خب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟
اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانه![]()
این فایل میزارم خودت نگاه کنبچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین
بچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین
خب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟ اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانهایشون میانگینش 40پارسال با میانگین 38رتبه 500آوردند چه خبره 250؟؟؟
پارسه بودی؟یا نه ؟اگه بودی رتبت پارسه چند بود(maryam*k)
خب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟ اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانه![]()
مورد داشتیم پارسال با 1750 شبانه مالک قبول شدهبچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین
ببین توام عملکردت مشابه هستش با بچه های پارسه من بهت قول می دم دقیقا رتبت بین 200 تا 300 میشه با این میانگین البته به 300 نزدیکترهاره
50 دوم 109
100 اول 201
100دوم198
مورد داشتیم پارسال با 1750 شبانه مالک قبول شده
نانو مفتی هم ارزش نداره توصیه میکنم نزن-
میانگینت چنده دادا معدلت چنده؟؟600 ام رتبه ی خوبی درسته روزانه تهران نمیاری ولی روزانه جاهای دیگه هر جا بخوای احتمالش کم نیست,من پسرخالم دکتر هسته ای تهران می خونه می گفت رشته خیلی مهم خیلی همین هسته ای می گفت اصلا به درد نمی خوره ی جا روزانه بیار رشته ی خوب ارزشش بیشتر هر جا می خواد باشه
آره من رشته ی بد نمیرم مجبورم همون فردوسی برم
اقا پس شما اطلاع رسانی کنید که کسی نانوی امیر کبیر نزنه من بیارم شهریه ام میدم تازه![]()
باشه پس اگه روزانه آوردی شهریه هر ترمتو باید بمن بدی ها
بچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟
ولش کن الان مهسا کلاش بر می داره هم رو تیر بارون می کنهسلام به دوستان
قبلانا میگفتن مردم دو دستن اونایی که شهریورین اونایی که دوس دارن شهریوری باشن اما الان باس بگیم که اونایی که آقای سمیعی گهر رو قبول دارن و من
این آقا چند سال پیش دعوت شده بود تهران جنوب که تبلیغ پارسرو کنه خودش رو لیدر شرکت سازه معرفی کرد(آقای دوست از همین مهندسی که سر کلاس به عنوان استاد هایسیس میاد سوال کن)
به قول یکی از دوستان این آقا در شرایطی غیر از کنکور به سوالات پاسخ داده که غلطم پیدا میشه ...... حالا میخاد این آقا از دوران طفولیت رتبش یک باشه ..... دوست عزیز من اصلاً قصد کاری رو ندارم و قطار مورد نظر هم از ریل خارج شده
حال بگذریم
من ..... کردم
راستی اون دوستمون که سوالای مدرسان رو دنبالش بود در فکرش هستم دنبالشم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لحظاتی بعد از پست بالا
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من همین الان با یکی گنده های نرم افزار (که دکترای دانشگاه تهران به دلیل اینکه داشت به کارش صدمه میزد رها کرد) صحبت کردم و ازش پرسیدم که سمیعی گهر اونجا کار میکرد یا نه؟ گفت من اسم این آقا رو نشنیدم و تو این 7 سالی که دارم سازه کار میکنم این آقا رو ندیدم. (رفتم تو آمپاس(بیکاریو آی فیلمش))
من اصلاً از این آقا راضی نیستم که دوستمون در جریانن
خودم قسمت سوال برانگیز حرف سمیعی گهر رو مطرح میکنم که
ایشون تو چه شرکت سازه ای کار میکنن؟؟؟
میخاین کلاً تخمین رتبرو بیخیال شیم ... حول شخصیت این دوستمون حرف بزنیم؟؟؟نظرت
آقا من رفتم فردوسی د یگه بیفتم بمیرم شبانه ی اونجا که قبول می شماقا شما یه جوری میگی مجبورم همون فردوسی برمفردوسی خیلی دانشگاه خفنیه اگه رفته باشی .خیلیم محیطش قشنگه اگه من نزدیک بودم شک نمیکردم گاز مشهد رو میزدم ولی با من 24 ساعت فاصله داره با اتوبوس
![]()
آقا من رفتم فردوسی د یگه بیفتم بمیرم شبانه ی اونجا که قبول می شم![]()
کدومش بهتره داداشی؟؟؟راستی گرایش فراوری و انتقال گاز با گرایش گاز(خالی خالی) واحداشون فرق داره-ایشالله اون گرایش که میخوای رو میاری روزانه شو که حتما میاری
سلام به دوستان
قبلانا میگفتن مردم دو دستن اونایی که شهریورین اونایی که دوس دارن شهریوری باشن اما الان باس بگیم که اونایی که آقای سمیعی گهر رو قبول دارن و من
این آقا چند سال پیش دعوت شده بود تهران جنوب که تبلیغ پارسرو کنه خودش رو لیدر شرکت سازه معرفی کرد(آقای دوست از همین مهندسی که سر کلاس به عنوان استاد هایسیس میاد سوال کن)
به قول یکی از دوستان این آقا در شرایطی غیر از کنکور به سوالات پاسخ داده که غلطم پیدا میشه ...... حالا میخاد این آقا از دوران طفولیت رتبش یک باشه ..... دوست عزیز من اصلاً قصد کاری رو ندارم و قطار مورد نظر هم از ریل خارج شده
حال بگذریم
من ..... کردم
لحظاتی بعد از پست بالا
من همین الان با یکی گنده های نرم افزار (که دکترای دانشگاه تهران به دلیل اینکه داشت به کارش صدمه میزد رها کرد) صحبت کردم و ازش پرسیدم که سمیعی گهر اونجا کار میکرد یا نه؟ گفت من اسم این آقا رو نشنیدم و تو این 7 سالی که دارم سازه کار میکنم این آقا رو ندیدم. (رفتم تو آمپاس(بیکاریو آی فیلمش))
سلام به دوستان
حال بگذریم
من ..... کردم
لحظاتی بعد از پست بالا
در حد خیلی کم شانس شبانه های دانشگاه های پایین و قبولی علوم و فنون و دانشگاه شمال که غیر انتفاعیندبچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین
ولش کن الان مهسا کلاش بر می داره هم رو تیر بارون می کنهاگه خوب یا بده به خودش مربوطه ما از حرفای خوبش استفاده می کنیم حرفای نادرستشم دور میریزیم اشتباه من بوده که دقت نکردم و نباید انتقاد تند یا به شوخی می کردم از ایشون ایشون برای بسیاری قابل احتراما
اگه کسی اطلاعی داره میشه در مورد این گرایش توضیح بده ؟؟بچه ها پلی مر هم بازار کارش داره خوب میشه ها.من دوستم اصفهان یه شرکت 50 ملیون سرمایه گذاری کرده برای طرحش که مربوط به پلی مر های خشک که خیس نمیشه اصلا![]()