درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

Roya_1984

عضو جدید
help me plzzzzzzzzzzzzzzzz!

help me plzzzzzzzzzzzzzzzz!

age matlabi dar morede "methan coversion 2 aromatics" darin ,lotfan baram befrestin.merc

Schneider

مدیر بازنشسته
چطوره؟؟!

چطوره؟؟!

سلام یه لطفی می کنین برام کتابه زیره لینک بدین ؟
principles of electromagnetics by r.e collins
مرسی:gol:
ببین این به دردت میخوره....؟

Fundamentals of Engineering Electromagnetics By Rajeev Bansal
Publication Date: 2006-05-25 | Number Of Pages: 416 | PDF | 7,8 MB​

ehsan -mobahat

عضو جدید
شیرهای اطمينان

شیرهای اطمينان

salam doostan lotf konid dar morede shirhaye feshar shakan vasam befrestid faghat ye kam zoodtar kheyli lazemesh daram

yareza2006

عضو جدید
جناب پیرجو اجازه هست لینک را اعلام کنم؟
حرف شما اهمیت دارد.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
عزیز لینک اعلام شده..دیگه نیازی نیست.... چند صفحه به قبل برو پیداش می کنی....
اگر هم دوست دارید بقیه اون کتاب هایی رو که گفتم بذارید برای اعضای فعال:)

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام.کتاباهای انتقال حرارت هولمن و این کورپرا و
کتاب انتقال جرم تری بال به فارسی ترجمه شدن و تو بازار هستن
اما سیالات استریتر نمی دونم..
نه
من منظورم کتابی تحت عنوان پدیده های انتقاله که به صورت هماهنگ به بررسی 3 پدیده بپردازه و با هم مشابهت هاشونو چک کنه و غیره

خیلی ممنونم از راهنماییتون
وظیفه است . . .

aminrezae

عضو جدید
[
سلام دوست عزیز من دانشجوی سال اخر رشته مهندسی شیمی هستم
ممنون می شم کتاب زیر رو برام ÷یدا کنی امیروارم که از جبران زحمات شما بر بیام
قربان شما
این هم ایمیلم : rezae.amin@gmail.com
By J. D. Seader, Ernest
J. HenleyPublished 2006
Wiley
Separation (Technology
)/ Textbooks

800 pagesISBN:0471464805Add to my library Write review
The latest principles, processes, and practices Chemical engineering design is in a constant state of flux. From advances in the practice of separation operations in chemical engineering to corresponding changes in the curriculum, much has happened in the seven years since the publication of Seader and Henley's first edition of Separation Process Principles, including: (1) advances in the fundamentals of mass, heat, and momentum transport, (2) wide availability of computer programs to facilitate the application of mathematical models to a wide range of separation operations, (3) increasing interest in separations involving the solid phase, and (4) changes in the practice of chemical engineering to emphasize product design as well as process design. This second edition reflects these changes. Highlights of the second edition Chapter on crystallization, including thermodynamic and transport aspects, the MSMPR crystallizer model, and treatments of screen analysis, desublimation, and evaporation Chapter on drying of solids, including treatments of psychrometry and several dryer mathematical models Chapter on leaching of solids, including a discussion of the espresso machine Substantial new sections on ultrafiltration and microfiltration, including detailed examples Added section on simulated-moving-bed adsorption, including detailed examples Expansion of the treatment of batch distillation to include optimal control New sections on hybrid systems and membrane cascades Now includes 214 examples and 649 homework exercises Website for students and instructors: www.wiley.com/college/seader

آخرین ویرایش:

خپیت

عضو جدید
نه
من منظورم کتابی تحت عنوان پدیده های انتقاله که به صورت هماهنگ به بررسی 3 پدیده بپردازه و با هم مشابهت هاشونو چک کنه و غیره

من تا به حال همچین کتابی ندیدم. ولی فکر می کنم قسمت تشابه این کتابها کافی باشه..فقط باید هر سه تا کتاب رو با هم بخونین..اگر کتابی هم اومده باشه از روی همین کتابا نوشته شده

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
coulson richardson و Mc Cabe ترجمه شدن ولي من انتشارات و مترجمشونو نمي‌دونم كين، چند فصل مك كيبو دوستم ترجمه كرده.
اميدوارم گيرشون بيارين:gol:

سلام دوست عزیز عملیات واحد مک کیب رو نشر کتاب دانشگاهی زده و ترجمه ی کتاب رو هم آقای پوستی قبول زحمت فرمودند.در ضمن ویرایش ششم سال 2001 می باشد.با تشکر:)
من عملیات رو نمیگما
پدیده های انتقال رو میگم

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
یکی از این کاربرای فعال نیست به ما کمک کنه ؟!
البته به غیر از مدیرا که میدونم سرشون به مرتب کردن تالار گرمه !!!!!! :w01:
می خوام یه چند تا مقاله در مورد بازیافت حرارت بهم بده ! هر کی داره بهم پیغام بده . یوقت اینجا نذارین که بعدا بگن کو فعالیتتون !

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
یکی از این کاربرای فعال نیست به ما کمک کنه ؟!
البته به غیر از مدیرا که میدونم سرشون به مرتب کردن تالار گرمه !!!!!! :w01:
می خوام یه چند تا مقاله در مورد بازیافت حرارت بهم بده ! هر کی داره بهم پیغام بده . یوقت اینجا نذارین که بعدا بگن کو فعالیتتون !
اینها به دردت میخوره ؟
  • بهینه سازی بازیافت بخار شربت در واحدهای تغلیظ کارخانجات قند و شکر
  • بهبود بازیافت انرژی و کاهش اتلاف اکسرژی در فرایند تولید SO3 واحدهای اسید سولفوریک صنایع پتروشیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
منابع اتلاف انرژی در بویلرها و روش های بهینه سازی بویلر

بررسی پارامترهای موثر در طراحی مبدل خط انتقال (TLE) کوره های شکست حرارتی در واحد اولفین

بررسی بازیافت گازهای فلر در پالایشگاه تبریز به منظور کاهش ضایعات و بهره اقتصادی:D

تحلیل اکسرژی و بهینه سازی واحد بازیافت NGL

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بچه ها کسی این نرم افزار رو داره؟
Petro Sim

Schneider

مدیر بازنشسته
فارسیش که چاپ شده و در بازار موجوده
شما انگلیسیش رو میخوای ؟
آقا Manual solution که نمیاد ببینه اهل کدوم دانشگاهی!!
من خودم فارسیشو دارم....حدود نصف کل کتاب رو داره...اما چون استاد
"سیف کردی" تو مبحث عملیات واحد بخش آخر همین کتاب رو خیلی تاکید میکنند
دنبال اون فصل آخرم.
(این فصل را با من بخوان باقی فسانه است!!:smile:)

mhadi257

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

اگر برایتان مقدور است لطفاً کمکم کنید تا کتاب زیر را پیدا کنم.
Nanofluids: Science and Technology by Sarit K. Das, Stephen U. Choi, Wenhua Yu, and T. Pradeep
ISBN: 9780470074732

negin1313

عضو جدید
سلام
من چند تا مقاله درباره ی رفتار سیالات غیر نیوتنی وابسته به زمان میخوام (thixotropic...)

اگه لطف کنید ممنون میشم

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته

دلارام

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان .من عضو جدید هستم.
یک سوالی در زمینه شیمی دارم و خواهش میکنم کمکم کنید. میخواستم اگر اطلاعاتی در زمینه ( روش های جداسازی و استخراج در فاز جامد) دارین در اختیار من قرار بدین و یا اگه سایتی میشناسین که در این زمینه مطالبی داره.

پیشاپیش سپاسگزارم:gol:

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام دوستان .من عضو جدید هستم.
یک سوالی در زمینه شیمی دارم و خواهش میکنم کمکم کنید. میخواستم اگر اطلاعاتی در زمینه ( روش های جداسازی و استخراج در فاز جامد) دارین در اختیار من قرار بدین و یا اگه سایتی میشناسین که در این زمینه مطالبی داره.

پیشاپیش سپاسگزارم:gol:
عزیزم اینکه تو عملیات 2 هست.
کتاب انتقال جرم تریبال فصل استخراج از جامدات.

غريبانه

عضو جدید
از همه كمك ميخوام

از همه كمك ميخوام

من دنبال حل تمرينهاي كتاب موازنه جرم و انرژي(ويرايش جديدش) هستم/كمك كنيد:cry:

mohsen shans

عضو جدید
••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

سلام می خواستم می تونماز طریق این سایت مقاله های spe را دریافت نمایم

دلارام

عضو جدید
مرسی از این راهنماییتون.

ولی اگر لطف کنید و منبعی از اینترنت هم به من معرفی کنید خیلی ممنون میشم .

بازم تشکر:gol:

آخرین ویرایش:
بالا