تویه اینترنت یه سرچ بزن متوجه میشی برای ارشد 92![]()
ای بابا.چرا داداش؟؟؟؟؟
میترسم بگن 31 میاد بعد کلا جوابا رو ندن بگن کنکور 93 ملغی شد!!!

تویه اینترنت یه سرچ بزن متوجه میشی برای ارشد 92![]()
ای بابا.چرا داداش؟؟؟؟؟
میترسم بگن 31 میاد بعد کلا جوابا رو ندن بگن کنکور 93 ملغی شد!!!![]()
بعیدم نیستا بعد اون قضیه که اوفتاد تو دهنا که سوالا لو رفتهای بابا.چرا داداش؟؟؟؟؟
میترسم بگن 31 میاد بعد کلا جوابا رو ندن بگن کنکور 93 ملغی شد!!!![]()
بعید نیس -پس بریم تو کار ارشد 94![]()
من حس میکنم 22 نمیدن.اگه می خواستن بدن نهایتا امروز اطلاعیش می امد.چون فردا هم تعطیل هست.امکان نداره 20 اطلاعیه بدن بعد 22 جواب.همیشه 5.6 روز قبل اطلاعیرو میدن
من حس میکنم 22 نمیدن.اگه می خواستن بدن نهایتا امروز اطلاعیش می امد.چون فردا هم تعطیل هست.امکان نداره 20 اطلاعیه بدن بعد 22 جواب.همیشه 5.6 روز قبل اطلاعیرو میدن
پ جریان اون مصاحبه چی میشه؟؟؟؟
دقیقا داداش زیزو منم همچین حسی دارم![]()
پ جریان اون مصاحبه چی میشه؟؟؟؟
گفتم که تویه پستای قبلیم-پارسال رییس سنجش گفت 18ام نتایج میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد-امسال گفته جوابا 22ام میاد پس حتما 22ام اطلاعیه میاد وگرنه اگه میخاستند 22ام جوابارو بدن تا الان اطلاعیه رو میزدند![]()
می دونم چی میگی.منم به خاطر این برای کنکور خوندم که دانشگاههای دولتی تهران قبول شم.من در جواب دوستی که میگفت نامردیه ضریب آزاد با دولتی یکی باشه این جوابارو دادم.آخه وقتی آدم اطلاعی نداره نباید صحبت کنه.همون دانشگاه آزادی که میگفت دوشنبه معلوم میشه از این آقا رتبش بهتر میشه یا نه .اونوقت بازم می خواد بگه نامردیه ؟.من مطمینم که تهران جنوب از خیلی دانشگاههای دولتی شهرستان بهتر هست . این دوست ما فکر میکنه چه خبر هست.
agha man amar gereftam az bacheha migoftan elam shode 22 miyad vali 18 akhbar elam karde miyad 18om omade
داداش این کلاسا سمیعی گهر چقد بود هزینش؟(میدونم الان تکمیل شده)چن ساعته ؟
تانک چیه psvجیه پروسیجر چیه ؟
من فقط هایسیس بلتم کار گیرم میاد؟
البته هایسیسو خوب یاد گرفتما![]()
بنده هم دانشگاه دولتی سراغ دارم که اصلا استاد ندارند که بخوان درس بدند !!! حالا امتحان گرفتن و نمره دادن پیشکش
agha man amar gereftam az bacheha migoftan elam shode 22 miyad vali 18 akhbar elam karde miyad 18om omade
چه لحظه ایه اون موقع که نشستیم پشت سیستم داریم شماره داوطلبی و اطلاعاتمون رو وارد میکنم تا نتیجه چند ماهه تلاشمون تو ی لحظه بیاد جلوی چشممون
خبر مرگشون انگار میخوان چیکار کننمن که بعید می دونم دیگه 2شنبه جوابا بیاد.چون اگه میخواست بیاد حتما امروز یا دیروز باید اطلاعیش میومد که نیومد
آخ آخ من میترسم که بگه پاسخنامه شما تصحیح نشده یا ...تروخدا نگو من حتی تصورشم که می کنم قلبم می ایسته!!!کابوسه هر لحظم شده!
خیلی می ترسم!!!
آخ آخ من میترسم که بگه پاسخنامه شما تصحیح نشده یا ...![]()
اطلاعیه چیه؟مگه قبله اعلام نتایج اطلاعیه میاد؟تا حالا نشده سنجش بد قولی کنه خداییمن که بعید می دونم دیگه 2شنبه جوابا بیاد.چون اگه میخواست بیاد حتما امروز یا دیروز باید اطلاعیش میومد که نیومد
اتفاقن به همینم فک کردم عاخه یکی رو جلسه کنکور از رو دستم میزد نامردبدتر از همه اینه که بزنه برات شما تو آزمون تخلف کردین و با سازمان سنجش تماس بگیرید![]()
زیاد نباید به این مسائل فک کرد آخه یهو میبینی اثرش رو میذارهمن دوستم خواب دیده بود که من و اون هرچی شماره داوطلبیو میزنیم سایت میگه به علت ارایه پاره ای از مطالب به سازمان سنجش مراجعه کنید.
اتفاقن به همینم فک کردم عاخه یکی رو جلسه کنکور از رو دستم میزد نامرد![]()
خوشم میاد عین عبارتو بلدی! چن بار واست این جمله ظاهر شده؟![]()
خدا رو شکر پس میشه پیگیری کردیه هفتصد هشتصد باری
یه سال این اتفاق برا دوست داداشم افتاده بود بنده خدا
کلی رفت پیگیری کرد چون یکی از روش تقلب کرده بود
بعد اون طرف اومد اعتراف و اینا کرد تا بالاخره این رتبش اومد و رفت دانشگاه
بیچاره رتبش آخر 19 شده بودشانس آوردا
آخ آخ من میترسم که بگه پاسخنامه شما تصحیح نشده یا ...![]()