درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل

sara_e

عضو جدید
سلام عزیز موضوع طرح این ترم منم هتل هست این کتابها خوبن 1. پروژه های هتل
2 .انتشارات کسری مجموعه اقامتی و هتل
ضوابط هم باید از خود برنامه وبودجه در بهارستان بگیری خوبه !
دوستان شما هم اگه اطلاعاتی مفید و منابعی در این زمینه داشتید بذاری ممنون میشم

moghadas

عضو جدید
ضوابط سازمان میراث فرهنگی در این رابطه بصورت کامل وجود داره که با مراجعه به ادارات میراث یا سایت میراث میتونید استفاده کنید .

baiaz

عضو جدید
اقلیم هتل قو

اقلیم هتل قو

شرایط اقلیمی شهرهتل قو درشمال کشور را می خواستم.:que:

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
تروخدا کمک نمونه تحلیل هتل...

تروخدا کمک نمونه تحلیل هتل...

سلام دوستای مهندس خودم یه کمک اورژانسی می خوام اگه میشه یه نمونه از تحلیل یه هتل واسم بزارین خیلی کارم گیره ممنون میشم ازتون:gol::gol:

sfsh2020

عضو جدید
تحلیل نمونه خارجی(هتل)

تحلیل نمونه خارجی(هتل)

یه تحلیل نمونه هتل میخوام اگه کمک کنبدخیلی ممنون میشم تا14 اسفند وقت دارم آمادش کنم

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستای مهندس خودم یه کمک اورژانسی می خوام اگه میشه یه نمونه از تحلیل یه هتل واسم بزارین خیلی کارم گیره ممنون میشم ازتون:gol::gol:
این به درد میخوره؟
http://www.naghsh-negar.ir/1389/06/%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%A2%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A8%DB%8C-%D8%8C%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2/

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یه تحلیل نمونه هتل میخوام اگه کمک کنبدخیلی ممنون میشم تا14 اسفند وقت دارم آمادش کنم
این به درد میخوره؟ اگه نه بگو مدارک کامل یه هتل رو بزارم برات خودت دیگه تحلیلش کن
http://www.naghsh-negar.ir/1389/06/%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%A2%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A8%DB%8C-%D8%8C%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2/

ati.art

عضو جدید
کمک برا طراحی متل

کمک برا طراحی متل

سلااااااااااااااام بچه ها
من کمک میخوام
طراحی 2 از ما متل میخواد
و تحلیل های متل و متل های معروف من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم خواهشا هرکی میدونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

a_r_m_a_n

عضو
سلااااااااااااااام بچه ها
من کمک میخوام
طراحی 2 از ما متل میخواد
و تحلیل های متل و متل های معروف من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم خواهشا هرکی میدونه

متل طراحی کردن هم مگه کاری داره خوبه نگفته هتل!
توی archdelly گشتی؟!

اینم
لینک سرچ archidelly برای motel فقط باید بگردی!

roya.dream

عضو جدید
من ترم 5 اما طرحم در مورد اقامتگاه توی کویر...اگه اطلاعاتی دارین میشه یه کمکیبه منم بکنین؟ممنون میشم
سلام نسرین جان پروزه منم هتل در کویر منم مثل تو دنبال نمونم خوشحال میشم اگه اطلاعاتی پیدا کردیم در اختیار همدیگه بزاریم

mina22

عضو جدید
درخواست راهنمایی- پایان نامه با عنوان رویکرد مناسب برای طراحی یک هتل 5ستاره

درخواست راهنمایی- پایان نامه با عنوان رویکرد مناسب برای طراحی یک هتل 5ستاره

به نظر شما رویکرد مناسب برای طراحی یک هتل 5ستاره برای یک پایان نامه معماری چیست؟

reza gh

عضو جدید
درخواست،لیست فضای هتل 5 ستاره

درخواست،لیست فضای هتل 5 ستاره

اگه کسی هست که لیست فضای هتل 5 ستاره و چندتا عکس از پلان هتل داره یا دیاگرام ممنون میشم کمکم کنه.

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست - نمونه اقامتگاه بین راهی

درخواست - نمونه اقامتگاه بین راهی

سلام به همه ی دوستان من یه نمونه پلان مسافرخونه می خوام یا میشه گفت یه اقامتگاه بین راهی تروخدا خیلی فوریه اگه میشه کمکم کنید مرسی از همه:gol:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان من یه نمونه پلان مسافرخونه می خوام یا میشه گفت یه اقامتگاه بین راهی تروخدا خیلی فوریه اگه میشه کمکم کنید مرسی از همه:gol:
کاروانسراها و مجموعه های بین راهی

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/57742-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C
اگه کارتو راه ننداخت بگو

mina22

عضو جدید
برای داشتن یک طراحی مناسب می باید هدف خاصی را مد نظر داشت که طراحی بر اساس آن صورت پذیرد مثلا در طراحی یک مجتمع مسکونی،ایجاد حس تعلق به مکان می تواند رویکرد مناسبی باشد.

اما برای طراحی یک هتل که جایگاه اقامت موقت است،به نظر شما رویکرد مناسب چیست؟

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برای داشتن یک طراحی مناسب می باید هدف خاصی را مد نظر داشت که طراحی بر اساس آن صورت پذیرد مثلا در طراحی یک مجتمع مسکونی،ایجاد حس تعلق به مکان می تواند رویکرد مناسبی باشد.

اما برای طراحی یک هتل که جایگاه اقامت موقت است،به نظر شما رویکرد مناسب چیست؟
به نظر من اگه بری تو کتابخونه دانشگاهتونو پایان نامه های مربوط به طراحی هتل رو ببینی(که حتما زیادم هست)راحت تر تصمیم میگیری

saze

عضو جدید
درخواست کمک - طراحی مجموعه بین راهی

درخواست کمک - طراحی مجموعه بین راهی

سلام
لطفا یه نمونه موردی(CASE STUDY)مجموعه بین راهی(ایران یا خارج از ایران) بهم معرفی کنید.(لیست فضاها و دیاگرام روابطی مجموعه بین راهی)اگر داشتید راهنمایی بفرمایید.

saze

عضو جدید
سلام
لطفا یه نمونه موردی(CASE STUDY)مجموعه بین راهی(ایران یا خارج از ایران) بهم معرفی کنید.(لیست فضاها و دیاگرام روابطی مجموعه بین راهی)اگر داشتید راهنمایی بفرمایید.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

saze

عضو جدید
سلام
لطفا اگه نمونه دیگه ای سراغ دارید راهنمایی بفرمایید.

بالا