شرایط اقلیمی شهرهتل قو درشمال کشور را می خواستم.![]()
این به درد میخوره؟سلام دوستای مهندس خودم یه کمک اورژانسی می خوام اگه میشه یه نمونه از تحلیل یه هتل واسم بزارین خیلی کارم گیره ممنون میشم ازتون![]()
این به درد میخوره؟ اگه نه بگو مدارک کامل یه هتل رو بزارم برات خودت دیگه تحلیلش کنیه تحلیل نمونه هتل میخوام اگه کمک کنبدخیلی ممنون میشم تا14 اسفند وقت دارم آمادش کنم
طراحي متل ؟؟؟؟؟
متل ديگه چيه؟
سلام نسرین جان پروزه منم هتل در کویر منم مثل تو دنبال نمونم خوشحال میشم اگه اطلاعاتی پیدا کردیم در اختیار همدیگه بزاریم
دقیقا منظورت چیه!میشه بیشتر توضیح بدی؟به نظر شما رویکرد مناسب برای طراحی یک هتل 5ستاره برای یک پایان نامه معماری چیست؟
دوست عزیز شما اگه توخود باشگاه کلمه هتل رو سرچ کنید نمونه و مطلب زیادهاگه کسی هست که لیست فضای هتل 5 ستاره و چندتا عکس از پلان هتل داره یا دیاگرام ممنون میشم کمکم کنه.
کاروانسراها و مجموعه های بین راهیسلام به همه ی دوستان من یه نمونه پلان مسافرخونه می خوام یا میشه گفت یه اقامتگاه بین راهی تروخدا خیلی فوریه اگه میشه کمکم کنید مرسی از همه![]()
وای مرسی الهی خیر ببینی کمکم کرد ولی من نمونه پلان می خوام واسه تحلیلکاروانسراها و مجموعه های بین راهی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/57742-کاروانسراها-و-مجموعه-های-بین-راهی
اگه کارتو راه ننداخت بگو
اینم نمونه با پلانوای مرسی الهی خیر ببینی کمکم کرد ولی من نمونه پلان می خوام واسه تحلیل![]()
به نظر من اگه بری تو کتابخونه دانشگاهتونو پایان نامه های مربوط به طراحی هتل رو ببینی(که حتما زیادم هست)راحت تر تصمیم میگیریبرای داشتن یک طراحی مناسب می باید هدف خاصی را مد نظر داشت که طراحی بر اساس آن صورت پذیرد مثلا در طراحی یک مجتمع مسکونی،ایجاد حس تعلق به مکان می تواند رویکرد مناسبی باشد.
اما برای طراحی یک هتل که جایگاه اقامت موقت است،به نظر شما رویکرد مناسب چیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.سلام
لطفا یه نمونه موردی(CASE STUDY)مجموعه بین راهی(ایران یا خارج از ایران) بهم معرفی کنید.(لیست فضاها و دیاگرام روابطی مجموعه بین راهی)اگر داشتید راهنمایی بفرمایید.