اول از زهره عزیز پوزش میخوام ...بنده قصد تخریب خدمات ایشونو ندارموجود داره فقط تبلیقاتش کمه!
در ضمن اینجا همه مهندس نیستند از دانشجوی حقوق داریم تا دارنده مدرک PHD مکانیک!
این رو هم باید قبول کنی که همه به زیان علاقه ندارند من میشناسم بعضی ها رو که فقط به خاطرِ یه موضوع خاص فقط میان اینجا و البته این هم دلیل بر این نیست که اون شخص بیسواده! باید استعدادهای Steady در زمینه انگلیسی پیدا بشه و بهشون بها داده بشه، طوری بشه که فقط به خاطر بعضی از تاپیکهای این تالار بیان باشگاه
مدیر تالار هم توانایی محدودی داره ولی سهمش در این زمینه خیلی زیاده !!!
هدف بهبود وضع موجوده
ساسان جان منم میدونم اینجا سایر رشته ها هست ولی اسمی که این سایت یدک میکشه یعنی اینکه اکثریت مهندس هستن
ببن ما الان تو صفحه اصلی این تالار تاپیک داریم که آخرین پستش مربوط میشه به 3 هفته پیش
پس نباید حقیقتو کتمان کنیم ....اینجا بحثی صورت نمیگیره
در باره مسائل روز دنیا و مشکلاتی که تو جامعه هست میشه اینجا صحبت کرد
در مورد علاقه عارض بشم خدمتت که رشته خودمو مثال میزنم .....95 درصد رفرنس های ما انگلیسی هستن ...اینجا شرط علاقه داشتن و نداشتن مهم نیست چیزی که هست باید یاد بگیریم...مسلما تمام رشته های مهندسی همی همچنین هستن
من به شخصه این وضع منو سر شوق نمیاره که بیام اینجا بنیه زبانمو قوی کنم ....در حالی که تالار آزاد بدون هیچ منفعتی ساعتها وقتمو میگیره
فک کنم باید یه نگرشی اساسی بشه برای بهتر شدن
من اینجا ده ها نفرو میشناسم که مدرک زبان دارن ولی اثری ازشون نمیبینیم تو این تالار