دعوا

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها،حالو احوال؟

تا حالا شده با کسی دعوا کنی کنترل از دستت خارج شه؟

چندسال پیش من با داداشم دعوام شد،آجرو با سرعت نور پرت کردم طرفش.زانوش تا یه ماه درد میکرد بنده خدا

یه بارم تو خابگاه سر سفره بودیم،چنگالو برداشتم فرو کردم تو پای هم واحدیم،البته زخمش زیاد عمیق نبود،یه هفته ای خوب شد.

من اعصاب معصاب ندارماا:wallbash::wallbash::wallbash:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها،حالو احوال؟

چندسال پیش من با داداشم دعوام شد،آجرو با سرعت نور پرت کردم طرفش.زانوش تا یه ماه درد میکرد بنده خدا

یه بارم تو خابگاه سر سفره بودیم،چنگالو برداشتم فرو کردم تو پای هم واحدیم،البته زخمش زیاد عمیق نبود،یه هفته ای خوب شد.

:cry:

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها،حالو احوال؟

شما یه دکتر بری بد نیستا !
برای خودت میگم ...!!!

:w05::w05::w05:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا تو یه سنی هرکسی شر شر میزنه!
خود منم یه زمانی اینطوری بودم. به زمین و زمان گیر میدادم و خیلی کم حوصله و کم طاقت بودم ولی الان خیلی خوب شدم. به نظر من این یه ضعف در وجود آدماست که با گذشت زمان و افزایش سن تا حدود زیادی خوب میشه ولی خودتم باید یه سری تمرینهایی واسه کنترل اعصابت انجام بدی.
تو این زمینه باید بگم خانمم خیلی بهم کمک کرد.

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا تو یه سنی هرکسی شر شر میزنه!
خود منم یه زمانی اینطوری بودم. به زمین و زمان گیر میدادم و خیلی کم حوصله و کم طاقت بودم ولی الان خیلی خوب شدم. به نظر من این یه ضعف در وجود آدماست که با گذشت زمان و افزایش سن تا حدود زیادی خوب میشه ولی خودتم باید یه سری تمرینهایی واسه کنترل اعصابت انجام بدی.
تو این زمینه باید بگم خانمم خیلی بهم کمک کرد.

از خاطرات بگو.از کوره در رفتی تاحالا؟؟

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خاطرات بگو.از کوره در رفتی تاحالا؟؟

اوووووووف. تا دلت بخواد. متاسفانه آخرش هم جز پشیمونی چیزی عایدت نمیشه.
اولا دعوا دوسر باخته. چه بزنی چه بخوری بازنده ای. هیچ فرقی نمیکنه. پس کلا کار اشتباهیه.
البته دعوا با دفاع فرق میکنه. وقتی که میبینی جان، مال یا خدایی نکرده ناموست در معرض خطر یا تعرض قرار میگیره واجبه که ازش دفاع کنی. ولی سر مسائل بیهوده مثل حق تقدم تو رانندگی، تصادف، تنه، چپ چپ نگاه کردن و خیلی چیزای دیگه واقعا کار احمقانه ایه.

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها،حالو احوال؟

ببخشید حتما" به یه روانپزشک مراجعه کنید
حالا یه خاطره از خودم بگم
یه روز یه جا میخواستم ماشینمو یه جا پارک کنم یه نفرم از راه رسید وشروع کرد بوق زدن که مثلا" من برم کنار اون پارک کنه منم اعتنا نکردم و ماشینمو پارک کردم
اومد پایین و به من گفت خیلی بیشعوری
منم در ماشینمو قفل کردم و بهش خندیدمو رفتم
البته اینم بگم هیکل من دو برابرش بود
خدا میدونه اگه یکساعت میزدمش اینقد که بهش خندیدم و رفتم اعصابشو خراب نکرد

amozeshi.com

عضو جدید
منم قدیما زیاد دعوا میکردم یه بار تو مدرسه دعوا کردم خودکار و زدم رفت تو لپ یارو بعد خودکارو همونجا گذاشتم در رفتم .
البته دوران خریتمون بود الان یه 6-7 سالی میشه دعوا نکردم کلا کار جالبی نیست

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید حتما" به یه روانپزشک مراجعه کنید
حالا یه خاطره از خودم بگم
یه روز یه جا میخواستم ماشینمو یه جا پارک کنم یه نفرم از راه رسید وشروع کرد بوق زدن که مثلا" من برم کنار اون پارک کنه منم اعتنا نکردم و ماشینمو پارک کردم
اومد پایین و به من گفت خیلی بیشعوری
منم در ماشینمو قفل کردم و بهش خندیدمو رفتم
البته اینم بگم هیکل من دو برابرش بود
خدا میدونه اگه یکساعت میزدمش اینقد که بهش خندیدم و رفتم اعصابشو خراب نکرد

نه الان دیگه خوب شدم:D:D

آزارم به یه مورچه ام نیرسه;)

بالا