یعنی ترتیب انتخاب رشته هم مهمه ؟
اصن روزانه نزنم انتخاب های اولم رو؟
نه مهم نیس ، به نظر من احتمال این که مالک بیاری در حد خیلی کمیه
ولی همه غیرانتفاعی ها رو میاری ، من نمیدونم کی بوده که با 1700 شبانه قبول شده ولی میدونم که امکان نداره حتی زاهدان
یعنی ترتیب انتخاب رشته هم مهمه ؟
اصن روزانه نزنم انتخاب های اولم رو؟
گفتم به شما بود نمی دونم,منظورم از شمال کل دانشگاهها واقع در منطقه ی شمال کشور بود.دوست عزیز دانشگاه شمال غیر انتفاعیه دیگه شبانه روزانه نداره . ولی میاری شمال آمل و علوم وفنون بال
گفتم به شما بود نمی دونم,منظورم از شمال کل دانشگاهها واقع در منطقه ی شمال کشور بود.
من ی فایلی داشتم(حوصله ی گشتن ندارم پیداش کنم نمی دونم کجاستنه مهم نیس ، به نظر من احتمال این که مالک بیاری در حد خیلی کمیه
ولی همه غیرانتفاعی ها رو میاری ، من نمیدونم کی بوده که با 1700 شبانه قبول شده ولی میدونم که امکان نداره حتی زاهدان
خوبه من با اون استدلال گفتم ولی اگه شما اونجا بودی من حرفی ندارم.کیانوش جان من صنعتی بابل خوندم ، بزار بهت بگم
1. صنعتی بابل -- جداسازی تا 350 روزانه تا 500 شبانه ، کاتالیست تا 500 روزانه و تا 750 شبانه
2. بابلسر تا 600 روزانه ، سال دومی که میگیره
3.دانشگاه بهشهر : تازه داره ارشد میگیره و سطحش پایینه
4.دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل تا 1550 تقریبا
5. دانشگاه غ ا علوم و فنون بابل تا 1600
6.دانشگاه غ ا کاوش محمود آباد تا 1900
پس با 1500 فقط غیر انفاعی های شمال رو قبول میشند
نه برادر من اشتباه شده چون من پرینت قبولی پارسه 91 رو دارم تا 800 ش فراوری قبول شدن ولی تو سال 90 تا 1000 ش فراوری قبول شدنمن ی فایلی داشتم(حوصله ی گشتن ندارم پیداش کنم نمی دونم کجاست)ولی طبق اون سال 91 با رتبه ی 1250 شبانه فرآوری فردوسی قبول شده بود من اون در نظر گرفتم با توجه به اینکه فرد وسی دانشگاه هشتم کشوره پس حتما زاهدان شبانه قبول می شه و یا کلیه ی دانشگاههای واقع در شمال کشور(البته شاید اشتباه باشه)
نه برادر من اشتباه شده چون من پرینت قبولی پارسه 91 رو دارم تا 800 ش فراوری قبول شدن ولی تو سال 90 تا 1000 ش فراوری قبول شدن
واجب شد الان پیداش می کنم میزارم اینجانه برادر من اشتباه شده چون من پرینت قبولی پارسه 91 رو دارم تا 800 ش فراوری قبول شدن ولی تو سال 90 تا 1000 ش فراوری قبول شدن
این فایل خیلی طولانی بود سه گام سه گام اون 1000 به بالاهاش کات کرده متاسفانه ولی اینم بد نیستنه برادر من اشتباه شده چون من پرینت قبولی پارسه 91 رو دارم تا 800 ش فراوری قبول شدن ولی تو سال 90 تا 1000 ش فراوری قبول شدن
خوب فقط داوطلبای پارسه که کنکور شرکت نمی کنن ! ولی بی خیال این حرفا اگه واسه سال 91 پارسه پرینتشو داری لطف میکنی بزاری من سال 90 دارم فقط 91 باشه خیلی بهتره یا حتی 92نه برادر من اشتباه شده چون من پرینت قبولی پارسه 91 رو دارم تا 800 ش فراوری قبول شدن ولی تو سال 90 تا 1000 ش فراوری قبول شدن
برادر جان
از پژوهشگاه خبر داری رتبشو؟
قربون تو ، چشم اسکن میکنم میزارم تا چند روز آینده . البته من فقط تا 750 رو دارمخوب فقط داوطلبای پارسه که کنکور شرکت نمی کنن ! ولی بی خیال این حرفا اگه واسه سال 91 پارسه پرینتشو داری لطف میکنی بزاری من سال 90 دارم فقط 91 باشه خیلی بهتره یا حتی 92
ی عکسم بگیری مشکلی نیست حالا هرطور که دوس داریقربون تو ، چشم اسکن میکنم میزارم تا چند روز آینده . البته من فقط تا 750 رو دارم
حالا برام مهم نیست زیاد من که بین 400-500 ام مرسی داداآره سال 90 ظرفیت خیلی زیاد بوده واسه همین تا 1200 فردوسی قبول شدن ولی 2 سال اخیر فرق داره آمارش
حالا برام مهم نیست زیاد من که بین 400-500 ام مرسی دادا
نه مهم نیس ، به نظر من احتمال این که مالک بیاری در حد خیلی کمیه
داره توی اینو نگاه کن خوب می یینی
سر قوچان دارید بحث میکنید![]()
میانگینت چند بود؟
من که تو پست اصلی به شبانه اشاره نکردم. برگردی صفحه 112 می بینی. دوما شاید امسال شبانه هم بگیره
آقا کیانوش من خودم پارسال اونجا قبول شدم دیگه. اصن روزانه شبانه نداره غیرانتفاعیه. یکم درست نگاه کن داری آمار غلط به بچه مردم میدی.
انتخاب رشته صدتا جا داره گفتم کلیه ی دانشگاههای واقع در شمال کشور شبانه رو بزنه.من که تو پست اصلی به شبانه اشاره نکردم. برگردی صفحه 112 می بینی. دوما شاید امسال شبانه هم بگیره
من و تو که همکلاسیم دادااقا دعا کن من بیچاره ام همینو بیارم تا 570 ام قبوله![]()
خوب تو فردوسی شبانه قبولی قوچان کیلو چندیین 28 تا30...دقیقا نمدونم...
ایشالله قبولی داش پویا ، تازه این آمار 91 بوده ، 93 ظرفیت بیشتره احتمال زیاد . به نظرت فردوسی بهتره یا پژوهشگاه ؟؟؟ واسه مناقا دعا کن من بیچاره ام همینو بیارم تا 570 ام قبوله![]()
ایشالله قبولی داش پویا ، تازه این آمار 91 بوده ، 93 ظرفیت بیشتره احتمال زیاد . به نظرت فردوسی بهتره یا پژوهشگاه ؟؟؟ واسه من
نه.این برای سال 91 هستش کیانوشراستی این فایلی که گذاشتم سال 92 هستش الان فهمید م و همینطور که می بینید تا 820 روزانه قبول شدن کمی امیدوار کنندست.![]()
جدی؟؟؟۹۱ روزانش۳۰ تا بیشتر از ۹۲ تقریبا همونه نه؟نه.این برای سال 91 هستش کیانوش