akhoondzadeh
اخراجی موقت
زندگی به مرگ ومرگ به زندگی باز میگردد!!!!
چقد روان ...راحت و زیبا احساساتتو مینویسی...عالیه[FONT="]چشام و می بندم میرم به یه عالمه دور..یادم میاد آخرین بارنگاهت پر از غم بود ..یه جورایی توش مرگ ستاره ها بود..چشات اون همیشگی نبود..یه جورایی غمگین گفتی " دوستت دارم" خب لابد واسه اینکه منم خیلی غمگین اون بار دوستت داشتم ..آخه قلبم و تیکه تیکه کردی تو...[/FONT]
[FONT="]بالاخره بعد اون همه روز من جرات پیدا کردم بهت بگم "دوستت دارم"..غافلگیر شدی..سکوت کردی ..بعد یهو گفتی ..الوو..چی ..چی گفتی؟!![/FONT]
[FONT="]گفتم"من دوستت دارم ..می دونی"[/FONT]
[FONT="]میشه داد بزنی ...من باورم نمیشه!!تو چی..چی گفتی ..[/FONT]
[FONT="]من خندیدم ..تو اما فکر کنم منفجر شدی ..منم از صدای خنده هات خنده ام بلند تر شد ..[/FONT]
[FONT="]اما تو دلم گریه امونم و بریده بود ..به هزار دلیل..یکیش اینکه هیچ وقت مهر من و باور نکرده بودی تا حالا..یکیش اینکه من قبلا هم گفته بودم دوستت دارم اما انگاری تو همه گذشته ها یادت رفته ..یکی دیگه اش اینکه پس تو از چشام چی رو می خوندی؟!!از مهر صدام چی و حس میکردی؟!!و مهمتر اینکه دیگه خیلی دیره ..واسه اولین باره که میگم ..دیر است ..دیر است برای بازگشت ..[/FONT]
[FONT="]آرووم گفتم ..یعنی این و تو این همه روز و ماه و سال از تو رفتارام نخوندی..یادمه وقتی اینو می گفتم بغض تو گلوم امونم و برید..[/FONT]
[FONT="]سکوت کردی ...سکوتت غمگین بود ..[/FONT]
[FONT="]یکهو گفتی "ناز" من!!"من همیشه دوستت داشتم..الانم دوستت دارم"من اشتباه کردم!!من و ببخش!!!می تونی؟[/FONT]
[FONT="]تو برام...!!![/FONT]
[FONT="]نزاشتم ادامه بدی!!چون که دیره ..خیلی دیره برای دوباره جور شدن ..برای اون همه تیکه هایی که هیچ وقت سر جاشون نمی شینن دیگه ..[/FONT]
[FONT="]می بینی تمام ثانیه ها یادمه ..اما دیگه حوصله فکر کردن دوباره بهشون رو ندارم..می بندم اون رویاها رو و چشام و این بار باز می کنم..[/FONT]
..."خودم"
مرسی که توجه می کنی ...چقد روان ...راحت و زیبا احساساتتو مینویسی...عالیه![]()
من دقت نکرده بودمچقد روان ...راحت و زیبا احساساتتو مینویسی...عالیه![]()
نگین جان بازم سلام
یه خورده دیر رسیدم انگار رفتی ، اما خیلی عارف شدی ، نمیفهمم مطالب پستهاتو
لطفا توضیحشون بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معماری با مصالحی از جنس دل | ادبیات | 18262 | |
![]() |
گریه کن ای دل.......... | ادبیات | 427 | |
![]() |
دل نوشتههاي عرفاني | ادبیات | 430 | |
![]() |