دلایل ترس پسران از ازدواج

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
برادر! شما باید خودتون چاره ای بیندیشید و با پدرتون رایزنی بفرمایید و ایشون رو راضی کنید. مگر کم بودن نوجوانانی که در سنین کم رفتند والدینشون رو برای جبهه رفتنشون با هزار لطایف الحیل راضی کردن و بعد هم شهید شدن... خب والدین که نمیخوان بچه هاشون رو از دست بدن... آن نوجوانها و جوانها براشون مهم بود که انجام وظیفه کنن... مگر آنها از شخص سوم کمک گرفتن برای راضی کردن و همراه کردن والدینشون؟ همینجاست که میگن پسرای الان هم کودک تشریف دارن دیگه... شما اگر تونستید والدین خودتون رو راضی بفرمایید با طرفندهایی، این نشون میده به بلوغ عقلی کافی نائل آمدید برای ازدواج. همین اولین پله امتحان آمادگی ازدواج شماست. باید هدفمند و دانا و با اخلاق پیش برید در این مسیر... روی پای خودتون باشید و... مسائل دیگه که لازمه برای بلوغ عقلی و اجتماعی و...

اگه بچه ایم..........چون نخواستن بزرگ شیم!!!!!!

20سال دستمون تا ارنج توی جیب بابا بوده..........هیچ وخت نذاشت مستقل شیم...........هر وخت هرچی خواستیم گفتن بیا بگیر!!!!!!

حالاست که از یه طرف خجالت می کشم از بابام پول بگیرم.........از طرف دیگه هم تا حالا کار نکردم!!!!!!!( کارای سه ماه تابستون و.........نه کار ثابت!!!!!!!)

حالا ازدواج که جای خود داره...........

وختی از همون اول دبستان می گن بابا نان داد.......بابا اب داد..........بابا همه چی داددددددددددد...........چه انتظاری از جوون دارن؟؟؟؟؟؟:mad:

من خیلی دوس دارم مستقل شم و برنامه هایی تو سرم دارم!!!!!!:smile:

mohamad_musavi69

عضو جدید
:smile: نه اتفاقا ...معمولیه معمولین!!
سربازی هم باید برن!
کارت پایان خدمتم ندارن!!

من حوصله بحث ندارم ... ازین بحثا تو خونه با داداشام هم دارم:d

بیخیال..شماها راست میگید...همش تقصیره دختراس!!
اونا پارتی داشتن که بدونه کارت پایان خدمت دارن کار می کنن. یا اینکه کار دانشجویه یعنی حقوق ناچیز.
اگه حقوق ناچیز دخترا رو قانع می کنه؟ که مطمئنن تا حالا اینقدر سن ازدواج بالا نبود.همه ازدواج می کردن همون دوران دانشجویشون.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا پارتی داشتن که بدونه کارت پایان خدمت دارن کار می کنن. یا اینکه کار دانشجویه یعنی حقوق ناچیز.
اگه حقوق ناچیز دخترا رو قانع می کنه؟ که مطمئنن تا حالا اینقدر سن ازدواج بالا نبود.همه ازدواج می کردن همون دوران دانشجویشون.

معیارای دخترا با هم فرق میکنه ..چرا فکر میکنین همه پولکی هستن!!!!!

قبلا گفتم من حوصله بحث ندارم ....

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:smile: نه اتفاقا ...معمولیه معمولین!!
سربازی هم باید برن!
کارت پایان خدمتم ندارن!!

من حوصله بحث ندارم ... ازین بحثا تو خونه با داداشام هم دارم:d

بیخیال..شماها راست میگید...همش تقصیره دختراس!!

خخخخخخ.........بازم حق این دخترای معصوم و بی گناه پای مال شد!!!!

سحر صبح

عضو جدید
اگه بچه ایم..........چون نخواستن بزرگ شیم!!!!!!

20سال دستمون تا ارنج توی جیب بابا بوده..........هیچ وخت نذاشت مستقل شیم...........هر وخت هرچی خواستیم گفتن بیا بگیر!!!!!!

حالاست که از یه طرف خجالت می کشم از بابام پول بگیرم.........از طرف دیگه هم تا حالا کار نکردم!!!!!!!( کارای سه ماه تابستون و.........نه کار ثابت!!!!!!!)

حالا ازدواج که جای خود داره...........

وختی از همون اول دبستان می گن بابا نان داد.......بابا اب داد..........بابا همه چی داددددددددددد...........چه انتظاری از جوون دارن؟؟؟؟؟؟:mad:

من خیلی دوس دارم مستقل شم و برنامه هایی تو سرم دارم!!!!!!:smile:

برادر ایمان از همه چیز مهمتره
من پسرایی رو میشناسم که مال از دست داده بودن و با دارایی زیرصفر رفتن ازدواج کردن
تنها مزیتهاشون این بود که اولا نمازخون بودن و توکلشون بر خدا بود و ثانیا با اینکه هیچ سرمایه ای نداشتن اما اهل کار بودن... یعنی بیکار نمیگشتن... بعد ازدواج هم همگی وضعشون خوب شد
خوشبختی در ازدواج به دارا بودن یا نبودن سرمایه چندان مربوط نمیشه...خدا هرکی رو که بیشتر به خودش توکل کنه دستشو میگیره.

فنا2011

اخراجی موقت
ای بابا ول کنید ازدواج ....معضلی شده برا جونا...من که کلن قید و ازدواج و زدم خیلی کم پیش میاد بهش فکر کنم...تو این دوره زمونه تو زندگی خودمون موندیم دیگه یکی دیگه هم با خودمون بکشیم تو این بدبختی ....من نیستم ...

سحر صبح

عضو جدید

خیلی از دخترا با حقوق ناچیز قانع هستن برادر. پسرها از بس ناامید هستن اوضاع رو بدتر از واقعیت میبینن... پس اینهمه ازدواج دانشجویی چیه داره صورت میگیره...

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
برادر ایمان از همه چیز مهمتره
من پسرایی رو میشناسم که مال از دست داده بودن و با دارایی زیرصفر رفتن ازدواج کردن
تنها مزیتهاشون این بود که اولا نمازخون بودن و توکلشون بر خدا بود و ثانیا با اینکه هیچ سرمایه ای نداشتن اما اهل کار بودن... یعنی بیکار نمیگشتن... بعد ازدواج هم همگی وضعشون خوب شد
خوشبختی در ازدواج به دارا بودن یا نبودن سرمایه چندان مربوط نمیشه...خدا هرکی رو که بیشتر به خودش توکل کنه دستشو میگیره.

تا شیرینی ازدواج منو نخوری اروم نمیشی؟؟؟

چشم خانوم!!!!! کی بدش میاد ؟؟؟:smile:

mohamad_musavi69

عضو جدید
معیارای دخترا با هم فرق میکنه ..چرا فکر میکنین همه پولکی هستن!!!!!

قبلا گفتم من حوصله بحث ندارم ....
فکر نمی کنم هستن. اونی که میگه نیست برو ببین مهریه حاضره چقدر قبول کنه. مهریه باید در حد توان پسر باشه تا همون موقع پرداخت بشه.
اما فعلا خیلی کم هست.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمی کنم هستن. اونی که میگه نیست برو ببین مهریه حاضره چقدر قبول کنه. مهریه باید در حد توان پسر باشه تا همون موقع پرداخت بشه.
اما فعلا خیلی کم هست.

مشکلتون هم اینه که یه بار ریسک نمیکنید برید خواستگاری...

از بیرون و از زاویه خودتون به قضیه نگاه میکنید ! اینجوری تا آخر عمر هم دختر بسا نیس با این تفکرتون!

سحر صبح

عضو جدید
تا شیرینی ازدواج منو نخوری اروم نمیشی؟؟؟

چشم خانوم!!!!! کی بدش میاد ؟؟؟:smile:

ما به ازدواج شما کاری نداریم. توی بحث داریم جوابتون رو میدیم.
ان شاءالله شما و باقی جوانها خوشبخت بشید

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
خیلی از دخترا با حقوق ناچیز قانع هستن برادر. پسرها از بس ناامید هستن اوضاع رو بدتر از واقعیت میبینن... پس اینهمه ازدواج دانشجویی چیه داره صورت میگیره...
در مورد ازدواج دانشجویی توی یکی از روزنامه های سراسری و پرتیراژ تیتر زده بود: ازدواج دانشجویی ازدواج آسان طلاق آسانتر!!

سحر صبح

عضو جدید
شما یکی رو که میگی معرفی کن من میرم خواستگاریش.

نمیتونم معرفی کنم، چون شما رو نمیشناسم. اما میتونم بهتون راهکار بدم. تشریف ببرید مساجدی که پیش نمازهاشون موارد خوب آشنایی دارن برای معرفی... تشریف ببرید دار القرآن ها... تشریف ببرید هیئات و اشنا بشید با دوستان... و ازشون بخواید مطابق معیارهاتون معرفی کنن

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد ازدواج دانشجویی توی یکی از روزنامه های سراسری و پرتیراژ تیتر زده بود: ازدواج دانشجویی ازدواج آسان طلاق آسانتر!!

من ازدواج دانشجویی رو قبول ندارم!!

چرا همش دخترا باید کوتاه بیان؟! :|

سحر صبح

عضو جدید

بله اون مدل ازدواج دانشجویی که با عشق وعاشقی شروع میشه همین میشه. منظور ما نوع عقلانیش بود

فنا2011

اخراجی موقت
بنده خداها دخترا دارن تلف میششن از بس کوتاه اومدن ...دلم میسوزه :surprised:

mohamad_musavi69

عضو جدید
مشکلتون هم اینه که یه بار ریسک نمیکنید برید خواستگاری...

از بیرون و از زاویه خودتون به قضیه نگاه میکنید ! اینجوری تا آخر عمر هم دختر بسا نیس با این تفکرتون!

خوشم نمیاد از این خونه به خونه برم. مگه میخوام جنس بخرم. وقتی یه خانواده ای رو که شناختم خوبه و توقعات بجایی داره اونوقت میرم خواستگاری دخترش.

dejbanan

اخراجی موقت
چه قد میزنید تو سرو کله هم :D

هر 2 طرف حق به جانبید

هر 2 طرف هم آینده جالبی نخاهید داشت

فقط کسانی عاقبت به خیر میشن که واقع بین باشن و هی منم منم نکنن;)

• Like
واکنش ها: etnn

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ما به ازدواج شما کاری نداریم. توی بحث داریم جوابتون رو میدیم.

خواهر کتک که نمی خوام!!!!!

شما خودت ازدواج کردی؟؟؟؟

یکی فامیلامون که اتفاقا خیلی مذهبین .....پسرشون 27 سالگی ازدواج کرد.....اونیکی پسرشون که 25 سالشه+ اون یکی که 23 سالشه مجرد هستن........چرا اینا ازدواج نمی کنن؟؟؟؟؟ چرا یه خروار ریش می ذارن بعد پای عمل که میاد کم میارن؟؟؟؟؟؟؟

سحر صبح

عضو جدید
اما فعلا خیلی کم هست.

در مورد مهریه مطلبی رو عرض کنم خدمتتون:
اولا باید نیت پرداختن حتما باشه. که اگر نباشه عقد صحیح نیست
ثانیا نیازی نیست همونجا مهریه رو داشته باشه بلکه میتونه بگه عندالاستطاعه... یعنی در زندگی به فراخور حال اندک اندک پرداخت کنه...

خیلی از آقایون تصورشون اینه که برای مهریه باید همونجا پسر مبلغ رو داشته باشه که باید عرض کنم خیر، اینچنین نیست!

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
در مورد مهریه مطلبی رو عرض کنم خدمتتون:
اولا باید نیت پرداختن حتما باشه. که اگر نباشه عقد صحیح نیست
ثانیا نیازی نیست همونجا مهریه رو داشته باشه بلکه میتونه بگه عندالاستطاعه... یعنی در زندگی به فراخور حال اندک اندک پرداخت کنه...

خیلی از آقایون تصورشون اینه که برای مهریه باید همونجا پسر مبلغ رو داشته باشه که باید عرض کنم خیر، اینچنین نیست!
این حرفتون رو قبول ندارم. مهریه عندالمطالبس ینی همیشه باید گوش بزنگ باشی تا پرداخت کنی!!!

سحر صبح

عضو جدید
خوشم نمیاد از این خونه به خونه برم. مگه میخوام جنس بخرم. وقتی یه خانواده ای رو که شناختم خوبه و توقعات بجایی داره اونوقت میرم خواستگاری دخترش.

این شمائید که میخواید زندگی کنید. به ما چه ارتباطی داره که برید خواستگاری یا نرید برادر محترم؟ من پسری رو میشناسم که نزدیک سی جا خواستگاری رفته ردش کردن و نپذیرفتنش ... نهایتا با خانمی ازدواج کرد که نظیرش از فرشته بودن پیدا نمیشه...
گاهی خواستگاری رفتن باعث میشه قدر همسرتون رو بیشتر بدونید
البته اگر این خواستگاری رفتنها ناخواسته باشه نه بخاطر سختگیریهای خودتون
خلاصه زندگی به سختی ساخته میشه همینطوری که نیست.
ما میگیم در مادیات باید ساده گرفت نه اینکه در باقی موارد بخوایم کم کاری کنیم

mohamad_musavi69

عضو جدید
نمیتونم معرفی کنم، چون شما رو نمیشناسم. اما میتونم بهتون راهکار بدم. تشریف ببرید مساجدی که پیش نمازهاشون موارد خوب آشنایی دارن برای معرفی... تشریف ببرید دار القرآن ها... تشریف ببرید هیئات و اشنا بشید با دوستان... و ازشون بخواید مطابق معیارهاتون معرفی کنن
من هم نماز خونم و هم هیئتی هستم. ولی قبول ندارم اینو که برم از مسجدا محل و ... . خیلی هستن که برا شوهر دادن دخترشون میرن مسجد. باور نداری؟ از چند تا از خانم ایی که مسجد میرن بپرس. یا مجالس عروسی هم گزینه ایه برا چشم اومدن و انتخاب شدن دخترا. اینا رو قبول ندارم. چون یسری چیزا فهمیدم که میگم. و الا از خدامه خانمم مومن واقعی باشه.
کسی نمیتونه برا کسی پیدا کنه. هرچقدرم معیاراتو بهش بگی. یوقتی هست یکی رو میبینی و آشنا میشی ولی یسری معیارهایی که داشتی رو این بهتر داره یا کمتر و ... ولی میبینی بهم میخورید. عقلی میگم نه فقط احساسی.

mohamad_musavi69

عضو جدید
این شمائید که میخواید زندگی کنید. به ما چه ارتباطی داره که برید خواستگاری یا نرید برادر محترم؟ من پسری رو میشناسم که نزدیک سی جا خواستگاری رفته ردش کردن و نپذیرفتنش ... نهایتا با خانمی ازدواج کرد که نظیرش از فرشته بودن پیدا نمیشه...
گاهی خواستگاری رفتن باعث میشه قدر همسرتون رو بیشتر بدونید
البته اگر این خواستگاری رفتنها ناخواسته باشه نه بخاطر سختگیریهای خودتون
خلاصه زندگی به سختی ساخته میشه همینطوری که نیست.
ما میگیم در مادیات باید ساده گرفت نه اینکه در باقی موارد بخوایم کم کاری کنیم
دعوا داری مگه؟
گفت و گوی دوستانس به ما چه و ... بنظرم درست نیست. راه بهتر و حرف قشنگتر دارید بگید یاد میگیریم.

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید شرایط جامعه بد باشه اما از اون مهمتر دیدگاه طرفینه
این باور ک مرد باید باز مالی رو بدوش بکشه و زن باز زحمت خانه این ترس رو بوجود میاره وگرنه اگه دو طرف خواسته هاشون بر اساس امکاناتشون بنا بشه هیچ ترسی هم نداره بلکه لذت هم داره ک هر دو از صفر با هم همه بار رو تقسیم کنند چه مالی چه عاطفی
البته این که دو نفری اینطور همو چطور پیدا کنند این سوالیه ک جوابش تو شرایط جامعه ایران کمی اما شدنی

سحر صبح

عضو جدید
من هم نماز خونم و هم هیئتی هستم. ولی قبول ندارم اینو که برم از مسجدا محل و ... . خیلی هستن که برا شوهر دادن دخترشون میرن مسجد. باور نداری؟ از چند تا از خانم ایی که مسجد میرن بپرس. یا مجالس عروسی هم گزینه ایه برا چشم اومدن و انتخاب شدن دخترا. اینا رو قبول ندارم. چون یسری چیزا فهمیدم که میگم. و الا از خدامه خانمم مومن واقعی باشه.
کسی نمیتونه برا کسی پیدا کنه. هرچقدرم معیاراتو بهش بگی. یوقتی هست یکی رو میبینی و آشنا میشی ولی یسری معیارهایی که داشتی رو این بهتر داره یا کمتر و ... ولی میبینی بهم میخورید. عقلی میگم نه فقط احساسی.

ببینید شما هم دارید همه اش برای خودتون مانع میتراشید
تا قبلش میگفتید خوشم نمیاد هی خواستگاری برم
الانم میگید خوشم نمیاد از اینکه توی مسجد برم دنبالش و...
ببینید همه جا خوب و بد داره. همون مسجدی که شما خوشتون نمیاد ازش دنبال مورد باشید، موارد خیلی خوبی هم تا حالا معرفی داشتن... شما دیگه خودتون میدونید و معیارهاتون و ویژگیهای طرف مقابلتون که باید همه رو در نظر بگیرید...

آخرین ویرایش: