fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #2 جالب ولی تکراری!!!فک کنم مال منم باید یه همچین چیزی باشه!
3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #3 از من فقط بی زحمت لپ تاپ باشه که میخوام بین این دنیا و اون دنیا ببرمش بشه حملش کرد
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #4 fateme_003 گفت: جالب ولی تکراری!!!فک کنم مال منم باید یه همچین چیزی باشه! کلیک کنید تا باز شود... دور از جون شما.ولی باحال بود بهنام.
fateme_003 گفت: جالب ولی تکراری!!!فک کنم مال منم باید یه همچین چیزی باشه! کلیک کنید تا باز شود... دور از جون شما.ولی باحال بود بهنام.
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #6 3ctor گفت: از من فقط بی زحمت لپ تاپ باشه که میخوام بین این دنیا و اون دنیا ببرمش بشه حملش کرد کلیک کنید تا باز شود... راس میگیا.لطفا سونی باشه که تو اون دنیام گارانتی داشته باشه.
3ctor گفت: از من فقط بی زحمت لپ تاپ باشه که میخوام بین این دنیا و اون دنیا ببرمش بشه حملش کرد کلیک کنید تا باز شود... راس میگیا.لطفا سونی باشه که تو اون دنیام گارانتی داشته باشه.
3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #8 atimehr گفت: راس میگیا.لطفا سونی باشه که تو اون دنیام گارانتی داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی
atimehr گفت: راس میگیا.لطفا سونی باشه که تو اون دنیام گارانتی داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #10 3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... نه نگو.اخه من فقط کارم با سونی حل میشه.اخه دل یه جا دیگس.
3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... نه نگو.اخه من فقط کارم با سونی حل میشه.اخه دل یه جا دیگس.
3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #11 atimehr گفت: نه نگو.اخه من فقط کارم با سونی حل میشه.اخه دل یه جا دیگس. کلیک کنید تا باز شود... دیگه اینجوریه سونی بی سونی فقط دل اونجا کار سازه هر کیی دلش صاف باشه جاش خوبه هر کی نباشه کلاهش پس معرکه است
atimehr گفت: نه نگو.اخه من فقط کارم با سونی حل میشه.اخه دل یه جا دیگس. کلیک کنید تا باز شود... دیگه اینجوریه سونی بی سونی فقط دل اونجا کار سازه هر کیی دلش صاف باشه جاش خوبه هر کی نباشه کلاهش پس معرکه است
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #12 3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... ولی من شنیدم سونیم گارانتی داره اونجا.
3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... ولی من شنیدم سونیم گارانتی داره اونجا.
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #13 3ctor گفت: دیگه اینجوریه سونی بی سونی فقط دل اونجا کار سازه هر کیی دلش صاف باشه جاش خوبه هر کی نباشه کلاهش پس معرکه است کلیک کنید تا باز شود... خب دلمون که صاف هست.صافه صافه.پس جام خوبه؟
3ctor گفت: دیگه اینجوریه سونی بی سونی فقط دل اونجا کار سازه هر کیی دلش صاف باشه جاش خوبه هر کی نباشه کلاهش پس معرکه است کلیک کنید تا باز شود... خب دلمون که صاف هست.صافه صافه.پس جام خوبه؟
atimehr عضو جدید Sep 15, 2011 #16 hiva13 گفت: یعنی آخر عاقبتمون اینه کلیک کنید تا باز شود... اره دیگه اخر عاقبت همه همینه.
ghxzy کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #17 آخههههههههههههه. چه جای قشنگیه من میخوام زود تر بمیرم:دی
khordad64 عضو جدید Sep 15, 2011 #18 3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم. فقط اهل دل...
3ctor گفت: نه بابا من آمار گرفتم میگن سونی اونجا گارانتی نداره دل فقط اونجا گارانتی داره و هر کی هم اهل دله اونجا کارش میگیره یعنی باید اهل دل باشی کلیک کنید تا باز شود... موافقم. فقط اهل دل...
hiva13 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #19 atimehr گفت: اره دیگه اخر عاقبت همه همینه. کلیک کنید تا باز شود... پس بریم ترک کنیم