سلام به همهٔ دوستان عزیز؛من یه چند تا عکس در مورد سرسرا یا ورودی هتل میخوام. کسی میتونه کمک کنه؟![]()
سلام دوستان ،دانشجوی ترم 8 هستم و پروژه نهاییم هتل در کویر اگر نمونه برای بررسی و تحلیل دارید لطفا کمک کنید نیاز به تحلیل دارم
با تشکر نسرین
یه کار ترکیبی انجام بده ترکیبی از چوب نما + سنگ + ورق کامپوزیت طرح دار
اين هم نمونه كارممنون از راهنماییت..
ولی اگه نمونه کار داشته باشی و بذاری عالی میشه..
شرمنده البته..
بازم تشکر
موفق باشی![]()
سلام
به نظر من بهتر یکی از این دو نوع مصالح رو انتخاب کنی :
اولی یه متریال جدید که بصورت پانلهای خشک چوبی که خیلی قشنگن
یه جورایی مثل ام دی اف ولی براقتر و با دوام تره مخصوص نمای ساختمان اسم دقیقش رو نمیدونم
دومی که بهتر یه سفالهایی که بصورت خشک رو نما اجرا میشه
چون اونجا رطوبت زیاده ساختمان هم نفس میکشه راحت چون پشتش بازه
اسمش faveton ساخت اسپانیاست.
اینم چند تا عکس ازش:
![]()
![]()
واسه اطلاعات بیشتر هم یه سر به اینجا بزن:
http://www.memarha.com/Faveton.htm
ممنون از راهنماییت..
ولی اگه نمونه کار داشته باشی و بذاری عالی میشه..
شرمنده البته..
بازم تشکر
موفق باشی![]()
دوست عزیز؛فقط با داشتن یک زمین 700 متری که نمیشه طرح و نقشه داد.طول و عرض و جهتهای زمینت باید مشخص باشه.زمینت اصلاحی داره یا نه.در ضمن اون طرحی که خودت داری رو نشون بده تا دوستان دیگه هم راهنمایی ات کنند.سلام
روزبه هستم دانشجوی مهندسی برق قدرت
از دوستای معمارمون راهنمایی میخواستم .
میخوام تو یه تیکه زمین حدود 700 متری تو شمال یه غذاخوری بزنم البته طرح اولیه اونرو هم تا حد خدوم کشیدم .
میخواستم راهنمایی کنین چجوری میتونم این طرح رو تبدیل به واقعیت کنم .
هدف اولم اینه که نقشه کامل ،اصلاح شده،با مقیاس کامل ،اجرایی و واقع گرایانه اونو داشته باشم
لطفا در مورد روند کار مشاوره بدین .
ممنونم .
هتلسلام دوستان،برای طراحی احتیاج به نمونه پلان ،نما و مقطع هتل،موزه و بیمارستان دارم برای ایده گرفتن.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
دوست عزیز؛فقط با داشتن یک زمین 700 متری که نمیشه طرح و نقشه داد.طول و عرض و جهتهای زمینت باید مشخص باشه.زمینت اصلاحی داره یا نه.در ضمن اون طرحی که خودت داری رو نشون بده تا دوستان دیگه هم راهنمایی ات کنند.
دانلود کتاب معماری : طراحی هتل و مراکز اقامتیسلام.بچه ها کسی اطلاعاتی (پلان)در مورد یه هتل معروف داره؟یا سایتیو میتو نید بهم معرفی کنید؟