دلایل ترس پسران از ازدواج

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیتونم معرفی کنم، چون شما رو نمیشناسم. اما میتونم بهتون راهکار بدم. تشریف ببرید مساجدی که پیش نمازهاشون موارد خوب آشنایی دارن برای معرفی... تشریف ببرید دار القرآن ها... تشریف ببرید هیئات و اشنا بشید با دوستان... و ازشون بخواید مطابق معیارهاتون معرفی کنن
اینارو جدی گفتی یا طنزه؟!:surprised:

mohamad_musavi69

عضو جدید
در مورد مهریه مطلبی رو عرض کنم خدمتتون:
اولا باید نیت پرداختن حتما باشه. که اگر نباشه عقد صحیح نیست
ثانیا نیازی نیست همونجا مهریه رو داشته باشه بلکه میتونه بگه عندالاستطاعه... یعنی در زندگی به فراخور حال اندک اندک پرداخت کنه...

خیلی از آقایون تصورشون اینه که برای مهریه باید همونجا پسر مبلغ رو داشته باشه که باید عرض کنم خیر، اینچنین نیست!
خواهر من!
اگه گفتم قبل زندگی پرداخت کنه برا این بود که امام حسین گفته ما اول زندگی مهریه همسرمون رو پرداخت می کنیم. اگه خواستید روایتش رو کامل بگم.
والا منم سیدم و آرزومه سنت امامم رو اجرا کنم ولی از این دخترا و خانواده ها من ندیدم. نشناختم. نمیگم نیست. هست و باید پیدا کرد.

mohamad_musavi69

عضو جدید
ببینید شما هم دارید همه اش برای خودتون مانع میتراشید
تا قبلش میگفتید خوشم نمیاد هی خواستگاری برم
الانم میگید خوشم نمیاد از اینکه توی مسجد برم دنبالش و...
ببینید همه جا خوب و بد داره. همون مسجدی که شما خوشتون نمیاد موارد خیلی خوبی هم تا حالا معرفی داشتن... شما دیگه خودتون میدونید و معیارهاتون و ویژگیهای طرف مقابلتون

من مسجد رو قبول دارم و خودمم مسجدی هستم. چرا میگی از مسجد خوشم نمیاد؟

rostamani

عضو جدید
من بازم تحقیق میکنم به شک انداختید منو. شما هم میتونید تحقیق کنید مطمئن بشید.
l مهریه هم عندالمطالبه است هم عندالاستطاعه بستگی داره طرف خانوم تو عقد نامه چی بخوان که اکثرا عندالمطالبه می زنن .

mohamad_musavi69

عضو جدید
شما خودتون اینو فرمودید که خوشتون نمیاد از اینجور جاها برید سراغ مورد مناسب برای معرفی!#147

من منظورم خود مسجد نبود. مکانه انتخاب همسر رو گفتم. بله همه جا خوب و بد هست. دلیلی نمیشه که هرکی مسجد میره دیگه عالیه. من معیار انتخابم خانواده و اصل و نصب و ایمان طرف مقابل و اخلاق و شخصیتشه.

rostamani

عضو جدید
شما نیت کنید واسه زن گرفتن همه آشناها و دوستان بهتون دختر خوب معرفی می کنن.وقتش که بشه خودش جور میشه لازم نیست برید مسجد و غیره .من که اصلا قبول ندارم اینجوری دنبال زن بگردین.تو دانشگاه سر کار یه دختری هست که خوشتون بیاد حتما.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- کار خوب
2- خونه
3- ماشین

از کجا بیاریم. :wallbash:، بعدشم مهریه سنگین.
شما خیلی سخت گرفتیا.
همون کار خوب داشته باشی ماشینو خونه هم میاره.مهریه سنگین چقدر مثلا؟آقایون که بر اساس قانون 110تا باید پس بدن که ایشاا...هیچوقت ندن.
خودت خیلی سخت گرفتی.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خیلی سخت گرفتیا.
همون کار خوب داشته باشی ماشینو خونه هم میاره.مهریه سنگین چقدر مثلا؟آقایون که بر اساس قانون 110تا باید پس بدن که ایشاا...هیچوقت ندن.
خودت خیلی سخت گرفتی.

شاید، به نظرم برای اینکه بشه عشق رو در طی زندگی از انحطاط نجات داد باید تمام این ها رو داشت.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید، به نظرم برای اینکه بشه عشق رو در طی زندگی از انحطاط نجات داد باید تمام این ها رو داشت.
شاید این جمله ای که میگن پول خوشبختی نمیاره اما فقر هم بدبختی میاره درست باشه اما شما راجع به دخترا چی فکر میکنین؟
بالاخره همه بجز استثناها یه روزی طعم نداری رو میچشن حالا هرکس یه جور این تیکه از زندگیشو رد میکنه والبته به عشقشم آسیب نمیزنه....

عشقولانه

کاربر بیش فعال
خودتون سخت گرفتید.....
من یکی از دوستام با پسر مورد علاقش ازدواج کرد کلللللللللللللا 4میلیون خرج کرد پسره.....
دختره هم یه سری خرت و پرت واسه جهازش برد.
یه عروسی رویایی با4 میلیون....
الان با زحمت خودشون همه چی دارن!

tvbea

عضو جدید
برای بعضی مسائل نباید پایین اومد چون پایین هم جایی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ریل تفکر افراد خراب شده برانکه بیاد مسیر ریلها راباید تعمیر کرد
مسئله برای برخی بسیار پیچیده و برای برخی خیلی راحت

iraj sh

عضو جدید
خب,مثلا مهریه یا سخت گیری خانوما زیاد باشه همه چی حله!نمیگم اصلا سخت نگیرن ولی میتونن یه ذره کمتر پسرو عذاب بدن!الان هرکاری سخت باشه میگن اندازه زن گرفتن سخته :biggrin:

عاشق پیشه

عضو جدید
فهمش سخته؟:surprised::d
خوب ینی این ویژگی آقایونه!:ی
دوتا دختر در اوج درگیری شون در اوج گیس و گیس کشی شون یهو می بینی قربون صدقه هم رفتن و نشستن یه خاطر همدردی با هم گریه کردن
این یعنی چی؟ یکی به من توضیح بده:confused:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوتا دختر در اوج درگیری شون در اوج گیس و گیس کشی شون یهو می بینی قربون صدقه هم رفتن و نشستن یه خاطر همدردی با هم گریه کردن
این یعنی چی؟ یکی به من توضیح بده:confused:

این به انعطاف و بخشش یک خانوم برمیگرده:d
ولی شوما واسه من سیستم چند همسر گزینی و چند جی اف گزینی یک آقای با شخثیت رو که از زندگیشش خیللییم راضیه و هیچ مشکلی هم با همسرش نداره رو توضی بده:ی
خخخخ