سلام مجدد
بهتاش جان این تاپیک رو حذف نکن، یه اطلاع بده به خودم باهات صحبت میکنم.
آقا من یه نفر مهندسی شیمی ترجیحاً ارشد از دانشگاه صنعتی امیر کبیر واحد ماهشهر رو شدیداً نیاز دارم، یه ایمیلی چیزی، پل ارتباطی .....
کارم شدید گیره...
ممنون
سلامسلام
مقاله در مورد bio reactor membrane می خوام .
ممنون
آپ
آپ
آپ
سلاموقتی توی متن میگه به سبک APA و یا شيکاگو مرجع نویسی کنین یعنی همین که وقتی ماوس رو میبری رو شماره مرجع داخل متن و کلیک میکنی مستقیم به مرجع مورد نظر ارجاع بده؟ وقتی میخوایم مقاله بفرستیم و تو شرایط نوشتن مقاله نوشته اینجوری باشه حتما باید رعایت بشه
در متن مقالات شماره مرجع باید حتما به ترتیب باشه یا میتونه مثلا اولین شماره مرجع که در قسمت مقدمه هستش 17 باشه و مرجع 1 مثلا تو بخش نتایج باشه؟
وقتی یک مرجع فارسی و مابقی رو انگلیسی داریم و شماره مرجع فارسی 5 هستش و قراره مراجع فارسی رو اول بنویسیم، باید شاره 5 رو به 1 تبدیل کنیم و بعد بنویسیم؟
ممنونم
سلامسلام دوستان
درمورد نویسندگان مقاله، کسی که نفر سوم باشه آیا گواهی دریافت میکنه و براش امتیازی حساب میشه یا الکیه؟
کلا از نفر سوم به بعد امتیاز میگیرن، برا محل کارش میگم
با تشکر
سلامسلام.میشه کسی واسم یه سایتی معرفی کنه برای مهندسی شیمی گرایش بیو تکنولوژی مقاله هاش ارجینال باشه..ممنون مشم
سلام
نحوه این گونه رفرنس زدن توی این تاپیک شرح داده شده :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/467825
تا اینجا هم که من اطلاع دارم نیازی نیست که طوری رفرنس بزنید که بصورت لینک باشه و با کلیک به انتهای مقاله برید ... خودشون این کار رو در صورت نیاز می کنن .. شما فقط باید سبک کلی رو رعایت کنید.
و البته وقتی گفتن به این سبک یعنی حتما باید رعایت کنید ... در غیر این صورت خیلی راحت کار شما رو رد می کنند !!
رفرنس ها باید از انتدای مقاله از 1 شروع شوند .. یعنی اولین رفرنس باید شماره 1 داشته باشد ..
در مورد سوال اخرتون هم کی گفته باید رفرنس های فارسی اول بیاییند؟ .. خیر، این طور نیست ... همه رفرنس ها رو به ترتیب بنویسید و اصلا مهم نیست که فارسی هستند یا انگلیسی!!!
ممنونم بابت پاسخگویی
اما توی شرایط نوشتن مقاله ذکر شده که منابع فارسی اول و سپس منابع انگلیسی ذکر بشه
منظور ازسبک APA پس این نیست که لینک بشه منظور نحوه ی نوشتن اسامی و سال انتشار و اینها هستش درسته؟ چون اینا رعایت شده، فکر کردم منظورش لینک دادنه
گل
سلامسلام من اطلاعات مربوط به ویسکوزیته هوا در فشار ها و دما های مختلف و می خوام ... از کجا می تونم پیدا کنم...؟؟!؟؟!
جالب بود !! اخه خودم با این سبک زیاد اشنا نبودم .. ولی تاپیک بالا رو که خوندم دیدم کلا متفاوته ... درسته .. اول منابع فارسی بعد انگلیسی و اون هم به ترتیب حروف الفبا !!ممنونم بابت پاسخگویی
اما توی شرایط نوشتن مقاله ذکر شده که منابع فارسی اول و سپس منابع انگلیسی ذکر بشه
منظور ازسبک APA پس این نیست که لینک بشه منظور نحوه ی نوشتن اسامی و سال انتشار و اینها هستش درسته؟ چون اینا رعایت شده، فکر کردم منظورش لینک دادنه
گل
سلامراستش دانشجو که بودم به مهندسی شیمی می گفتم مهندسی مکانیک سیالات پیشرفته . البته الان اعتقادم بعد از سالها کار در صنعت بیشتر هم شده اما چیزی که در طی سالهای اخیر و علی الخصوص در مورد دانشجویان و حتی همین باشگاه مهندسین من را حیرت زده کرد آن است که بچه های مهندسی شیمی خودشان را با صنایع نفتی معرفی می کنن که این تنها بخش کوچکی از وظائف و تخصص انهاست شاید بدلیل عدم اشنایی دقیق با مهندسی شیمی باشد لذا ترجیح می دهم در تاپیکی از همه دوستان بخواهم تخصص های مهندسی شیمی را در صنایعی غیر از نفت توضیح بدهند اگر چه براین باورم صنعتی وجود ندارد که نیازمند به مهندسی شیمی نباشد
ارادتمند
سبک شیکاگو و یا APA از سبک های رفرنس دهی هستند که مشخص میکنند رفرنس ها به چه ترتیب و چه فرمتی در مقاله میان هم از لحاظ ترتیب کل رفرنس ها هم از لحاظ ترتیب نوشتن مشخصات یک رفرنس. از endnote کمک بگیرین. در digital paper یا نسخه الکترونیکی مقالات باید رفرنس ها لینک بشند که با endnote این کار به صورت پیشفرض صورت میگیره.سلام
ببینید در مقاله به جز نویسنده اول (منظور از نویسنده اول همان نویسنده مسئول) همه بقیه به یک اندازه امتیاز می گیرند بعد اینکه اول یا آخر اسمتان ذکر بشه اصلا مهم نیست شما امتیاز آن مقاله رو می گیرید در ایران مرسومه که نویسنده مسئول اسمشو اول مقاله می زنه، در حالی که خیلی از اساتید خارجی، نویسنده مسئول اسمشو آخر و حتی وسط اسامی میارن، این رو هم بگم هیچکس از شما سوال نمیکنه اسمتان کجای اسامی هست.
در کل بیشتر به این توجه داشته باشید که تعداد اسامی زیاد نشود .. چون هر چه تعداد اسامی بیشتر شود باید کیفیت کار نیز خیلی بیشتر باشد و در غیر اینصورت امتیاز زیادی داده نمیشود.
برای کسی که میخواد ارشد شرکت کنه، کلاس رفتن اهمیت نداره.
بیشتر از همه روی دو چیز سرمایه گذاری کنید :
1- کتب آموزشی همراه با نکته و تست مطرح که رتبه های برتر ازشون استفاده کردن.
2- شرکت در آزمون آزمایشی نه برای کیفیت سئوالات، صرفا برای توانایی بر مدیریت زمان و کنترل استرس در صورت وجود سئوالات بی پایه اساس و با غلط.
--------------------
من با شما بیشتر موافقم
یه نکته هم اینکه جروات موسسه ها خیلی مفید نیست زیرا اینها مال توی کلاس است (این را خود استاد کاربرد ریاضیاتمون میگفت)
میگفت اگر می خواید تو خونه بخونید کتاب خود اموز بخونید(میگفت کتاب ماله تو خونست ولی جزوه ماله سر کلاسه)
من هم اینرادر برخی دروس تجربه کردم