خیلی خیلی معلومه کیه اما چون خواستین فاش نشه منم مهر سکوت بر لبانم میزنم
تورو خدا.....چرا افسردگی؟افسردگی گرفتیم بابا.. اه
sacred توام با ابن تاپیک زدنت
دیگه دیگه!!!! اگه دو جنسه باشه چی؟؟؟!!!:دیاگه پسره که کلا ارزش فک کردنو ندارهاگه دختره که خوب تماس بگیر دیگه، این ننه من غریبم بازیا واسه چیه، یعنی الان جاییکه نمیشه بهش زنگ زد؟
تا جایی که خودم خبر دارم دیووووووووووووووونه شدم به جای شاعرآقا اشکان این عاشقی واسه شما یه چیزی که داره اینه که فک کنم شاعر بشی........
اوندفعه که کلی با متنهات حال کردم....
ولی امیدوارم که دلتنگیهاتون هم خوب بشه .....
با عرض تشکر از خواهر گلم که این چند وقته که نبودم خیلی دلش برام تنگ شده بوده و منم همچنین و از دوستان دیگه میخوام خواهشا این ابراز احساساتو به خودشون نگیرن !!!
![]()
اگه دو جنسه باشه که خوب پس حق داشتی این تاپیکو بزنی چون اگه منم جات بودم مثه تو بلاتکلیف می موندمدیگه دیگه!!!! اگه دو جنسه باشه چی؟؟؟!!!:دی
با عرض تشکر از خواهر گلم که این چند وقته که نبودم خیلی دلش برام تنگ شده بوده و منم همچنین و از دوستان دیگه میخوام خواهشا این ابراز احساساتو به خودشون نگیرن !!!
![]()
خیلی خیلی معلومه کیه اما چون خواستین فاش نشه منم مهر سکوت بر لبانم میزنم![]()
دخملم به نظر من هیچ وقت غرورتو زیر پا نگذار چون بعدا پشیمون میشه.بچه ها من دلم واسه یکی بدجوری تنگیده
ولی غرورم نمیذاره بهش زنگ بزنم
![]()
نهدخملم به نظر من هیچ وقت غرورتو زیر پا نگذار چون بعدا پشیمون میشه.
دل تنگم نباش جووون مرگش نباشه![]()
نه
به نظر من دلتنگی دختر و پسر نداره و هر کی کسی رو واقعا دوس داره باید بهش بگه .
غرور چیزیه که باعث میشه آدم به چیزی که دوس داره نرسه .
عزیزم من احساس میکنم شما هنوز خیلی جوونو خامی.
دوست داشتن یعنی منطق و عقل.وقتی با احساس قاطی بشه دیگه نمیشه روش حساب کرد.
عزیزم دوست داشتن با عشق فرق داره،درسته عشق یعنی احساس یعنی شور که خیلی هم زود گذره.اگه دونباله ی شرایط ثابت هستی به خودت اجازه بده که دوست داشته باشی،با عقل با منطق.بگذار عقل بپذیره اونوقت دلم عاشق میشه.ولي واقعيت عشق دقيقا برعكس اينه كه شما ميفرمائيد !![]()
دوست داشتن و عاشق شدن يجورائي با منطق و عقل و اينجور چيزا جور درنمياد و اساسا از احساسه كه نشات ميگيره .
اگه احساس نباشه دوست داشتن اصلا معني پيدا نميكنه .
خوب بسه دیگه بیخیال تاپیک!!!! حل شد!!! از همگی ممنون!!!! به سلامت!!!!![]()
عزیزم دوست داشتن با عشق فرق داره،درسته عشق یعنی احساس یعنی شور که خیلی هم زود گذره.اگه دونباله ی شرایط ثابت هستی به خودت اجازه بده که دوست داشته باشی،با عقل با منطق.بگذار عقل بپذیره اونوقت دلم عاشق میشه.
یادت باشه هیچ کس در تمام عمرش عاشق نمیمونه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در جنگل دنیا، " خر " باش «تا کام دل برآید»! | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | از رو عادت میای اینجا یا برای درد دل یا . . . . | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
دل نوشته های یک معلم | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
درد دل بچه های برقی | گفتگوی آزاد | 73 | |
![]() |
قصه تلخ مادر بی سر در دل جنگل/ مادرانی که بیگناه قربانی شدند | گفتگوی آزاد | 27 |