دلــــم واسـه دوران کـــودکــیم تــنگ شــده..

دلــــــــم واســــــه دوران کـــــــودکــــــیم تــــنگ شـــــده..
واســـه دوستـــــایی که منو واسه خــودم میــــخواستن..
واســـه بــــزرگترین آرزوم که خریدن اسبـــاب بــــازی بود..
واســـه غمـــــم که واسه مــــــردن جـــوجه رنـــــگیم بود..
واســـه تفــــــریحم، که بــــازی با اسبـــاب بــــــازیام بود..
واســـه عشقـــــــــم، که پـــــــــــدر مــــــــادرم بــــــــودن..
واسه دل کوچیکم که از بازی ندادنم تو کوچه میشکست..
خدایا، یعنـــــی مــیشــــه دوبــــاره اون دوران بـــرگــــــرده..

m.r119

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم واسه وقتی تنگ شده که دروغ گفتنو یاد نداشتم...واسه وقتی که با یک بستنی دوباره عاشق خدا میشدم...واسه درخت انار کنار حیاط...واسه کولر آبی قدیمی...دلم واسه ماشین اولمون تنگ شده...یادش به خیر

maysa.mahi

عضو جدید
دلم واسه سادگی اون روزا خیلی تنگه.....دلم واسه وقتی که خواسته نا معقولی داشتم و بزگترا میگفتن اینکارو بکنی آمپول میزنن و من معصومانه باور میکردم و منصرف میشدم خیلی تنگه

رجبی علی

عضو جدید
دلم واسه زمانی تنگ شده که تو باغچه خونمون گل بازی میکردم بزرگترین مشکلم این بود که لباسم کثیف شه مامانم دعوام کنه العا چی نه اون سادگی نه اون زیبایی

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دلم برای از صبح تا شب بازی کردن و بعد قرقرای مامانم که این چه وضعیه که واسه خونه درست کردی تنگ شده. دلم میخوادمثل اونوقتها آلاسکا بخرم تا خونه لیس بزنم صورتم کثیف کثیف شه. رو سبزه های پارکها بدوم گلها رو بکنم. زنگ خونه ها رو بزنم و دررم. دلم می خواد مثل بچگیم شب ها یواشکی سقف خونه رو نگاه کنم و از ترس پتو رو رو سرم بکشم و خیلی کارهای دیگه.
روز و شب دعای من بوده با خدای من
کز کرم کند حاجتم روا
آنچه مانده از عمر من بجا
گیرد و پس دهد به من دمی شادی کودکانه مرا
قیل و قال کودکی برنگردد دریغا

ریحانه22

عضو جدید
اره منم خیلی دلم تنگ شده.:cry:دلم تنگ شده برا فوتبال بازی کردن تو حیاط خونمو با داداشام
خیلی خوب بود

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادش بخیر......مامان بابام هیچوقت برام عروسک نخریدن......یادش بخیر......یاد اون حسادتایی که به عروسک دخترهمسایمون میکردم بخیر......چه روزای قشنگی بود...............ای کاش دغدغه ی الانمم اون عروسک بود..... ای کاش.........

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم واسه روزایی که دوچرخه سواری میکردم تنگ شده بزرگ ترین لذت دنیا بود برام ولی الان میگن خانوما نباید سوار دوجرخه شن.....

Engineer Sahar

عضو جدید
دلم واسه سخت ترین انتظارم که برگشتن بابام از ماموریت بود، واسه تهدیدای مامان که هروقت شیطونی میکردم به داداشم میگفت جورابامو بیار میخوام برم و منم باورم میشد و آروم میشدم، واسه اون ماشین کنترلی قرمز که عموم واسم خریده بود و کنترلش با سیم به ماشین وصل بود ومن اونقد خوشحال بودم که انگار دنیا رو بهم دادن تنگه :cry:

کاش الانم میشد با یه ماشین کنترلی یه ذره، فقط یه ذره خوشحال شد

sadaf2012

عضو جدید
یاد اون روزها که وقتی با دوستمون دعوامون میشد،زودی بهم میگفتیم: قهر قهر تاروز قیامت ،اما این روز قیامت گاهی یکساعت بود ونهایتش یکی دو روز، بعدشم هر دومون انگار ازخداخواسته بهانه ای پیدا میکردیمو انگشت کوچیکه دستمونو بهم گره میزدیمو میگفتیم: اشتی اشتی فردا میریم تو کشتی ،انگار نه انگارکه دعوا کرده بودیم،به این راحتی از کسی جدا نمیشدیم:gol::gol:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
یاد اون روزا خوش

بچه محله جمع میشدیم توی کوچه و فوتبال بازی میکردیم و مسابقات محلی داشتیم

یاد اون ظهر تابستونا بخیر که جمع میشدیم آب بازی میکردیم توی کوچه و اینقدر میخندیدم و شلوغ میکردیم (انگشتر آب پاش و تفنگ آب پاش ..:cry:)

وای وای ..
یادش بخیر مامانم حیاط رو آب میگرفت بعد من التماسش میکردم بیاد توی کوچه آب رو بگیره بالا و من و دوستام از زیر آبه رد بشیم و هوراااااا بکشیمممممممم:redface::cry:

یادش بخیر برف می اومد و بابام برف پشت بوم رو میریخت توی حیاط و به اندازه پشت بوم برف جمع میشد و من از اون بالا واسه خودم سرسره درست میکردم :cry:

AinOs

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اااااااااااااااهههههههههههههههه:cry:
دلم واسه گل بازی تو باغچه
بازی تو کوچه
سر به سر گذاشتن پسر همسایمون که خیلی توپولو بود
واسه همبازیه بچگی هام
واسه سر خوردن از رو نرده ها
واسه جنوب تنگ شده
خیلی تنگ شده:cry:

آخرین ویرایش:

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه دوچرخه سواری
واسه آتاریم
واسه بادکنک هایی که با ترکیدنشون کلی اشک میریختم

برا لباس هایی ک برا عروسکام میدوختم

آخ کجایی.................

mahsa.92

عضو جدید
دلم تنگ شده برای همبازی های دوران بچگیم...........
دلم تنگ شده برای بازی هامون........
دلم تنگ شده برای الیسا الیسا بازی کردنامون........
دلم تنگ شده برای انگشتر فیروزه خدا کنه بسوزه گفتنامون............
دلم تنگ شده برای شیطنتای بچگی برای اون روزا ک همه رفتارامون از سر صداقت بود.......................
امروز دلتنگ اونایی ام ک تو دوران بچگیم دوستشون داشتمو الان از بینمون رفتن........................
امروز دلم خیلی تنگ شده خیلیییییییییییییییی............................:cry: