فرض میکنیم که به قول شما عقل انسان ناقص باشه ولی باز هم این دلیل بر وجود داشتن خدا نیست.مشکل اینه که انسان فک میکنه با نیم کیلو مغزش میتونه همه چیز رو بفهمه و تحلیل کنه!!!
آخرین ویرایش:
فرض میکنیم که به قول شما عقل انسان ناقص باشه ولی باز هم این دلیل بر وجود داشتن خدا نیست.مشکل اینه که انسان فک میکنه با نیم کیلو مغزش میتونه همه چیز رو بفهمه و تحلیل کنه!!!
مشکل اینه که انسان فک میکنه با نیم کیلو مغزش میتونه همه چیز رو بفهمه و تحلیل کنه!!!
و بازهم با نصف حرفهاتون موافقم و با بقیش مخالف.ببینید دوست عزیز من بخش مهمی از زندگی ام را روی ادیان مطالعه کرده ام
قصد ندارمم اینجا از ادیان طرفداری کنم
ولی من نسبت به شما شناخت عمیقی از دین دارم
لازم نیست حرف مرا باور کنید
ولی باید عرض کنم که همان ادمهای بدی که دین را به شما شناسانیده اند شما را از دین فراری داده اند هیچ ارتباطی با دین ندارند.
من دین را در عرب یا عجم بودن نمیدانم من دین را در لباس اخوند بودن نمیدانم من دین را در قران و یا تورات نمیدانم
من خدا را در مسجد و معبد نمیبینم.
اصلا خدا و دین ربطی به اینها نداره
پیشنهاد میکنم ان ذهنیت منفی و مسمومی که دروغگویان ادیان به شما نشان داده اند را دور بریزید و از ابتدا با ذهنی بار درباره دین مطالعه کنید
سعی کنید دین را بشناسید و بعد درباره ان نظر بدهید
نمیگویم طرفدار دین بشوید فقط میگویم که به شما در کل زندگی تان اجازه نداده اند درباره دین تحقیق کنید
و ذهن و مغز شما را طوری برنامه ریزی و شستشو داده اند که شناخت شما از دین برعکس واقعیت دین باشد.
دین نه ربطی به زبان عربی دارد و نه ربطی به بهشت و جهنم دارد
افرادی که چنین تصویری از دین کشیده اند یک مشت مدعی و دروغگو نیستند.
و اما دین از دید من که بررسی کرده ام یک قانون مدنی است
کشور ایران یک قانون مدنی دارد
کشور آمریکا و اروپا و همه جای دنیا یک قانون مدنی دارند.
دین نیز یک نوع قانون است که زمانی که مردم زمین نمیدانستند اصلا قانون چیست برای بشر پیشنهاد شد
عده ای ان را قبول کردند و به ان عمل کردند به انها گفته شد با ایمان
عده ای این قانون را قبول نکردند به انها گفته شد بی ایمان
امروزه همین دین در لابلای تمامی قوانین جهان در تمامی کشورها نفوذ کرده
اگر خوب تاریخ را مطالعه کنید و خوب با قوانین تحریف نشده ادیان مقایسه کنید متوجه میشوید که ان قوانین دینی که عقل بشر انها را قبول میکند مانند اینکه یکدیگر را نکشید و به یکدیگر احترام بگذارید
و یکدیگر را دوست داشته باشید
اینها در تمامی قوانین کشورهای دنیا وجود دارند.
منتها زمانی که دین به بشر عرضه شد پلیس و حکومت و قانون و مجلس و غیره نبود قاضی و مجری قانون مشخص نبود
لذا فقط بعنوان یک پیشنهاد به بشر ارائه شد و بشر در طول هزاران سال این پیشنهاد ها را پالایش کرده در تمدن قرن بیستم در حال اجراء دارد.
ان بخشی از دین که هنوز در قوانین بشری قبول و پذیرفته نشده چون با خرافات زیادی آمیخته است لذا هنوز بشر با یکدیگر درگیر است و ممکن است زمان بکشد تا انها پالایش شده و موارد مفید ان وارد قوانین بشر معاصر شود و بقیه به دور ریخته شود.
تا نباشد چیزکی نگویند چیزها
اگر داخل ان چیز خوبی نباشد ان را به مردم علم نمیکنند
منتها داخل یک کلمه خوب چند کلمه خرافات میپیچند تا بر ملتها سوار شوند
یک انسان عاقل و نیازمند و تشنه عدالت کل دین را دور نمیریزد بلکه ان قسمتی که مفید است را برمیدارد و ان قسمتی که خرافات است را دور میریزد.
دین ما همان قانون ما است منتها چون در طول هزاران سال از دین و نام دین سوء استفاده شده است قوانین زندگی بشری را از دین جدا کرده و با نام قانون کارهای کارشناسی زیادی روی ان انجام داده اند تا در نهایت در کشورها اجرای ان لازم شده است.
امید وارم توانسته باشم تصویر بهتری از دین برای شما نقش ببندم
این حرف من نیست و پیشنهاد میکنم قبل از رد یا تایید حرف من مدتی بروید بیشتر روی دین و شناخت کامل از دین تحقق کنید
بعد از اینکه شناخت پیدا کردید ان وقت درباره دین قضاوت کنید.
بنظرم همین الانم که قانون داریم هیچ فرقی با حیوانات نداریم. تنها تفاوت ما با حیوانات اینه که ما میتونیم دروغ بگیم و حرف بزنیم. کارهاییکه انسانها انجام میدن یک حیوان انجام نمیده.اگر ما در جامعه قانون نداشته باشیم با جنگل و حیوانات فرقی نداریم.
درسته. اما بحث اصلیه ما دینهای مذهبی بود که خدا رو نشون میده نه قوانین اساسی یک کشور.اگر شما امروز به قوانین حقوق بشر که در کشورهائی مانند آمریکا و اروپا و سازمان ملل احترام گذاشته میشود
یا قوانینی که در هر کشوری اجراء میشود احترام میگذارید و انها را رعایت میکنید
در اصل شما یک فرد ا ایمان هستید.
یعنی کسیکه قانون کشورش رو قبول نداره باید اعدام کرد؟ یعنی هر قانونی تصویب شد باید پذیرفت؟ پس عقل و شعور به چه دردی میخوره؟اگر شما به قانون هیچ کشوری ارزش و احترام قائل نیستید در اصل ربطی به بشریت و جامعه بشری ندارید و لذا جایتان در جامعه نیست
آیا خداوند قادر به خلق موجودی همچون خود و با این همه عظمت و قدرت هست؟ چرا فقط اگر هست چرا خلق نکرده؟
و بازهم با نصف حرفهاتون موافقم و با بقیش مخالف.
متاسفانه این بحثها رو خیلی نمیشه باز کرد. نخست اینکه باید دید قانونگذار چه قوانینی رو به جامعه تحمیل میکنه. آیا اون قانون ضرری برای کسی داره یا نه. باز هم متاسفانه میبینیم که 98 درصد قوانین به نفع قانونگذار هست.
از هر قانونی نمیشه تبعیت کرد.خیلیاشون ضد بشری هستن. دوم اینکه بنظر من بجایه قانونگذاری باید روی فرهنگ کار بشه. اینهمه اعدام میبینیم آیا برای بقیه درس عبرت شده؟نه.
قبلا هم اشاره کردم کسیکه میخاد کار بدی انجام بده نه به قانون توجه میکنه و نه به دین و روش زندگی و غیره. این قانون نیست که مردم رو از کار بد کردن دور نگه میداره.
بنظرم ضررهایی که قوانین داشتن بیشتر از نفعشون بوده. مثلا قانون میذارن عرق خوردن حرام است و مجازات و..... ولی همین چند روز پیش آمار گرفتن ایران در رتبه 19 مصرف الکل هست. یعنی بالاتر از کشورهایی مثله آمریکا و آلمان و...
بهر روی، عرض کردم انسان متمدن به شکل امروزی نیازی به دینی نداره که چند هزار سال قبل ساخته شده.
.............
شما فرمودید راجع به ادیان اطلاعات کاملی دارید و من دارم با مذاهب متعصبانه و بدور از عقل برخورد میکنم. باشه، اما شما نمیتونید دستورات غیر اخلاقی دین رو نادیده بگیرید و بگید اینهارو انسانها وارد مذهب کردن و بقیه رو که بنظرتون درسته رو خدا گفته.
دین به انسان پیشنهاد شده؟!!!!!!! پس اینهمه جنگ و خونریزی به اسم دین و آیه هاییکه در کتب مذهبی هست که تهدید به قتل و تجاوز و عذاب و جهنم میکنه بخاطر چی هست؟ خداوند میخاسته زهر چشم بگیره یا بازهم اینها بدست انسانها وارد کتابهای مذهبی شده!!!
بنظرم همین الانم که قانون داریم هیچ فرقی با حیوانات نداریم. تنها تفاوت ما با حیوانات اینه که ما میتونیم دروغ بگیم و حرف بزنیم. کارهاییکه انسانها انجام میدن یک حیوان انجام نمیده.
از هیچ موجودی در دنیا به اندازه ی انسان نباید ترسید.
سپاس. از نظراتت استفاده کردم. تقریبا با بیشترشون موافقم. من فکر میکنم اختلاف ما اینه که داریم از دو دین صحبت میکنیم یک دین یا راه و روش زندگی و یکی دین ادیان و مذاهب.![]()
درسته. اما بحث اصلیه ما دینهای مذهبی بود که خدا رو نشون میده نه قوانون اساسی یک کشور.
یعنی کسیکه قانون کشورش رو قبول نداره باید اعدام کرد؟ یعنی هر قانونی تصویب شد باید پذیرفت؟ پس عقل و شعور به چه دردی میخوره؟
............
ولی اگه یه درصدم احتمال داشته باشه وجود داشته باشه+وعده هایی که داده عقل سلیم میگه بهش ایمان بیار!!!به نظر من خدا وجود فیزیکی نداره که بخوای از اون لحاط اثباتش کرد یه جورایی مثه اینه که بگی مثلن عشق رو اثبات کن!خو عشق وجود خارجی نداره ولی تاثیرش رو میشه رو زندگی ها دید!!!فلسفی شدفرض میکنیم که به قول شما عقل انسان ناقص باشه ولی باز هم این دلیل بر وجود داشتن خدا نیست.
مشکل اینه که انسان فک میکنه با نیم کیلو مغزش میتونه همه چیز رو بفهمه و تحلیل کنه!!!
دین به انسان پیشنهاد شده؟!!!!!!! پس اینهمه جنگ و خونریزی به اسم دین و آیه هاییکه در کتب مذهبی هست که تهدید به قتل و تجاوز و عذاب و جهنم میکنه بخاطر چی هست؟ خداوند میخاسته زهر چشم بگیره یا بازهم اینها بدست انسانها وارد کتابهای مذهبی شده!!!
الان کاملا موافقم با حرفاتاصلا چنین دینی وجود نداره تمامی افرادی که از چنین دینی حرف میزنند کلاش و دروغگو هستند
دین یعنی قانون زندگی اجتماعی در ارامش و امنیت و سلامت و سلامتی
کردان نیک پندار نیک گفتار نیک
هر دینی خلاف این اصول باشه من چنین دینی را دین و مذهب نمیدانم بلکه ان را ساختگی برای تخریب دین واقعی میدانم.
دین باید به مردم شادی و سلامتی بده نه اینکه شادی و سلامتی مردم را زیر سوال ببره
حیوانات انسان نما اعدام میکنند ولی انسان کسی را به خاطر قبول نکردن قانونی که چند نفر ان را قبول دارند اعدام نمیکنه
اما از طرف دیگر هیچ انسانی حق ندارد با بی قانونی دیگران را ازار و اذیت کند
منظور من قانونی است که امنیت مردم را تضمین میکند.
اگر کسی قانون امنیت مردم را قبول نکنه و هر طور دلش بخواد مردم را اذیت کنه و بکشه خوب چنین ادمی جاش جامعه نیست باید از جامعه اخراج بشه
اگر اخراج شد و باز برگشت مردم را اذیت کرد باید اعدام بشه چون حق نفس کشیدن روی کره زمین را نداره. چون داره کره زمین را به مکانی بد تر از جنگل تبدیل میکنه
===============
اگر بخواهیم کمی با وجدان صحبت کنیم به قول زرتشت راه در جهان یکی است و ان راه نیکی است
دین ادیان و مذاهب از نظر من یک مشت حرفهای من در آوردی است که برای اینکه اکثریت مردم را سوار شوند ان را تحریف کرده اند
دینی که امروز داریم توی کتابهای تحریف نشده ان دینی نیست که در کتابها گفته اند
تمامی دینها حتی خود اسلام سرشار از تحریفات و خرافات است
حتی همین شیعه که کلی از ان تعریف میکنند پر از ضد و نقیض است
مثلا میگویند حضرت علی و پیامبر اسلام ازدواج موقت را کاری با ارزش اعلام کرده ولی عمر ان را حرام اعلام کرده
حالا همین شیعه ها امده اند کار عمر و دستور عمر را پیروی میکنند و سفارش علی را رد میکنند!
به نظر من مسخره ترین انسانها آنهائی هستند که به کسی بگویند در زبان قبولت داریم ولی رفتارمان را ان طور که دلمان میخواهد بر خلاف نظر تو انجام میدهیم!
انقدر ضد و نقیض در بین این توده های مردم هست که ادم شک میکند آیا واقعا حیوانات متمدن تر از انسانها هستند؟
فکر میکنم ما با هم همدرد هستیم
من دینداری هستم که از مدعیان دین فراری ام
شما بی دینی هستید که از مدعیان دین فراری هستید
پس با هم یک تفاهم داریم که هر دو از مدعیان دین فراری هستیم.
حرف زیاد بود و من خیلی نصف شب نخواستم بحث کنم
شب به خیر![]()
خب این میشه برهان دفع ختر احتمالی،که قبلا رد شده.ولی اگه یه درصدم احتمال داشته باشه وجود داشته باشه+وعده هایی که داده عقل سلیم میگه بهش ایمان بیار!!!به نظر من خدا وجود فیزیکی نداره که بخوای از اون لحاط اثباتش کرد یه جورایی مثه اینه که بگی مثلن عشق رو اثبات کن!خو عشق وجود خارجی نداره ولی تاثیرش رو میشه رو زندگی ها دید!!!فلسفی شد![]()
خب این میشه برهان دفع ختر احتمالی،که قبلا رد شده.
حالا اگر کسی هم تصمیم بگیره ایمام بیاره این که به کدوم خدا باید ایمان آورد سوال دیگه ای است که باید پاسخ داده پشه.
اگر هم به قول شما یه درصد خدایی وجود داشته باشه،من ترجیح میدم تو جهنم باشم نه توی روسپی خانه ای که خدا وعده داده
ولی اگه یه درصدم احتمال داشته باشه وجود داشته باشه+وعده هایی که داده عقل سلیم میگه بهش ایمان بیار!!!به نظر من خدا وجود فیزیکی نداره که بخوای از اون لحاط اثباتش کرد یه جورایی مثه اینه که بگی مثلن عشق رو اثبات کن!خو عشق وجود خارجی نداره ولی تاثیرش رو میشه رو زندگی ها دید!!!فلسفی شد![]()
چرا خداوند شریک نداره؟ چرا انسانها نباید تنها باشن فقط به دلیل ادامه بقا؟ اگر خداوند شریک داشت چه اتفاقی می افتاد؟
چرا خداوند شریک نداره؟ چرا انسانها نباید تنها باشن فقط به دلیل ادامه بقا؟ اگر خداوند شریک داشت چه اتفاقی می افتاد؟
خدا در اینکه شریکی داره یا نه من نمیدانم اگر بدانم هم نمیتوانم ثابت کنم
اما میدانم که خدا بالاتر از شریک شعبه و نمایندگی انحصاری روی زمین داره به نام انسان که قدرت خدائی داره و به نمانیدگی از طرف خدا روی زمین هر کاری بخواد بهش دست میزنه
مثلا همین که شما اینطوری حرف میزنین نشون میده که کسی نمیتونه به شما بگه بالا چشمت ابرو هست! پس یه جورائی واسه خودت خدا هستی دیگه
وقتی نمیخوای با کسی ازدواج کنی و میخوای تنها باشی پس داری ادای خداوندی را در میاری که تنهاست و شریک نداره حالا خودت را خدا میدانی یا اینکه اصلا متوجه این ادعای خدائی خودت نیستی را من نمیدانم
خودت بهتر میدانی!
ببخشید اما اصلا توجیه نشدم!![]()
دیگه برا پرسیدن این چیزا دیر شده.ما خدارو از کوچیکی بهمون فهموندن و قبولش کردیم و تمام عمرمون هر چی خواستیم، هرچی راز داشتیم هرچی بدی کردیم .. خوبی کردیم رو فقط با اون درمیون گذاشتیم.حالا اگه حتی وجود هم نداشته باشه...دنبالش رفتن و فهمیدنش بیشتر بهمون صدمه میزنه تا مفید باشه....چون اگه احتی اونم نداشته باشیم دیگه کسی نداریم باش دردل کنیم میشیم تنهای تنها....
قرارنیست توجیه بشوید
124 هزار تا پیامبر آمده اند کل عمرشان را از اول تا آخر صرف کرده اند تا من و شما را توجیه کنند نتوانسته اند حالا شما اومدی میخوای با یک جمله من توجیه بشی؟ مگه الکیه ؟ کشک نیست که![]()
میشه اسم 50 نفر فقط 50نفر از این پیامبران رو نام ببرید؟قرارنیست توجیه بشوید
124 هزار تا پیامبر آمده اند کل عمرشان را از اول تا آخر صرف کرده اند تا من و شما را توجیه کنند نتوانسته اند حالا شما اومدی میخوای با یک جمله من توجیه بشی؟ مگه الکیه ؟ کشک نیست که![]()
به چشم هامان دروغ نگوییم......خدا دیدنیست.....به قول مولا ....من خدایی را که نبینم فرمان نمیبرم............
میشه اسم 50 نفر فقط 50نفر از این پیامبران رو نام ببرید؟![]()
درود..........این خدا که مد نظر شما هست آیا خدایه بدی هست یا خوبی بلاخره.؟ یادمه قبلا گفتید خدایه شما کار ناپسند انجام نمیده..خدا در اینکه شریکی داره یا نه من نمیدانم اگر بدانم هم نمیتوانم ثابت کنم
اما میدانم که خدا بالاتر از شریک شعبه و نمایندگی انحصاری روی زمین داره به نام انسان که قدرت خدائی داره و به نمانیدگی از طرف خدا روی زمین هر کاری بخواد بهش دست میزنه
مثلا همین که شما اینطوری حرف میزنین نشون میده که کسی نمیتونه به شما بگه بالا چشمت ابرو هست! پس یه جورائی واسه خودت خدا هستی دیگه
وقتی نمیخوای با کسی ازدواج کنی و میخوای تنها باشی پس داری ادای خداوندی را در میاری که تنهاست و شریک نداره حالا خودت را خدا میدانی یا اینکه اصلا متوجه این ادعای خدائی خودت نیستی را من نمیدانم
خودت بهتر میدانی!
به چشم هامان دروغ نگوییم......خدا دیدنیست.....به قول مولا ....من خدایی را که نبینم فرمان نمیبرم............
درود..........این خدا که مد نظر شما هست آیا خدایه بدی هست یا خوبی بلاخره.؟ یادمه قبلا گفتید خدایه شما کار ناپسند انجام نمیده..
مثلا وقتی کسی جنایت میکنه نماینده ی خدا هست.
مثلا وقتی کسی دزدی میکنه نماینده ی خدا هست.
...........
اینهم مثله بحث، هستی و نیستیِ....
بقول مترلینگ:حتی خدا هم که عین هستی است نمی تواند نیستی را به وجود بیاورد،
همان گونه که آفریننده قادر نیست پایان خود را ببیند، زیرا اگر پایان خود
را می دید آن وقت بی پایان نبود.
بسیار خب..خدای من هم خوبه و هم بد و نه خوبه و نه بد
من هر چند روز یک بار نظراتم را مورد بازبینی قرار میدهم اگر درک و شعورم ارتقاء یافته باشد در نظراتم تجدید نظر میکنم و ان را کاملتر میکنم
اگر درک و شعورم آپگرید نشده باشد در همان حد و سطح باقی میمانم.