درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

فکر کنم دارم
اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بدم اینجا نمیشه آشکارا کاری کرد :smile:!!

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام آقاي فروتن

لطفاً اگه ميشه يه سري اطلاعات كامل از كلريد پتاسيم صنعتي كه توي حفاري به كار ميره بهم بدين.همين طور در مورد منابع تهيه ش كه از كجا ميشه تامينش كرد.

با تشكر
هدي عابديني
شرمنده ، هنوز چیزی براتون پیدا نکردم
فکر کنم دارم
اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بدم اینجا نمیشه آشکارا کاری کرد :smile:!!
این یعنی چی ؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
آقا دم شما گرم دیگه!!
حالا ما یه چی گفتیم....شما ما رو مدیر کن!
یه چیزی خیلی فکر منو الان مشغول کرده,چرا صفحات انتهایی این تایپیک شده
جایگاه چالش افکنی بین اعضا تازه وارد و اعضا فعال و فوق فعال؟؟!
خودمو بگم:دوستان من خودم دانشجو ترم 6 دانشگاه شریفم...وقت کنم,میام و از توی سایتای فوق العاده غنی که میشناسم کتابایی که فکر کنم "واقعا" دست یکی رو خواهد گرفت,میذارم;وقت نکنم,100سال هم بگذره....همچنان عضو تازه وارد باقی میمونم!
هدفم هم از عضویت تو این سایت صرفا[به گفته اون دوستمون:]بالا بردن عده ی آمار بازدیدهای "دانلودوار و بی تشکر و قدردانی"نه بوده و نه خواهد بود......
من دیدم جایی هست که بالاخره چندتا هم رشته ای پیدا میشه که آدم رو از بقیه یه کم بیشتر تحویل میگیرن و در نهایت میشه لینک که هیچی(!)دانش,علم,تجربه و شادی ردوبدل کرد اومدم عضو شدم.
حالا امروز اومدم تو تالار میبینم باز هنوووووز صحبت عناصر فعال و غیر فعاله!
{امیدوارم از ته قلب که این مملکت آن چنان یه روزی به اون جایگاهی که حقشه و بالقوشه یه روز برسه که من و خیلیهای دیگه(واقعا میگم ها!....خیلیهای دیگه)از فکرApplyکردن و صحبت چند ساعته برای فرار از این
"دیار زیر غبار" بیایم بیرون و همه از ته قلب از بودن در ایران راضی باشیم و لذت ببریم:gol:}
(عذر میخوام زیاد لغت بازی کردم)​
ببین دوست عزیز ، شما مدیر تالار مهندسی برق رو دیدی؟
اگه ندیدی برو ببینش ، ایشون وقتی توی هفته پیش مدیر شد ، پست هاش زیر 100 تا بود و هنوز عضو فعال دو ستاره هم نشده بود (یعنی به قول شما ، تازه وارد) ، ولی چی شد؟ شد مدیر تالار مهندسی برق. چرا؟ چون توی همین 70 تا پستی که داشت ، اینقدر خوب بود و به همه کمک کرده بود که شد مدیر. پس میبینی که سیاست سایت این نیست که فقط به عضو هایی که چندین ستاره و چند هزار پست دارن ، اهمیت بده
منظور ما از کاربر فعال کسی هست که اولین و دومین و سومین و چهارمین و .... پست اش درخواست نباشه و حداقل یه کلمه حرف حساب زده باشه و سعی کرده باشه به یکی کمک کنه
همین الان چند کاربر برای شما نام ببرم که از نظر اسمی فهال به حساب نمیان ولی همه کاربرا وقتی یه پست از اونها باشه بهش اهمیت میدن و مدیرها هم اون رو کاربر فعال حساب میکنن ، اگر چه کنار اسمش ننوشته باشه
حالا از اون طرف قضیه ، چند تا کاربر برات مثال بزنم که فقط درخواست داشتن و یه ذره فعالیت نداشتن ، حالا ما که هیچوقت نگفتیم که به کسی کمک نمیکنیم ، و شما هم اگه حوضله کنی و چند هزار تا پست تالار مهندسی شیمی رو بخونی ، پی میبری که همیشه همه در حد توانشون به اعضای جدید کمک کردن و تحویلشون گرفتن
حالا بهتاش جان میاد و یه تاپیک میزنه و میگه که این حل المسائل ر فقط به اعضای فعال میدم ، بعد ببین که چجوری همه از خجالتش دراومدن و حالا حرف هایی که در پیام خصوصی براش نوشتن رو من دقیق نمیدونم
به هرحال فکر میکنم که در همه جای جامعه هم پیشکسوتها ، احترام داشتن و براشون یه سری مزایا قائل میشن . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام
من امیر حسین دانشجوی ترم 8 میم.شیمی دانشگاه شیراز هستم
تازه هم عضو شدم
اولا چه جوری میشه عضو فعال شد؟ یعنی چقدر طول می کشه و کی تعیین میکنه؟؟
دوما ما دیگه پیر شدیم آقا از ما گذشته، این حل رو به ما هم بدین دعاتون می کنیم!!!!
خدا خیرتون بده!!
اگه زحمتی نیست واسم میل بزن، البته اگه واستون ممکنه
اینم ای میلم:amirhossein.s@gmail.com
راستی یادم رفت بگم منم کلی کتاب Pdf دارم لیستش زیاده(7تا سی دی) اگه کسی کتابی خواست ما در خدمتشیم
چاکر هرچی با مرامه!!!!!
فعال شدن ، با فعالیت حاصل میشه . . .

snap

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
من تازه عضو شدم،نمی دونم ممکنه پست پاک بشه یا نه اما این لینک رو برای دوستان که دونبال راهنمای عملیات واحد مک کیب می گردن می زارم.دوستان توجه کنن که حجم اون بالاست و برای دانلود احتیاج هست در رپیدشر عضو باشید.
http://rapidshare.com/files/98463285/McCabe__Smith__Harriot__7th_Edition__Solution_manual.rar
یا سایت زیر:
http://www.6yes.com/217474/viewspace-1940
که بازهم لینک به آدرس بالا داده.
خوب دیگه
خدانگهدار.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه از نورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
دوست عزیز لطف کن و یه سوالو چند جا تکرار نکن ، توی یه جای دیگه بهت جواب دادم برو ببینش
---
خدایی این آواتارت هم خیلی وحشتناکه ها

nazgol m

عضو جدید
ممنونم از جوابتون امتحانش می کنم پس چطوری عکسشو می تونم بذارم؟ و چطوری تو سایت بذارم؟

nazgol m

عضو جدید
مثلا بخوام عکس رو جلد کتاب رو که دیدم همه می ذارن چطور این کار رو می کنن که همین جا نمایش داده بشه؟

پارسه

عضو جدید
••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود••ஐ••ஐ••

سلام
اگه ممکنه یک هندبوک پری برام بذارید
ممنون میشم

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز

سلام
کسی کتابی یا اطلاعی درمورد طراحی ***** های جداسازی مایع و جامد داره؟

yareza2006

عضو جدید
جناب پیرجو اگه میخواد ای جور باشه ممکنه یکی وقت نمی کنه هر روز بیاد و پست جدید بزاره.در حالی که ممکنه با تجربه هم باشه.ملاک فقط فعال بودن نیست...

mosafereyas

عضو جدید
در یافت کتاب

در یافت کتاب

حل تمرینات عملیات واحد مک کیب..فقط ویژه اعضای فعال.....
باز هم میگم..فقط و فقط اعضایفعال برای من پیغام درخواست ارسال کنند.

Unit Operations of Chemical Engineering, 7th Edition, Solutions Manual
by Warren McCabe, Julian Smith, Peter Harriott​

سلام من این کتابو واقعا لازم دارم اگه میشه در اختیار من هم بگذارید ممنون میشم​

مکانیک سیالات فرانک ام وایت ویرایش جهارم

مکانیک سیالات فرانک ام وایت ویرایش جهارم

این هم لینک کتاب ، توضیح اینکه این لینکی که همین الان آپلود کردم خود کتاب وایت نه حل المسائلش دوستانی که می خوان می تونن از اینجا دانلود کنن.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
مثلا بخوام عکس رو جلد کتاب رو که دیدم همه می ذارن چطور این کار رو می کنن که همین جا نمایش داده بشه؟
فکر نکنم که نیاز باشه که بگم که اول باید اسکنش کنی بعد یه فایل jpg ازش بسازی
خوب
بعدش میری توی سایتی که تو پست بالایی بهت گفتم ، به راحتی آپلودش میکنی
بعد که آپلود شدن ، چند تا لینک بهت میده که یکیش مربوط به فروم ها هست (به این نام : IMG Code for Forums & Message Boards) ، اون رو توی پستت کپی کن
به همین سادگی

خپیت

عضو جدید
کتاب پدیده های انتقال ، ترجمه شده به فارسی چی تو بازار داریم ؟
من تو شیراز چیزی گیر نیاوردم

سلام.کتاباهای انتقال حرارت هولمن و این کورپرا و
کتاب انتقال جرم تری بال به فارسی ترجمه شدن و تو بازار هستن
اما سیالات استریتر نمی دونم..

موفق باشین

اموزش عالی

عضو جدید
نمکهای مضاعف و نمکهای کمپلکس

نمکهای مضاعف و نمکهای کمپلکس

سلام:
میخواستم اطلاعات علمی در مورد نمکهای مضاعف وکمپلکس داشته باشم همچنین در مورد کوپریک امونیوم سولفات 6 ابه و تترامین مس2سولفات 1 ابه که اگر لطف کنید تا اخر همین هفته میخوام
باتشکر از همه مهندسان باشگاه;)

اموزش عالی

عضو جدید
من در مورد نمکهای مضاعف و کمپلکس وکوپریک امونیوم سولفات 6 ابه و تترامین مس 2 سولفات 1 ابه که اگر لطف کنید تا اخر همین هفته میخوام
مچکرم

nazgol m

عضو جدید
فکر نکنم که نیاز باشه که بگم که اول باید اسکنش کنی بعد یه فایل jpg ازش بسازی
خوب
بعدش میری توی سایتی که تو پست بالایی بهت گفتم ، به راحتی آپلودش میکنی
بعد که آپلود شدن ، چند تا لینک بهت میده که یکیش مربوط به فروم ها هست (به این نام : IMG Code for Forums & Message Boards) ، اون رو توی پستت کپی کن
به همین سادگی
خیلی ممنونم از راهنماییتون

بالا