maral55
مدیر بازنشسته
آخ گفتي كه منم بعضي وقتا دلم اينقدر ميگيره ولي هيچ كس نيست كه بهش بگم .
اوه خداي من ، وقتي آدم دلش ميگيره كي جز تو به دادش ميرسه ؟
من فکر می کنم خدا تازگی ها سرش شلوغ شده یا دیگه حوصله منو نداره
آخ گفتي كه منم بعضي وقتا دلم اينقدر ميگيره ولي هيچ كس نيست كه بهش بگم .
اوه خداي من ، وقتي آدم دلش ميگيره كي جز تو به دادش ميرسه ؟
مارال جان حتمآ صلاحی توش بوده
جدایی سخت است نه به سختی انتظارquote]
متنفرم از جدایی متنفرم از هر چی خداحافظیه
متنفرم از این بغضی که گلوم رو فشار میده
اینقدر گفتین دلم گرفته منم دلم گرفت خوب چه تونه بابا من یه امروز حالم خوب بود که اونم............
نه مارال جان این چه حرفیهببخشید عزیزم تو رو هم ناراحت کردیم
یه نفر که خیلی دوستش داشتم دیگه نیست.خیلی دلم میگیره چند روزه مخصوصا شبا
همش اشکام خود به خود میریزه
مارال جان حتمآ صلاحی توش بوده
مارال عزیزم فکر نمی کنی همین که یه همچین کسی رو تا الان داشتی یه نعمت بزرگ بوده؟نمی فهمم اگر قراره که جدایی باشه چراا اصلا آشنایی هست
متنفرم از جدایی متنفرم از هر چی خداحافظیه
متنفرم از این بغضی که گلوم رو فشار میده
مارال جان تو همچين وضعيتي نبودم تا حالا و نميدونم چي بايد بگم ... ! ولي اينو ميدونم كه دلايل خيلي زيادي هست كه باعث بشه دل آدم بگيره . هيچ آدمي هم تا چندين بار اينو تحمل نكنه از دنيا نميره !
به هر حال اينم مي گذره . مهم اينه كه چطوري بگذرونيش !
قوي باش مدير !
فكر ميكنم همين جا بتونه جاي مناسبي باشه براي اينكه همه ي دلتنگها بيان اينجا و صادقانه (مثل شما) مشكلات رو بگند تا دوستان با حرفايي كه ميزنند شايد باعث آرام تر شدن'شون بشند .
مارال عزیزم فکر نمی کنی همین که یه همچین کسی رو تا الان داشتی یه نعمت بزرگ بوده؟
این خودش بزرگترین هدیه ی خدا بوده که حداقل همچین کسی تو زندگیت بوده!اگه از این به بعد خودش نباشه حداقل خاطره اش باهات میمونه تا ابد و تا هر وقت که بخوای.اشنایی هست چون ازش یه خاطره به جا میمونه عزیزم.هیچ چیزم تو این دنیا موندنی نیست.
فکر کن اگه جای کسی بودی که حتی این رو هم نداشت چی؟
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم!یا تو برو پیشش
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم!
خوب بله ولی الان که اون نیست شما میگین کجا بره پیشش؟منظورم این بود که اگر واقعا عاشق همدیگه هستن نباید چیزی باعث جدائیشون بشه !
اون خودش خواست که بره
منظورم این بود که اگر واقعا عاشق همدیگه هستن نباید چیزی باعث جدائیشون بشه !
هیچ وقت به این صراحت حرف دلت رو بین جمع نزن ! محرم دل تو فقط همونی بوده که رفته ! حیفه که ازش بگی !!! عشق هرقدر عمیقتر باشه بیشتر در اعماق دل آدم باقی می مونه . و بقیه نسبت بهش نامحرمتر میشن ! ممکنه سعی کنن دلداریت بدن ولی خودت هم حس میکنی که هیچ چیزی جای خالی یارت رو برات پر نمیکنه ! پس با همه دلت این قصه رو حس کن و دنبال تسکین دادنش نباش . این رو بهت گفتم چون حس میکنم الانه که دلت تیکه تیکه بشه . فعلا نگهش دار . بدبختانه برای این زندگی بهش احتیاج داری . و بعد فکر کن و حس کن و احساس کن که چی شد که رفت ؟ ( عاشق جایی نمیره . پس یا در عشق شک کن و یا بگرد دلیلش رو پیدا کنی ) . بعد هم اگر دیدی که واقعا همونجوری که تو حس میکنی اون هم باهات دلی داره که بی تو نمیزنه اونوقت یا برش گردون یا تو برو پیشش . چه رفته باشه یک کوچه اون ورتر و چه رفته باشه کره مریخ . عاشق نباید جدای از معشوقش زندگی کنه . وگرنه تبدیل میشه به یک جسد متحرک .
عمر که بی عشق رفت هیچ حسابش مگیر
ضمنا عاشقی شجاعت میخواد . اگر عاشق هم بودین حالا هم از دستش نده
( به جای غصه خوردن سعی کن قلبت رو و مغزت رو به کار بندازی و ببینی باید چیکار کنی )
اون نمی خواد من برم نمی خواد من ببینمش
چه کار می تونم بکنم؟شاید این نشون میده که عاشق نبوده ..........
من عاشقش بودم نمی دونم اون بود یا نه
ولی کارهای رو برام کرد که هیچ عاشقی برای عشقش نکرده شاید فقط پدر و مادر برای فرزندشون میکنن
ولی این آخری هم کاری بود که هیچ کس نکرد........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
خیلی دلم گرفته بچه ها | گفتگوی آزاد | 48 | ||
دلم خیلی گرفته بیا اینجا... | گفتگوی آزاد | 38 | ||
R | دلم برات خیلی تنگ میشه ... | گفتگوی آزاد | 41 | |
N | سلام :غم بزرگی روی دلم هست که خیلی من رو ترسونده | گفتگوی آزاد | 3 | |
با اجازه شما غم دلم رو میگذارم..... | گفتگوی آزاد | 4 |