درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

zahra.as

عضو جدید
az_barzzakhجان اصلا نگران نباش..به زودی... وقتی تالار ویژه اعضای فعال رو مدیر محترم سایت ایجاد کرد..اون وقت بهشون نشون میدم که یک من ماست چقدر کره داره... اون وقت به اون کاربر میگم که تفاوت کاربر فعال با اونی که وقتش رو فقط و فقط برای دانلود کردن صرف میکنه چیه..من نیازی به تشکر ندارم. من این کارها رو به خاطر دانشجوهای کشورم مردم عزیز کشورم انجام میدم... بخاطر اینکه کشور در تحریم هستش..نرخ تورم در کشور بالا رفته و روی بقیه چیزها از جمله کتاب ها تاثیر گذاشته این ها رو اینجا قرار می دهم که اون ها هم بتونن استفاده کنند و از دیگر دانشگاه های جهان عقب نمونن. البته من کاری رو انجام نداده ام. فقط و فقط به خاطر مردم و قشر دانشجوی عزیز کشورم هستش اون هم به کمک دوستان گلی مثل شما.
اگر من یک لینک دانلود رو نمی دهم فقط بخاطر این هستش که کاربران کمی فعالیت کنند لازم نیست کتاب بذارن یا مقاله بذارن..همین که به هم دلداری بدهند در تاپیک گفتگوهای مهندسان شیمی و یا یک پاسخ سرانگشتی به سوالات کاربران بدهند برای من کافیه.. ولی متاسفانه یکی از دلایک پیشرفت نکردن ایران وجود همیچین افرادی هست.
===============
کتاب هایی رو که شما قرار می دهید هیچ گونه مشکلی ندارند..فقط به تعداد بازدیدشون نگاه کن.. صبور باش تا ببینی چقدر بازدید می شود و حتی یک تشکر هم از شما نمی شود. فقط این رو بگم که سعی کن کاری که انجام می دهی برای رضای خدای خودت باشه نه چیز دیگر اون وقت حتی اگر یک تشکر هم ندهند برات مهم نیست.
موفق باشید.
واقعا لحن زيبا وكوبنده اي بود كيف كردم

az_barzzakh

عضو جدید
az_barzzakhجان اصلا نگران نباش..به زودی... وقتی تالار ویژه اعضای فعال رو مدیر محترم سایت ایجاد کرد..اون وقت بهشون نشون میدم که یک من ماست چقدر کره داره... اون وقت به اون کاربر میگم که تفاوت کاربر فعال با اونی که وقتش رو فقط و فقط برای دانلود کردن صرف میکنه چیه..من نیازی به تشکر ندارم. من این کارها رو به خاطر دانشجوهای کشورم مردم عزیز کشورم انجام میدم... بخاطر اینکه کشور در تحریم هستش..نرخ تورم در کشور بالا رفته و روی بقیه چیزها از جمله کتاب ها تاثیر گذاشته این ها رو اینجا قرار می دهم که اون ها هم بتونن استفاده کنند و از دیگر دانشگاه های جهان عقب نمونن. البته من کاری رو انجام نداده ام. فقط و فقط به خاطر مردم و قشر دانشجوی عزیز کشورم هستش اون هم به کمک دوستان گلی مثل شما.
اگر من یک لینک دانلود رو نمی دهم فقط بخاطر این هستش که کاربران کمی فعالیت کنند لازم نیست کتاب بذارن یا مقاله بذارن..همین که به هم دلداری بدهند در تاپیک گفتگوهای مهندسان شیمی و یا یک پاسخ سرانگشتی به سوالات کاربران بدهند برای من کافیه.. ولی متاسفانه یکی از دلایک پیشرفت نکردن ایران وجود همیچین افرادی هست.
===============
کتاب هایی رو که شما قرار می دهید هیچ گونه مشکلی ندارند..فقط به تعداد بازدیدشون نگاه کن.. صبور باش تا ببینی چقدر بازدید می شود و حتی یک تشکر هم از شما نمی شود. فقط این رو بگم که سعی کن کاری که انجام می دهی برای رضای خدای خودت باشه نه چیز دیگر اون وقت حتی اگر یک تشکر هم ندهند برات مهم نیست.
موفق باشید.

سلام بهتاش عزیزم
حرفات منو حسابی به فکر واداشت. رضای خدا. هدف قشنگیه. خوشحالم که میبینم هنوزم کسایی هستن که خدا رو فرامش نکردن و واسه اهداف والا تلاش میکنن.
واقعا تحسینت میکنم و به وجودت تو تالار افتخار میکنم.:gol:

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام به همگی

دنبال مقالاتی در مورد سنسور ها و کنترل کننده ها میگردم . اگه کسی مقاله ای در این زمینه داره لطف کنه و بذاره
ممنون :)

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
یه مقاله در مورد
بررسی نحوه عملکرد Flow Calorimeter برای اندازه گیری آنتالپی و معادلات ترمودینامیکی مربوط
می خوام

ali8098

عضو جدید
آسفالتین

آسفالتین

;)سلام می خواستم ببینم کسی غیر از مقاله های حسین رضائی در مورد آسفالتین چیزی داره به ما بده ؟ کار واجبم .

ali8098

عضو جدید
کتاب gas production engineering

کتاب gas production engineering

سلام عزیزان هر کس این کتاب رو بتونه واسم گیر بیاره خیلی در حق من لطف کرده ;)

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام عزیزان هر کس این کتاب رو بتونه واسم گیر بیاره خیلی در حق من لطف کرده ;)
درخواست کتاب تو این تاپیک :
كتابي رو كه پيداش نمي كني، بهم بگو...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=183515#post183515
شرمنده اما اگه هرچیزی رو در جای خودش درخواست بدید خودتون زودتر و بهتر به نتیجه میرسید.

macarize

عضو جدید
••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

salam :gol:

man dar mord tetrasion asid va baz matlab mikham

isa_a66

عضو جدید
درخواست مطلب درباره دستگاه جذب اتمي

درخواست مطلب درباره دستگاه جذب اتمي

از دوستاني كه در مورد جذب اتمي مطلب دارند خواهش مي كنم كه به من كمك كنند و مطالب خود را براي من بفرستند . پيپشاپيش از شما تشكر مي نمايم و برايتان ارزوي موفقيت در تمام مراحل زندگيتان را دارم .در آدرس ايميل من isa_a66@yahoo.com است .

HODA ABEDINI

عضو جدید
این تاپیک رو درست کردم که فقط به سوال و جواب های درسی و علمی بپردازیم
لطفا" درخواست کتاب ، جزوه ، مقاله و غیره نکنید.
وگرنه . . .:whistle:

سلام آقاي فروتن

لطفاً اگه ميشه يه سري اطلاعات كامل از كلريد پتاسيم صنعتي كه توي حفاري به كار ميره بهم بدين.همين طور در مورد منابع تهيه ش كه از كجا ميشه تامينش كرد.

با تشكر
هدي عابديني

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا ما هر چي كتاب داشتيم قبلا ً يكي از اعضا گذاشتند
خداييش من چند بار اومدم كتاب بذارم قسمت نبود چون رو سايت بود :razz:

brington.007

عضو جدید
لطفا هر کی طریقه ی ساخت دستگاه الکترولیز آب رو داره بذاره.
خیلی مهمه.
هر چه زود تر بهتر.

brington.007

عضو جدید
لطفا هر کی طریقه ی ساخت دستگاه الکترولیز آب رو داره بذاره.
خیلی مهمه.
هر چه زود تر بهتر.

tehrooony

عضو جدید
سلام
ببخشيد من خيلي به اين حل المسائل نياز دارم
بايد چي كار كنم ؟
لطفآ كمكم كنيد.
يا علي

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
;)سلام می خواستم ببینم کسی غیر از مقاله های حسین رضائی در مورد آسفالتین چیزی داره به ما بده ؟ کار واجبم .
این به دردت میخوره؟
بررسی انحلال‌پذیری رسوبات آسفالتینی نمونه‌برداری شده از یک چاه تولیدی میدان نفتی اهواز بنگستان

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
کتاب پدیده های انتقال ، ترجمه شده به فارسی چی تو بازار داریم ؟
من تو شیراز چیزی گیر نیاوردم

macarize

عضو جدید

salam:gol:

man matalbe dar mord tetrasion asid va baz mikhastam:)

nazgol m

عضو جدید
درخواست راهنمایی

درخواست راهنمایی

با سلام
اگه ممکنه نحوه آپلود کردن رو به من یاد بدین تا بتونم کتابهایی که دارم در اختیارتون بذارم
ممنونم

rivaldking

عضو جدید
کتاب پدیده های انتقال ، ترجمه شده به فارسی چی تو بازار داریم ؟
من تو شیراز چیزی گیر نیاوردم
coulson richardson و Mc Cabe ترجمه شدن ولي من انتشارات و مترجمشونو نمي‌دونم كين، چند فصل مك كيبو دوستم ترجمه كرده.
اميدوارم گيرشون بيارين:gol:

engineer1986

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

coulson richardson و Mc Cabe ترجمه شدن ولي من انتشارات و مترجمشونو نمي‌دونم كين، چند فصل مك كيبو دوستم ترجمه كرده.
اميدوارم گيرشون بيارين:gol:

سلام دوست عزیز عملیات واحد مک کیب رو نشر کتاب دانشگاهی زده و ترجمه ی کتاب رو هم آقای پوستی قبول زحمت فرمودند.در ضمن ویرایش ششم سال 2001 می باشد.با تشکر:)

سلام
این مطالب رو یکیاز اعضاء ازم خواسته بود:
خلاصه هر چی بود دیگه در تخصصم نبود کم و زیادش رو بخششین!
برای دریافت این دو مقاله لینک زیر رت دانلود کنید...
با حجم 35.10 KB
1- غني سازي نان با اهن
2- بسته بندي اسپتيك

www.www.www.iran-eng.ir.zip
اینو حتما نازی خانم خواسته بود !

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به بچه ها
من واسه پروژه اقتصاد طرح نياز به اطلاعات سينتيكي واكنش هاي اصلي و جانبي راكتور توليد اتيلن گلايكول از اتيلن اكسايد دارم كسي اطلاعاتي داره تو اين زمينه !؟؟ :que:

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشید . در مورد " کنترل فازی " اگه مطلب داری برام بی زحمت بفرستید . خیلی حیاتیه .:cry:

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درخواست مطلب در مورد " کنترل فازی "

درخواست مطلب در مورد " کنترل فازی "

سلام به همه دوستان .
اگه می تونید کمک کنید . خیلی حیاتیه .:cry:

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام

در مورد " کنترل فازی " چند صفحه ای مطلب می خواستم .

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من این رو دارم:
کنترل فازی غلظت در دو راکتور همزن دار سری

Schneider

مدیر بازنشسته
هین سخن تازه بگو....تا دو جهان تازه شود

هین سخن تازه بگو....تا دو جهان تازه شود

من یه پشنهادی دارم : این آقای عدالت ورز ehsan_sa405 رو بکنیم مسئول قرار دادن لینک کتاب ها و جزوات ، ببینیم چند مرده حلاجه ؟
آقا دم شما گرم دیگه!!
حالا ما یه چی گفتیم....شما ما رو مدیر کن!
یه چیزی خیلی فکر منو الان مشغول کرده,چرا صفحات انتهایی این تایپیک شده
جایگاه چالش افکنی بین اعضا تازه وارد و اعضا فعال و فوق فعال؟؟!
خودمو بگم:دوستان من خودم دانشجو ترم 6 دانشگاه شریفم...وقت کنم,میام و از توی سایتای فوق العاده غنی که میشناسم کتابایی که فکر کنم "واقعا" دست یکی رو خواهد گرفت,میذارم;وقت نکنم,100سال هم بگذره....همچنان عضو تازه وارد باقی میمونم!
هدفم هم از عضویت تو این سایت صرفا[به گفته اون دوستمون:]بالا بردن عده ی آمار بازدیدهای "دانلودوار و بی تشکر و قدردانی"نه بوده و نه خواهد بود......
من دیدم جایی هست که بالاخره چندتا هم رشته ای پیدا میشه که آدم رو از بقیه یه کم بیشتر تحویل میگیرن و در نهایت میشه لینک که هیچی(!)دانش,علم,تجربه و شادی ردوبدل کرد اومدم عضو شدم.
حالا امروز اومدم تو تالار میبینم باز هنوووووز صحبت عناصر فعال و غیر فعاله!
{امیدوارم از ته قلب که این مملکت آن چنان یه روزی به اون جایگاهی که حقشه و بالقوشه یه روز برسه که من و خیلیهای دیگه(واقعا میگم ها!....خیلیهای دیگه)از فکرApplyکردن و صحبت چند ساعته برای فرار از این
"دیار زیر غبار" بیایم بیرون و همه از ته قلب از بودن در ایران راضی باشیم و لذت ببریم:gol:}
(عذر میخوام زیاد لغت بازی کردم)​

hosna soly

عضو جدید
سلام یه مطلب در مورد تبلور تلوئن در آزمایشگاه شیمی آلی نیاز دارم با تشکر

amirhossein65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من امیر حسین دانشجوی ترم 8 میم.شیمی دانشگاه شیراز هستم
تازه هم عضو شدم
اولا چه جوری میشه عضو فعال شد؟ یعنی چقدر طول می کشه و کی تعیین میکنه؟؟
دوما ما دیگه پیر شدیم آقا از ما گذشته، این حل رو به ما هم بدین دعاتون می کنیم!!!!
خدا خیرتون بده!!
اگه زحمتی نیست واسم میل بزن، البته اگه واستون ممکنه
اینم ای میلم:amirhossein.s@gmail.com
راستی یادم رفت بگم منم کلی کتاب Pdf دارم لیستش زیاده(7تا سی دی) اگه کسی کتابی خواست ما در خدمتشیم
چاکر هرچی با مرامه!!!!!

آخرین ویرایش:

My Number One

عضو جدید
آموزش آپلود و لينک مستقيم برای دريافت فايل ها !

با سلام
اگه ممکنه نحوه آپلود کردن رو به من یاد بدین تا بتونم کتابهایی که دارم در اختیارتون بذارم
ممنونم

اين سايت تا مرز 50 مگا بايت به شما فضای رايگان ميدهد !

1 - وارد سايت شويد
2 - فايل را آپلود کنيد
3 - منتظر بمانيد تا فايل آپلود شود و صفحه تکميل به همراه لينک نمايش داده شود !
4 - روی گزينه ''Countinue '' کليک کنيد
5 - روی اين گزينه '' click here to download this file'' کيليد راست ماوس رو بزنيد و در قسمت properties کيليک کنيد صفحه اطلاعات لينک باز خواهد شد ! و در اين صفحه لينکی که نمايش داده شده است را کپی کنيد
6 - پايان کار ...

اين لينک لينک مستقيم بدون انتقال به صفحه خاصی ميباشد ! و آن را به متن يا تصوير خود اتصال دهيد !
;)
البته سایت های قدرتمندی مثله RapidShare.com هم هستن که اونا هم مشکلاته خاص خودشونو دارن.ولی این سایت که در اول تاپیک هستش واسه آموزش و یاد گرفتن خوبه،بعدن می تونی از rapidshare استفاده کنی.

بالا