درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

hadi216

عضو جدید
اتفاقن به همینم فک کردم عاخه یکی رو جلسه کنکور از رو دستم میزد نامرد:D
خوشم میاد عین عبارتو بلدی! چن بار واست این جمله ظاهر شده؟ :D
آخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟
حالا به نظر شما چی گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی درست حدس زد جایزه داره خدایی

BULGARIA

کاربر بیش فعال
آخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟

داشت ب یارو میرسوند:razz:

hadi216

عضو جدید
داری حرفای داداشمو میزنی!!!نترسونید منو آخه من حواسم نبود سوالای کنکورو باخودم اوردم!!!! ازبس استرس داشتم ، انگارحس کردم جلسه امتحانه دانشگاس،خب دیدید 10تا کتاب وجزوه میبریم باخودمون !! مراقب هم اصلا نفهمید بگه سوالارو بده!برگشتم پس بدم ولی همه مراقبا رفته بودن!!!!!
از این بابت خیالت راحت ، چون اصلا تعداد سوالا رو نمیشمرن ، من خودم مراقب و رابط بودم تو آزمونای ارشد . خیالت راحت

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید اونا یه رشته دیگه بودن :surprised: واسه این مراقبه کپ کرده :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بازم که داری خاطره تعریف میکنی :D
آره بابا میدونی که من چقدر با تجربم
بزار یه بار سر فرصت یه کتاب مینویسم از خاطراتم پشت کنکور 8 سال کنکور نا موفق
اوسام یه بار تخلف انظباطی داشته یه بارم مجاز نشده این بار رو خدا رحم کنه :)
این بار میگن پشت برگه شماره نوشته برا رئییس سازمان سنجش گفته تک بزن میزنگم :)

داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟

• Like
واکنش ها: .6.

sungirl5

عضو جدید
از این بابت خیالت راحت ، چون اصلا تعداد سوالا رو نمیشمرن ، من خودم مراقب و رابط بودم تو آزمونای ارشد . خیالت راحت

خیلی ممنون!!!:gol:

اگه چیزی شد میگم شماها به من دلو جرات دادید! همتون رو شریک جرم میکنم!!!!پلید میشم!!:hypocrite:

hadi216

عضو جدید
داشت ب یارو میرسوند:razz:

شاید اونا یه رشته دیگه بودن :surprised: واسه این مراقبه کپ کرده :D

QUOTE=shadi;757802]]
داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟[/QUOTE]

:biggrin:
آروم در گوشم گفت : میخوام به بچه ها برسونم شما کدوم سوالو میخوای برسونم بهت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منو بگیر :wallbash:
حیف که وقت نداشتم وگرنه ارشادش میکردم ، البته قبل از اینکه ازش بپرسم ، حرف شادی یه لحظه از ذهنم گذشت

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟

آروم در گوشم گفت : میخوام به بچه ها برسونم شما کدوم سوالو میخوای برسونم بهت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف که وقت نداشتم وگرنه ارشادش میکردم ، البته قبل از اینکه ازش بپرسم ، حرف شادی یه لحظه از ذهنم گذشت[/QUOTE]
واقعن فهمیدم که چقد گیجم :D همه فهمیدن جز من

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حیف که وقت نداشتم وگرنه ارشادش میکردم ، البته قبل از اینکه ازش بپرسم ، حرف شادی یه لحظه از ذهنم گذشت
؟[/QUOTE]

دستش درد نکنه مگه خاله بازیه بخاد به بقیه برسونه
خدا شفاش بده

چنتا پسر دیده جو زده شده:D

hadi216

عضو جدید

دستش درد نکنه مگه خاله بازیه بخاد به بقیه برسونه
خدا شفاش بده

چنتا پسر دیده جو زده شده:D[/QUOTE]
چمیدونم واله ، یعنی انقدر اذیت کردن مارو این دانشگاه آزاد گرگان که نگو ، آخر امتحان داشتن مارو حضور غیاب میکردن ، مثلا میگفتن شماره داوطلبی فلان کیه ؟؟ بهمان کیه ؟ باید دست بلند میکردیم ، من میدونستم که کارشون غیر قانونی بوده . اگه بخوام بگم یه ورق آچار رو پشت و رو درد دل دارم خدایی .

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
QUOTE=shadi;757802]]
داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟

[/QUOTE]

وای اینجوری که بدبخت میشیم ما:(شما خوب بودی بقیه ام که از روت کبی کردن :(:cry:

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
چمیدونم واله ، یعنی انقدر اذیت کردن مارو این دانشگاه آزاد گرگان که نگو ، آخر امتحان داشتن مارو حضور غیاب میکردن ، مثلا میگفتن شماره داوطلبی فلان کیه ؟؟ بهمان کیه ؟ باید دست بلند میکردیم ، من میدونستم که کارشون غیر قانونی بوده . اگه بخوام بگم یه ورق آچار رو پشت و رو درد دل دارم خدایی .
تو شهر مام پارسال انداختن دانشگاه ازاد یه تعدادی رو همم مراقبا جوونو خنگ
من شانسم ردسف اول بودم آقاهه تمام مدت بالا سرم بود برگمو نگا میکرد یعنی دوس داشتم خفش کنم هواسم کاملا پرت شده بود

اصن وضعی بود یهو گفتم وقت آزمون تمام نگفتن برا بچه های رشته های دیگست اینا میخاستن پاسخنامه ما رو هم جمع کنن
وسط جلسه بچه ها حرف میزدن با هم یعنی اوضاعی ها

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من واقعن واسه این موضوعه لو رفتن سوالا نگرانم :cry: نکنه لغوش کنن :D

hadi216

عضو جدید

وای اینجوری که بدبخت میشیم ما:(شما خوب بودی بقیه ام که از روت کبی کردن :(:cry:

حالا یجور میگه انگار من زیر 1 میارم :smile:

بهش یه تیکه انداختم ، اخم کردم دیگه سمتم نیومد . اینو نگفتم که گوشیش رو سایلنت نبود ، هی واسش اس میومد . با این آهنگ اس معروف نوکیا

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

بهش یه تیکه انداختم ، اخم کردم دیگه سمتم نیومد . اینو نگفتم که گوشیش رو سایلنت نبود ، هی واسش اس میومد . با این آهنگ اس معروف نوکیا

بابا خاسته بگه شماره بدم هرکی میخاد :)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب همینطوری 10 تا سوال جواب داده باشه بسه که ما بیچاره شیم:cry:مراقب ..............

kianoosh-s

عضو جدید
:)
اعلام نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92

تاریخ انتشار : جمعه ۲ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۳۵

نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92 به صورت کارنامه تنظيم و 15 ارديبهشت ماه اعلام مي‌شود.

kianoosh-s

عضو جدید
من نفهمیدم 15 یا 18 یا 22 شما چطور؟ولی دوستان به نظر بنده پارسال ی خورده بی برنامگی شده امسال دقیق گفتن

kianoosh-s

عضو جدید
آقا پارسال یک اردیبهشت گفتن که 22 میاد اینم مدرکش بعد 18 اومده

زمان دقيق اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد92

کد مطلب: 17192
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۴

فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی نیز هفته اول شهریور ماه اعلام می‌ش

نتایج اولیه آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۲ یکشنبه 22 اردیبهشت بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
آقا پارسال یک اردیبهشت گفتن که 22 میاد اینم مدرکش بعد 18 اومده

زمان دقيق اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد92

کد مطلب: 17192
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۴

فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی نیز هفته اول شهریور ماه اعلام می‌ش

نتایج اولیه آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۲ یکشنبه 22 اردیبهشت بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

کیانوش پارسال 18ام اطلاعیه زدند ولی امسال هنو اطلاعیه هم نزدند:wallbash:

بالا