sungirl5
عضو جدید
تو اراک قبول شو من شیرینی به همه کرانچی میدم![]()
خ بدجنسی!!!!!!

حالا ببین اصلا اراکو نمیزنم!!!!!! دیگه تمام خوابام چپ شد!!!! بفرما!!

تو اراک قبول شو من شیرینی به همه کرانچی میدم![]()
اوسام یه بار تخلف انظباطی داشته یه بارم مجاز نشده این بار رو خدا رحم کنهاینو خوب اومدییییییییی![]()
آخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟اتفاقن به همینم فک کردم عاخه یکی رو جلسه کنکور از رو دستم میزد نامرد![]()
خوشم میاد عین عبارتو بلدی! چن بار واست این جمله ظاهر شده؟![]()
من بدجنسمخ بدجنسی!!!!!!چرا آخه؟ مگه من چه هیزم تری بهت فروختم؟
حالا ببین اصلا اراکو نمیزنم!!!!!! دیگه تمام خوابام چپ شد!!!! بفرما!!![]()
آخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟
حالا به نظر شما چی گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی درست حدس زد جایزه داره خدایی
من بدجنسماراک مگه بده
ایشالا تهران قبول شی
![]()
از این بابت خیالت راحت ، چون اصلا تعداد سوالا رو نمیشمرن ، من خودم مراقب و رابط بودم تو آزمونای ارشد . خیالت راحتداری حرفای داداشمو میزنی!!!نترسونید منو آخه من حواسم نبود سوالای کنکورو باخودم اوردم!!!! ازبس استرس داشتم ، انگارحس کردم جلسه امتحانه دانشگاس،خب دیدید 10تا کتاب وجزوه میبریم باخودمون !! مراقب هم اصلا نفهمید بگه سوالارو بده!برگشتم پس بدم ولی همه مراقبا رفته بودن!!!!!
شاید اونا یه رشته دیگه بودنآخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟
آره بابا میدونی که من چقدر با تجربمبازم که داری خاطره تعریف میکنی![]()
این بار میگن پشت برگه شماره نوشته برا رئییس سازمان سنجش گفته تک بزن میزنگماوسام یه بار تخلف انظباطی داشته یه بارم مجاز نشده این بار رو خدا رحم کنه![]()
آخ گفتی ، تا دیدن من با شلوار خونگی اومدم ، ازم پرسیدن خوندی منم گفتم کم . ولی امتحان که شروع شد . عقبی و سمت چپی ، هر صفحه ای که من میرفتم رو وا میکردن ، وای میستادن من حل کنم بعد از رو من میزدن ، چون من عادت داشتم تو دفترچه بزنم اینا راحت میدیدن ، حالا مراقب اومد رو سرم واستاد کد پاسخنامه منو دید ،D بود ، گفتم حتما فهمیده پشتی داره از من تقلب میکنه داره با عقبی چک میکنه که کدش با من یکی نباشه ، ولی رفت کاری نکرد ، دوباره اومد باز کد منو نگاه کرد ، رفت ، اومد ، رفت . دیگه کفری شدم ، گفتم خانوم چرا چک میکنی کد دفترچه منو ؟؟؟؟
از این بابت خیالت راحت ، چون اصلا تعداد سوالا رو نمیشمرن ، من خودم مراقب و رابط بودم تو آزمونای ارشد . خیالت راحت
داشت ب یارو میرسوند![]()
شاید اونا یه رشته دیگه بودنواسه این مراقبه کپ کرده
![]()
داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟
؟[/QUOTE]آروم در گوشم گفت : میخوام به بچه ها برسونم شما کدوم سوالو میخوای برسونم بهت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منو بگیر
حیف که وقت نداشتم وگرنه ارشادش میکردم ، البته قبل از اینکه ازش بپرسم ، حرف شادی یه لحظه از ذهنم گذشت
QUOTE=shadi;757802]]
داشته اسمتو نگا می کرده
خانومه جوونن بود؟
تو شهر مام پارسال انداختن دانشگاه ازاد یه تعدادی رو همم مراقبا جوونو خنگ
چمیدونم واله ، یعنی انقدر اذیت کردن مارو این دانشگاه آزاد گرگان که نگو ، آخر امتحان داشتن مارو حضور غیاب میکردن ، مثلا میگفتن شماره داوطلبی فلان کیه ؟؟ بهمان کیه ؟ باید دست بلند میکردیم ، من میدونستم که کارشون غیر قانونی بوده . اگه بخوام بگم یه ورق آچار رو پشت و رو درد دل دارم خدایی .
من واقعن واسه این موضوعه لو رفتن سوالا نگرانمنکنه لغوش کنن
![]()
من واقعن واسه این موضوعه لو رفتن سوالا نگرانمنکنه لغوش کنن
![]()
وای اینجوری که بدبخت میشیم ماشما خوب بودی بقیه ام که از روت کبی کردن
![]()
حالا یجور میگه انگار من زیر 1 میارم
بهش یه تیکه انداختم ، اخم کردم دیگه سمتم نیومد . اینو نگفتم که گوشیش رو سایلنت نبود ، هی واسش اس میومد . با این آهنگ اس معروف نوکیا
حالا یجور میگه انگار من زیر 1 میارم
بهش یه تیکه انداختم ، اخم کردم دیگه سمتم نیومد . اینو نگفتم که گوشیش رو سایلنت نبود ، هی واسش اس میومد . با این آهنگ اس معروف نوکیا
ای منحرفبابا خاسته بگه شماره بدم هرکی میخاد![]()
ای منحرف![]()
خوب همینطوری 10 تا سوال جواب داده باشه بسه که ما بیچاره شیممراقب ..............
آقا پارسال یک اردیبهشت گفتن که 22 میاد اینم مدرکش بعد 18 اومده
زمان دقيق اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد92
کد مطلب: 17192
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۲۴
فهرست اسامی پذیرفتهشدگان نهایی نیز هفته اول شهریور ماه اعلام میش
نتایج اولیه آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۲ یکشنبه 22 اردیبهشت بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد.