anjirizadeh
عضو جدید
salam. ye konferans darbare komperesorha va pump ha va3 hafte ayande bayad erae bedam. albate dar morede yakishun kafie. lotfan age mishe ye manbae ya ye maghale ke betune komakam kone baram tahiye konid. Mer30
دوست عزیز شما نام داشنگاهتون ، شرایط آزمایشگاهی ، امکانات و غیره رو برای من بنویسیدسلام گلم من دانشجوی ترم اخر رشته شیمی هستم می خواستم ببینم میتونید یک موضوع خوب به من معرفی کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید
به سایت شیمی دات آی ار مراجعه کن.shimi.ir اگر اشتباه ننوشته باشم..در موتورهای جستجو گر می تونی پیداش کنی.با سلام به تمام دوستان عزیز.یک تحقیق می خواستم واسه شیمی تجزیه ابتدا مختصری توضیح:
Instrumental analysis: 1.electrochemical 2.chromatography 3.spectroscopy
خوب ادامه ی ماجرا یک تحقیق می خواستم در مورد یکی از سه مورد بالا.و تحقیق هم باید به این شکل باشه:
1.تاریخچه
2.اساس کار
3.مقایسه کمی و کیفی
4.مقایسه با سایر روشها>>>منظور همون سه روش گفته شده است
خودم یه چیزایی پیدا کرده هر کی مطلبی در مورد عرایض من داره ممنون میشم آپ کنه.با تشکر فراوان
واقعا حال كردم اي ولضمن عرض سلام....
آقا من PDF همینی که الان حرفشه رو دارم
نظرتون چیه که در یک حرکت انقلابی و خودجوش در یک تایپیک در دسترسه اعضای تازه وارد(مثل خودم!)
هم قرار بدم!
ها؟؟بالاخره عدالت ورزی باید کرد دیگه!!
دوست داری من هم در یه حرکت انقلابی تر لینکتو پاک کنم ؟ضمن عرض سلام....
آقا من PDF همینی که الان حرفشه رو دارم
نظرتون چیه که در یک حرکت انقلابی و خودجوش در یک تایپیک در دسترسه اعضای تازه وارد(مثل خودم!)
هم قرار بدم!
ها؟؟بالاخره عدالت ورزی باید کرد دیگه!!
دوست عزیز اول اینکه کی گذاشته کی پاک کرده؟؟!!دوست داری من هم در یه حرکت انقلابی تر لینکتو پاک کنم ؟
یعنی تا حالا عمل ها رو ندیدی؟خوبه بیشتر عمل کنیم تا ......!![]()
سلام دوست عزیز ، ورودت رو خوش آمد میگمبا سلام
خسته نباشید
خواهشن به ایمیل اینجانب مقالاتی به زبان انگلیسی در مورد سیستم هیدرولیک و پنوماتیک بفرستید.
با تشکر
SALAM.برسی افت فشار در محلول های دو فازی