دلیل اول، وسط و آخر ترس پسر ها اینه که دختر ندیدن. هیچ درکی از جنس مخالف ندارن. دلیلش اینه که مهدکودک، مدرسه و دانشگاه از هم جدا شدن. البته این موضوع برای دخترها صدق می کنه. چطور میشه که نشه با دختری صحبت و کرد و آشنا شد و بعد رفت خواستگاری ( برای دختر ها هم همینه.) . بعضی احتمالاً جواب میدن بزرگتر ها ( یعنی مامانشون بره ظاهر دختره رو ببینه ولی باطن هیچ، خودش درست می شه.)
دقیقاازدواج ترسی ندارد شرایط جامعه ترسناک است !
خیلی خوب. شما گفتین:
1- خواستگاری به معنی شروع کسب شناخته. ( خودت اینجوری میری خواستگاری یا شاید رفتی؟! )
2- آشنایی صحیح در بستر خانواده صورت می گیره. ( منظورتون اینه که مادرا میرن پیش دختر فامیل و همسایه و دخترا هم آرایش می کنن که مورد پسند باشن! )
3- گفتگوی دخترا و پسرا با سوالات کارشناسانه و روانشناسانه. ( فکر نمی کنم کسی که تا حالا با دختری صحبت نکرده - البته با توجه به اینکه در تمام طول تحصیل تفکیک بوده - بتونه خیلی کارشناسانه و روانشناسانه صحبت کند. از طرف مگه میخواد بره خرید، می خواد با یه نفر تا آخر عمر زندگی کنه.)
4- وقتی محبتی نباشه به طور جدی تر گفتگو رد و بدل میشه. ( یعنی ازدواج می بایست بدون محبت باشه، قرارداد می خوایم امضا کنیم مگه؟! )
سه تا سوال دارم که خواهش می کنم درست جواب بدین:
1- جنسیت شما چیه؟ ( در راه رضای خدا یا این یکی رو جواب نده یا اگر دادی واقعیت رو بگو )
2- چند سالتونه؟
3- اصلاً به عشق اعتقاد دارین؟
یه چیزی یادم رفت: فرض کنیم یه نفر خونواده نداشت ( پدر و مادرش فوت کرده بودن )، حالا این بنده خدا باید چیکار کنه؟ حتماً میگین بره پیش بزرگ فامیل!
کار...........پوووووووووووووول...............خونهههههههههه................![]()
امام صادق (علیه السلام):
هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبت به لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند میفرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بی نیازشان میکند.
من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 251
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله):
هنگامی که مردی از شما خواستگاری کرد که از دین و اخلاق او راضی بودید به ازدواج با او رضایت دهید. و مبادا فقر او ترا از این رضایت باز دارد و...
میزان الحکمة، ج 4، ص 280
به وسیله ازدواج روزی را بیابید
پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله):
زن بگیرید؛ زیرا كه ازدواج كردن روزی شما را بیشتر می كند.
بحار الانوار . ج103 0ص217
مردان عزب خود را زن دهید؛ زیرا با این كار خداوند اخلاق آنان را نیكو می گرداند و روزی هایشان را زیاد می كند و بر جوانمردی های آنان می افزاید.
آمد خدمت پیامبر عرضه داشت فقیرم دعا کنید بی نیاز بشم فرمودند: برو ازدواج کن
فرداش مجددا عرض کرد ای رسول خدا خیلی فقیرم دعا کنید ثروتمند بشم. فرمودند: برو ازدواج کن
روز سوم باز آمد خدمت پیامبر و گفت فقیرم ای رسول خدا دعا کنید خدا به من ثروت عطا کنه
و باز پیامبر فرمودن: برو ازدواج کن تا بی نیاز شوی!
به فرموده رسول خدا اعتماد کرد. با توکل بر خدا به پیش رفت، ازدواج کرد
درهای روزی و خزائن خدا به روی وی باز شد...
...
ومن یتوكل علی الله فهو حسبه
إن الله بالغ أمره...
و هر كس كه بر خداتوكل كند، خدا امر او را كفایت می كند؛
خداوند فرمان خود را به انجام می رساند...
(سوره طلاق ، آیه 3)
سلام
ممنونم که این مطالب رو گذاشتی ولی من موافق نیستم باهاشون
منه جوون چرا ازدواج نمی کنم؟ چون شما یه خانم رو اگه پیدا کردی که حاضر باشه دوتایی باهم زندگیشون رو بسازند. همه وقتی یه خواستگار میاد اولین سوالشون اینه !!! شغلش؟؟؟؟؟؟؟ منظور دولتی باشه و ... و بعد خونه داره؟ چی داره؟؟؟؟؟؟ و وقتی هم میفهمه طرف تازه از سربازی اومده و حالا فرضانم کار گیرش اومده و تازه رفته سر کار می تونن باهم هر چی رو دوست دارن با کمک هم بسازن ولی خانم ها می خوان حاضر و آماده بیان و بشن شریک زندگی. به نظرتون این میشه شریک زندگی؟ یا شریک هم خوابی؟؟؟؟؟
پسرا دختری رو که میخواد بدلیل سربازی نرفته و کار و ... بهونه میارن و تا میاد یکی یکی انجامشون بده میبینه عشقشو یکی دیگه داره میبره.
دختری اگه بود که معیار انتخاب همسرش پول و کار و خونه و اینا نباشه و به ایمان و اخلاق و شخصیت و خانواده رو مد نظر داشته باشه و وقتی یه پسری واقعا خوب بود ولی کار نداشت یا خونه نداشت یا ماشین نداشت بهش بگه بله و ما با هم اونارو بدست میاریم والله باید سر تا پاش رو طلا گرفت.
اینطور خانم کوووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر سن ازدواج رفته بالا؟؟؟؟؟ چون ما ایرانیا از سنت فقط اسمشو یادگرفتیم و به بدترین شکلم اجراش می کنیم و میگیم رسمههههه.
مهریه باید کم باشه و اول زندگی پرداخت بشه ولی الان چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عدد آووگادرو ماشاالله
قبلا تا سن پسر میشد 15 ازدواج می کرد و دوتایی باهم تلاش می کردن تا چیزایی رو که می خوان رو بسازن ولی حالا !!!!! خانم ها میگن اول بساز آماده کن بعد بیا درب خونه رو بزن. خانواده هام مقصرن وقتی دوخنر و پسر راضین که دوتایی با هم تلاش کنن اینجا خانواده مخالفت می کنه نه ه ه ما رسممون فلانه.
امان از این رسم
برااادران عزيز پووووووووووووووول ندااارن ميترسن ..........
پول كهههههههههه داشتههه باااشن همهههههههههه پسرشجاااع ميشن....
ميگيييييييييييييي نهههههههههههه امتحان كن.........![]()
امتحان لازم نیست خودم پسرم و پولم ندارم. خانمی نیست که حاضر باشه باهم از صفر با تلاش خودمون همه چی رو بسازیم. نیست.
لایکسوالی که پیش میاد اینه که شما مگه چند سال دارید که میخواید از صفر شروع کنید؟!!!!
بالاخره مرد تو زندگی باید یه سری ایده ها تو ذهنش داشته باشه ..یه کارایی کرده باشه که آدم بتونه بهش اعتماد کنه و باهاش جلو بره تو زندگی!
منم موافقم باهاتون. اما همون مسجدیاشونم میگن کار؟ درآمد؟ و ...بله باید سرتاپاشون رو طلا گرفت... و هستند چنین دخترانی که صرفا دست روی شخصیت طرف میذارن، و فقط ایمان طرف براشون مهمه نه مادیات، اینها غالبا در خانواده های مکتبی یافت میشن...
من دختران زیادی رو اینطور میشناسم و نمیتونم معرفی کنم و اینها هم نمیان جار بزنن ما اینطور هستیم... باید طرف هیئتی و مسجدی باشه، قابل اعتماد باشه، با ایمان باشه، بشناسنش تا بهش چنین گوهری رو معرفی کنن... باید هم کفو باشن "الطّیبات للطّیبین..."
پس بنابراین به دو نکته توجه بفرمایید:
اولا باید برای پسر، شخصیت و ایمان دختر در اولویت باشه
ثانیا خود پسر هم اینگونه باشد.
شما چند سالتونه که متوجه حرفام نشدی؟؟؟؟؟ منظور از صفر اینه که از خواسته های دخترای امروزی صفره. خونه نداره. ماشین نداره. تازه میره سر کار و پس اندازی نداره در حد توانه خانم ها. یه کارهایی مثلا چی؟سوالی که پیش میاد اینه که شما مگه چند سال دارید که میخواید از صفر شروع کنید؟!!!!
بالاخره مرد تو زندگی باید یه سری ایده ها تو ذهنش داشته باشه ..یه کارایی کرده باشه که آدم بتونه بهش اعتماد کنه و باهاش جلو بره تو زندگی!
منم موافقم باهاتون. اما همون مسجدیاشونم میگن کار؟ درآمد؟ و ...
اشتباه ما هم اینجاست فکر می کنیم خانواده های مکتبی فقط باید اونجور باشن ما باید به روز باشیم و هرچی دیگری گفت و خواست من بیشتر بگم و بخوام. پسر بدبختم بخواد قبول نکنه سریع بهش میگه پس تو منو دوست نداری؟؟؟؟؟// و از این حرفا.
چرا امروزه جامعه اینطور نیستن؟ اکثرا مادیاتین برا همینه سن ازدواج بالاست.غیر اینه؟
منم موافقم باهاتون. اما همون مسجدیاشونم میگن کار؟ درآمد؟ و ...
اشتباه ما هم اینجاست فکر می کنیم خانواده های مکتبی فقط باید اونجور باشن ما باید به روز باشیم و هرچی دیگری گفت و خواست من بیشتر بگم و بخوام. پسر بدبختم بخواد قبول نکنه سریع بهش میگه پس تو منو دوست نداری؟؟؟؟؟// و از این حرفا.
چرا امروزه جامعه اینطور نیستن؟ اکثرا مادیاتین برا همینه سن ازدواج بالاست.غیر اینه؟
انصافا دخترای امروزی چطورن؟؟؟؟؟؟والا مشکل پسرای جامعه ما اینه که لوس بار اومدن ..ببخشید رک میگم ...تا 20 و خورده ای سال که دستشون تو جیبه باباشونه ... یهو به خودشون میان و میبینن هیچی ندارن و میخوان از صفر شروع کنن و تازه توقع دارن دخترها هم با این وضعیت بپذیرنشون!
انصافا دخترای امروزی چطورن؟؟؟؟؟؟
ما حرفمون به پسرای لوس و دخترای نازنازی نیست خانم. من از بچگی کار می کردم و درس می خوندم صرفا جهت اطلاع فقط.
خب اگه به قول شما پسرای امروزی لوس هستند بنظرتون دخترای امروزه چی هستن؟! پسری که تا بیست سالگی درس خونده و بعد دو سال رفته خدمت شما انتظار داری دستش توی جیب کی باشه؟!والا مشکل پسرای جامعه ما اینه که لوس بار اومدن ..ببخشید رک میگم ...تا 20 و خورده ای سال که دستشون تو جیبه باباشونه ... یهو به خودشون میان و میبینن هیچی ندارن و میخوان از صفر شروع کنن و تازه توقع دارن دخترها هم با این وضعیت بپذیرنشون!
امام صادق (علیه السلام):
هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبت به لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند میفرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بی نیازشان میکند.
من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 251
هنگامی که مردی از شما خواستگاری کرد که از دین و اخلاق او راضی بودید به ازدواج با او رضایت دهید. و مبادا فقر او ترا از این رضایت باز دارد و...
میزان الحکمة، ج 4، ص 280
به وسیله ازدواج روزی را بیابید
زن بگیرید؛ زیرا كه ازدواج كردن روزی شما را بیشتر می كند.
بحار الانوار . ج103 0ص217
مردان عزب خود را زن دهید؛ زیرا با این كار خداوند اخلاق آنان را نیكو می گرداند و روزی هایشان را زیاد می كند و بر جوانمردی های آنان می افزاید.
آمد خدمت پیامبر عرضه داشت فقیرم دعا کنید بی نیاز بشم فرمودند: برو ازدواج کن
فرداش مجددا عرض کرد ای رسول خدا خیلی فقیرم دعا کنید ثروتمند بشم. فرمودند: برو ازدواج کن
روز سوم باز آمد خدمت پیامبر و گفت فقیرم ای رسول خدا دعا کنید خدا به من ثروت عطا کنه
و باز پیامبر فرمودن: برو ازدواج کن تا بی نیاز شوی!
به فرموده رسول خدا اعتماد کرد. با توکل بر خدا به پیش رفت، ازدواج کرد
درهای روزی و خزائن خدا به روی وی باز شد...
...
ومن یتوكل علی الله فهو حسبه
إن الله بالغ أمره...
و هر كس كه بر خداتوكل كند، خدا امر او را كفایت می كند؛
خداوند فرمان خود را به انجام می رساند...
(سوره طلاق ، آیه 3)
خب اگه به قول شما پسرای امروزی لوس هستند بنظرتون دخترای امروزه چی هستن؟! پسری که تا بیست سالگی درس خونده و بعد دو سال رفته خدمت شما انتظار داری دستش توی جیب کی باشه؟!
حرفتون متین و درسته. منم قبول دارم. همه پسر ها دنبال خانواده پولدار نیستن اشتباه نشه. دقیقا همونقدر دختر خوب هست پسر خوبم هست. این وعده خداست.راستش دختران معناگرا و با شخصیتی هستند که روی شخصیت پسر حساس هستند و حاضر نیستند خودشون با هرکسی زندگی کنند.
یعنی حتی با مهریه یک سکه خودشون و خانواده هاشون مشکلی ندارن... باید پسر خوب باشه که کم وجود داره!
حقیقتا همونطور که دختر با ایمان و کم توقع و معناگرا کم هست، به همون نسبت هم پسر با شخصیت و با ایمان و معناگرا کم هست
حتی اغلب پسرهای ظاهرا با ایمان هم دست میذارن روی قد و قیافه و مادیات خانواده دختر و اولویتهای اینچنینی ... نه مسائل معنوی بخواد اصل و اولی باشه براشون، خیر
خب این پسرها که خودشون برای خواستگاری دقیقا دست میذارن روی خانواده هایی که توقع مادیشون بالاست، چرا نمیرن از خانواده های ساده تر همسر گزینش کنن؟ کاملا مشخصه برای چی. چون خودشون توی آن حال و هوا و فاز هستن...
خانم منم دعوا ندارم ولی منظور رو بگیر. منظورم از صفر یعنی کسی که بعد درس تازه از سربازی اومده که خونه و ماشین و پس اندازه زیادی نداره. اینو میگم صفر. و الا که همه پسرا یه پس انداز کمی دارن.خب دخترای امروزی هم اکثر بی هنر و پر توقع هستن
خب اگه کار میکنین و درس میخونین صفر ِ صفر نباید باشین!! :|
دعوا هم نداریم که ...من کاملا منطقی حرف میزنم!![]()
من مشکله خاصی ندارم........شما بیا با پدرم صحبت کن........اگه به فیض شهادت نایل نیومدی .....انگاه زوجه ای اختیار می کنیم!!!
چه ماهی بهتر از ربیع الاول ماه شادی اهل بیت!!!
چه زمانی برای رایزنی میای؟؟؟![]()
شاید دوستتون کار پاره وقت انجام میده. شایدم پدرش آدم مهمیه و بدون کارت پایان خدمت بهش کار خوبی دادن!!! چون صحبت شما درباره پسرای بیست ساله بود!!! ولی برای 95 درصد پسران جامعه تا کارت پایان خدمت نداشته باشی نمیتونی کار مناسبی داشته باشی.من با اون چند درصد آفازاده ها و سرمایه دارها کاری ندارم! دوستای خودم توی سی سالگی و با داشتن مدرک پزشکی بیکارن و هر کاری هم انجام نمیدن! و هرجام که میرن کسی بهشون بله نمیگه و کلا افسرده شدن!!والا چند تا از همکلاسیای خودم هم کار میکنن ..هم دانشگاه میان و درس میخونن! شدنیه![]()
همون همکلاسیات قبلا کار می کردن و بعد چند سال اومدن کارشناسی می خونن. اون همکلاسیتون که میگی خونه و ماشین از خودشون دارن؟والا چند تا از همکلاسیای خودم هم کار میکنن و حقوق میگیرن ..هم دانشگاه میان و درس میخونن! شدنیه![]()
شاید دوستتون کار پاره وقت انجام میده. شایدم پدرش آدم مهمیه و بدون کارت پایان خدمت بهش کار خوبی دادن!!! چون صحبت شما درباره پسرای بیست ساله بود!!! ولی برای 95 درصد پسران جامعه تا کارت پایان خدمت نداشته باشی نمیتونی کار مناسبی داشته باشی.من با اون چند درصد آفازاده ها و سرمایه دارها کاری ندارم! دوستای خودم توی سی سالگی و با داشتن مدرک پزشکی بیکارن و هر کاری هم انجام نمیدن! و هرجام که میرن کسی بهشون بله نمیگه و کلا افسرده شدن!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلایل کمتر شدن ازدواج این روزها چیست؟ | مشاوره ازدواج | 13 | |
![]() |
دلایل کمتر دیده شدن دختران پاک و محجبه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 50 | |
S | دلایل انتخاب همسر و ازدواج مناسب | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
دلایل نادرست ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
ترفندهایی برای کنار آمدن با ترس از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 |