درود...
با این قسمت صحبت هاتون که فرمودید مردم، خدا رو نمیشناسن و مبلغین مذهبی دارن از دین سوء استفاده میکنن موافقم.
اما منظورتون رو از اینکه انسانهایِ بی خدا، بدبخت و بد هستند رو نفهمیدم.
به نظر من کسیکه شعور داره نیازی به دین و مذهب نداره. شما دلایل آدمهایی که میگن انسان به دین نیاز داره رو گوش بده. یا بخاطر وعده دادن مذهبیون برای رفتن به بهشت دیندار شدن
یا دنبال امید میگردن و غیره...... بقول راسل؛ مذهب ماله آدم های تنبل هست که میخوان کارهاشون رو یک امداد غیبی انجام بده. و میخان یه تکیه گاه داشته باشن.
................
با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب می کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار...!
اما !!
برای اینکه انسان های ظاهرا خوب کارهای شرورانه بکنند، به دین نیاز است...
شما تحقیق کنید ببینید چقدر آدم بخاطر همین مذاهب کشته شدن. فواید مذاهب رو لیست کن ببین چندتا میشه.!!!!!
از این گذشته شما اگر کتابهای مذهبی رو بخونی و با عقل و منطق بسنجی به این حقیقت پی میبری که این سخنها زاده ی افکار یک انسان هست و نه خدای دانا و توانا.
آفریدگاری که مارو از وجود خودش ساخته و از آینده هم خبر داره نمیتونه با اشتباهاته ما غضبناک بشه و مارو تنبیه کنه. مثله این میمونه که ما یک کامپیوتر ساختیم و به اون یک برنامه دادیم، اگر اون کامپیوتر اشتباه کرد
ما بجای اینکه بیاییم و اونو تعمیر کنیم بندازیم تو آتیش......
شما از آخرین دین حرف زدید. چرا خدایی که این دین معرفی میکنه فقط به زبان عربی مسلطه و باید با زبان عربی باهاش صحبت کرد؟!!!
خب منکه عرب نیستم هیچوقت با این خدا نمیتونم ارتباط برقرار کنم. حالا بنظر شما من یک آدم بدبخت و بد هستم چون مذهبی ندارم و جام تو جهنمه؟!
شما خوشبختی رو در چی میدونین؟. در نماز خوندن؟ در روزه گرفتن؟ در کلیسا رفتن؟ در دعا خوندن؟ یا در کمک به دیگران؟ یا خوشحال کردن دیگران؟
خیلیا انسانهای ثروتمند رو به این خاطر بد میدونن که به انسانهای فقیر کمک نمیکنن. خب اگر انسانهای فقیر نبودن آیا بازهم ثروتمندان بد بودن؟!
آیا اگر کسی از وجود مذاهب اصلا خبر نداره باز هم به جهنم میره؟ اگر بله. با چه منطقی ؟ اگر خیر، پس چرا دین رو بهش معرفی میکنیم حالا یا با زور که مسلمانان انجام میدن یا بدون توسل به زور...
ببینید دوست عزیز من بخش مهمی از زندگی ام را روی ادیان مطالعه کرده ام
قصد ندارمم اینجا از ادیان طرفداری کنم
ولی من نسبت به شما شناخت عمیقی از دین دارم
لازم نیست حرف مرا باور کنید
ولی باید عرض کنم که همان ادمهای بدی که دین را به شما شناسانیده اند شما را از دین فراری داده اند هیچ ارتباطی با دین ندارند.
من دین را در عرب یا عجم بودن نمیدانم من دین را در لباس اخوند بودن نمیدانم من دین را در قران و یا تورات نمیدانم
من خدا را در مسجد و معبد نمیبینم.
اصلا خدا و دین ربطی به اینها نداره
پیشنهاد میکنم ان ذهنیت منفی و مسمومی که دروغگویان ادیان به شما نشان داده اند را دور بریزید و از ابتدا با ذهنی بار درباره دین مطالعه کنید
سعی کنید دین را بشناسید و بعد درباره ان نظر بدهید
نمیگویم طرفدار دین بشوید فقط میگویم که به شما در کل زندگی تان اجازه نداده اند درباره دین تحقیق کنید
و ذهن و مغز شما را طوری برنامه ریزی و شستشو داده اند که شناخت شما از دین برعکس واقعیت دین باشد.
دین نه ربطی به زبان عربی دارد و نه ربطی به بهشت و جهنم دارد
افرادی که چنین تصویری از دین کشیده اند یک مشت مدعی و دروغگو نیستند.
و اما دین از دید من که بررسی کرده ام یک قانون مدنی است
کشور ایران یک قانون مدنی دارد
کشور آمریکا و اروپا و همه جای دنیا یک قانون مدنی دارند.
دین نیز یک نوع قانون است که زمانی که مردم زمین نمیدانستند اصلا قانون چیست برای بشر پیشنهاد شد
عده ای ان را قبول کردند و به ان عمل کردند به انها گفته شد با ایمان
عده ای این قانون را قبول نکردند به انها گفته شد بی ایمان
امروزه همین دین در لابلای تمامی قوانین جهان در تمامی کشورها نفوذ کرده
اگر خوب تاریخ را مطالعه کنید و خوب با قوانین تحریف نشده ادیان مقایسه کنید متوجه میشوید که ان قوانین دینی که عقل بشر انها را قبول میکند مانند اینکه یکدیگر را نکشید و به یکدیگر احترام بگذارید
و یکدیگر را دوست داشته باشید
اینها در تمامی قوانین کشورهای دنیا وجود دارند.
منتها زمانی که دین به بشر عرضه شد پلیس و حکومت و قانون و مجلس و غیره نبود قاضی و مجری قانون مشخص نبود
لذا فقط بعنوان یک پیشنهاد به بشر ارائه شد و بشر در طول هزاران سال این پیشنهاد ها را پالایش کرده در تمدن قرن بیستم در حال اجراء دارد.
ان بخشی از دین که هنوز در قوانین بشری قبول و پذیرفته نشده چون با خرافات زیادی آمیخته است لذا هنوز بشر با یکدیگر درگیر است و ممکن است زمان بکشد تا انها پالایش شده و موارد مفید ان وارد قوانین بشر معاصر شود و بقیه به دور ریخته شود.
تا نباشد چیزکی نگویند چیزها
اگر داخل ان چیز خوبی نباشد ان را به مردم علم نمیکنند
منتها داخل یک کلمه خوب چند کلمه خرافات میپیچند تا بر ملتها سوار شوند
یک انسان عاقل و نیازمند و تشنه عدالت کل دین را دور نمیریزد بلکه ان قسمتی که مفید است را برمیدارد و ان قسمتی که خرافات است را دور میریزد.
اگر ما در جامعه قانون نداشته باشیم با جنگل و حیوانات فرقی نداریم.
دین ما همان قانون ما است منتها چون در طول هزاران سال از دین و نام دین سوء استفاده شده است قوانین زندگی بشری را از دین جدا کرده و با نام قانون کارهای کارشناسی زیادی روی ان انجام داده اند تا در نهایت در کشورها اجرای ان لازم شده است.
اگر شما امروز به قوانین حقوق بشر که در کشورهائی مانند آمریکا و اروپا و سازمان ملل احترام گذاشته میشود
یا قوانینی که در هر کشوری اجراء میشود احترام میگذارید و انها را رعایت میکنید
در اصل شما یک فرد ا ایمان هستید
اگر شما به قانون هیچ کشوری ارزش و احترام قائل نیستید در اصل ربطی به بشریت و جامعه بشری ندارید و لذا جایتان در جامعه نیست
ولی اگر به قانون یکی از کشورهای دنیا ارزش و احترام میگذارید حالا یا ایران یا آمریکا یا هر جای دیگه در اصل شما در دین ان کشور زندگی میکنید.
امید وارم توانسته باشم تصویر بهتری از دین برای شما نقش ببندم
این حرف من نیست و پیشنهاد میکنم قبل از رد یا تایید حرف من مدتی بروید بیشتر روی دین و شناخت کامل از دین تحقق کنید
بعد از اینکه شناخت پیدا کردید ان وقت درباره دین قضاوت کنید.