درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mhz2

عضو جدید
بچه ها با رتبه 1500 احتمال قبولی شبانه وجود داره؟
مالک اشتر چی؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟
اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانه :cry:

منم مثل شما امسال ارشد دادم اگه سخت باشه که عالیه رتبم بهتر میشه ولی من با سال 92براتون مقایسه کردم که از هر لحاظ آماده باشید شانس شبانه علم و صنعت دارید ایشالا همه بهتر چیزی که فکر میکنیم بشیم

mhz2

عضو جدید
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین

maryam*k

عضو جدید
ایشون میانگینش 40پارسال با میانگین 38رتبه 500آوردند چه خبره 250؟؟؟
خب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟ اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانه :cry:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها پلی مر هم بازار کارش داره خوب میشه ها.من دوستم اصفهان یه شرکت 50 ملیون سرمایه گذاری کرده برای طرحش که مربوط به پلی مر های خشک که خیس نمیشه اصلا :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میانگینت چنده دادا معدلت چنده؟؟600 ام رتبه ی خوبی درسته روزانه تهران نمیاری ولی روزانه جاهای دیگه هر جا بخوای احتمالش کم نیست,من پسرخالم دکتر هسته ای تهران می خونه می گفت رشته خیلی مهم خیلی همین هسته ای می گفت اصلا به درد نمی خوره ی جا روزانه بیار رشته ی خوب ارزشش بیشتر هر جا می خواد باشه

من میانگینم 34 ه با معدل 14.5

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره من رشته ی بد نمیرم مجبورم همون فردوسی برم

اقا شما یه جوری میگی مجبورم همون فردوسی برم :D فردوسی خیلی دانشگاه خفنیه اگه رفته باشی .خیلیم محیطش قشنگه اگه من نزدیک بودم شک نمیکردم گاز مشهد رو میزدم ولی با من 24 ساعت فاصله داره با اتوبوس :D

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
قبلانا میگفتن مردم دو دستن اونایی که شهریورین اونایی که دوس دارن شهریوری باشن اما الان باس بگیم که اونایی که آقای سمیعی گهر رو قبول دارن و من
این آقا چند سال پیش دعوت شده بود تهران جنوب که تبلیغ پارسرو کنه خودش رو لیدر شرکت سازه معرفی کرد:eek: (آقای دوست از همین مهندسی که سر کلاس به عنوان استاد هایسیس میاد سوال کن)

به قول یکی از دوستان این آقا در شرایطی غیر از کنکور به سوالات پاسخ داده که غلطم پیدا میشه ...... حالا میخاد این آقا از دوران طفولیت رتبش یک باشه ..... دوست عزیز من اصلاً قصد کاری رو ندارم و قطار مورد نظر هم از ریل خارج شده

حال بگذریم
من ..... کردم
راستی اون دوستمون که سوالای مدرسان رو دنبالش بود در فکرش هستم دنبالشم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لحظاتی بعد از پست بالا
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من همین الان با یکی گنده های نرم افزار (که دکترای دانشگاه تهران به دلیل اینکه داشت به کارش صدمه میزد رها کرد) صحبت کردم و ازش پرسیدم که سمیعی گهر اونجا کار میکرد یا نه؟ گفت من اسم این آقا رو نشنیدم و تو این 7 سالی که دارم سازه کار میکنم این آقا رو ندیدم. (رفتم تو آمپاس(بیکاریو آی فیلمش))
من اصلاً از این آقا راضی نیستم که دوستمون در جریانن

خودم قسمت سوال برانگیز حرف سمیعی گهر رو مطرح میکنم که
ایشون تو چه شرکت سازه ای کار میکنن؟؟؟
میخاین کلاً تخمین رتبرو بیخیال شیم ... حول شخصیت این دوستمون حرف بزنیم؟؟؟نظرت

آخرین ویرایش:

kianoosh-s

عضو جدید
سلام به دوستان
قبلانا میگفتن مردم دو دستن اونایی که شهریورین اونایی که دوس دارن شهریوری باشن اما الان باس بگیم که اونایی که آقای سمیعی گهر رو قبول دارن و من
این آقا چند سال پیش دعوت شده بود تهران جنوب که تبلیغ پارسرو کنه خودش رو لیدر شرکت سازه معرفی کرد:eek: (آقای دوست از همین مهندسی که سر کلاس به عنوان استاد هایسیس میاد سوال کن)

به قول یکی از دوستان این آقا در شرایطی غیر از کنکور به سوالات پاسخ داده که غلطم پیدا میشه ...... حالا میخاد این آقا از دوران طفولیت رتبش یک باشه ..... دوست عزیز من اصلاً قصد کاری رو ندارم و قطار مورد نظر هم از ریل خارج شده

حال بگذریم
من ..... کردم
لحظاتی بعد از پست بالا
من همین الان با یکی گنده های نرم افزار (که دکترای دانشگاه تهران به دلیل اینکه داشت به کارش صدمه میزد رها کرد) صحبت کردم و ازش پرسیدم که سمیعی گهر اونجا کار میکرد یا نه؟ گفت من اسم این آقا رو نشنیدم و تو این 7 سالی که دارم سازه کار میکنم این آقا رو ندیدم. (رفتم تو آمپاس(بیکاریو آی فیلمش))

ولش کن الان مهسا کلاش بر می داره هم رو تیر بارون می کنه:D اگه خوب یا بده به خودش مربوطه ما از حرفای خوبش استفاده می کنیم حرفای نادرستشم دور میریزیم اشتباه من بوده که دقت نکردم و نباید انتقاد تند یا به شوخی می کردم از ایشون ایشون برای بسیاری قابل احتراما

kianoosh-s

عضو جدید
اقا شما یه جوری میگی مجبورم همون فردوسی برم :D فردوسی خیلی دانشگاه خفنیه اگه رفته باشی .خیلیم محیطش قشنگه اگه من نزدیک بودم شک نمیکردم گاز مشهد رو میزدم ولی با من 24 ساعت فاصله داره با اتوبوس :D
آقا من رفتم فردوسی د یگه بیفتم بمیرم شبانه ی اونجا که قبول می شم:neutral:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من رفتم فردوسی د یگه بیفتم بمیرم شبانه ی اونجا که قبول می شم:neutral:

راستی گرایش فراوری و انتقال گاز با گرایش گاز(خالی خالی :D) واحداشون فرق داره-ایشالله اون گرایش که میخوای رو میاری روزانه شو که حتما میاری

kianoosh-s

عضو جدید
میگم بومی بودنم تاثیر داره توی انتخاب رشته حتی به صورت مخفیانه و غیر علنی

parham asadi

عضو جدید
سلام به دوستان

حال بگذریم
من ..... کردم
لحظاتی بعد از پست بالا

ببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه

http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1

در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن

درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .

سلام به دوستان

حال بگذریم
من ..... کردم
لحظاتی بعد از پست بالا

ببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه

http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1

در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن

درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .

hadi216

عضو جدید
مالک اشتر چی؟
خواهشا جواب بدین
در حد خیلی کم شانس شبانه های دانشگاه های پایین و قبولی علوم و فنون و دانشگاه شمال که غیر انتفاعیند
مالک اشتر هم فکر نکنم امکانش باشه ، دل بهش نبند

parham asadi

عضو جدید
ولش کن الان مهسا کلاش بر می داره هم رو تیر بارون می کنه:D اگه خوب یا بده به خودش مربوطه ما از حرفای خوبش استفاده می کنیم حرفای نادرستشم دور میریزیم اشتباه من بوده که دقت نکردم و نباید انتقاد تند یا به شوخی می کردم از ایشون ایشون برای بسیاری قابل احتراما

دمت گرم اقا بعضیا واقعا کارشون درسته یکی مثل دکتر میرزازاده برای همین حرفهای مفت برخی ایرانیا از ایران داره میره
شما اقایید و نظرتون رو دادید
ولی برخی دارن میگن ماست سیاست
یارو تو سازه مقاله داره واسم شریف و سازه پای مقالست بعد اینا چرت میگن

hadi216

عضو جدید
بچه ها پلی مر هم بازار کارش داره خوب میشه ها.من دوستم اصفهان یه شرکت 50 ملیون سرمایه گذاری کرده برای طرحش که مربوط به پلی مر های خشک که خیس نمیشه اصلا :D
اگه کسی اطلاعی داره میشه در مورد این گرایش توضیح بده ؟؟

بالا