سلام دوستان
درمورد ساخت تجهیزات ازمایشگاهی در مهندسی شیمی اطلاعات میخام؟تجهیزات ساده
سپاس
مثلا چه تجهیزاتی؟
سلام. دوستان می خواستم بدونم excess Gibbs free energy of activation با انرژی گیبس اضافی تفاوت میکنه؟آخه یه مقاله دارم که اینو با dG*E(البته منظورم از d همون دلتاست) علاوه بر E یه ستاره هم گذاشته این ستاره مفهوم خاصی می تونه داشته باشه؟
ممنون از پاسختون.من یه مقاله دارم که جناب استاد فرمودن باید نمودار انرژی گیبس اضافی رو بکشیم و همچنین نمودار ln گاما , داده های تجربی من گاما رو نداره و باید از رابطه مولار جزئی انرژی گیبسم اضافیم استفاده کنم حالا با این شرایط مرجعی که میگید رابطه مولا جزئی از dG*E گاما رو به من میده یا نه فرق میکنه.سلام. ستاره یعنی حالت مرجع غیر متقارن. (Unsymmetrical reference state) اون جمله انگلیسی با فارسیش در یه اکتیویشن فرق میکنه، که تا حالا نشنیدم!
سلام. ستاره یعنی حالت مرجع غیر متقارن. (Unsymmetrical reference state) اون جمله انگلیسی با فارسیش در یه اکتیویشن فرق میکنه، که تا حالا نشنیدم!
ممنون از پاسختون.من یه مقاله دارم که جناب استاد فرمودن باید نمودار انرژی گیبس اضافی رو بکشیم و همچنین نمودار ln گاما , داده های تجربی من گاما رو نداره و باید از رابطه مولار جزئی انرژی گیبسم اضافیم استفاده کنم حالا با این شرایط مرجعی که میگید رابطه مولا جزئی از dG*E گاما رو به من میده یا نه فرق میکنه.
رابطه ای که از انرژ آزاد گیبس دارم این شکلیه به نظرتون رابطه مولار جزئی گاما را میده(راستی V1,V2,V) هم موجود نیست من میخواستم یه میل بزنم برای نویسنده مقاله اگه رحمش اومد این اطلاعات رو بهم بده.
مشاهده پیوست 122994
......................سلام
2 تا مقاله زیر رو لطف کنید
http://www.emeraldinsight.com/journals.htm?articleid=1654487
http://www.emeraldinsight.com/journals.htm?articleid=1614118
مرسی
خروجی سرعت رو به عنوان یک پروفایل ذخیره کنید، و برای شرط مرزی ورودی از پروفایل سرعت ذخیره شده استفاده کنید، امکان Read و write پروفایل سرعت در فلوئنت وجود داره، وگرنه می تونین پروفایل سرعت رو به منحنی fit کنین و با نوشتن UDF اون رو به عنوان شرط مرزی به نرم افزار بدین و یکی دو تا راه دیگه هم هست که به نظرم این دو تا بهتر بودند.سلام.
بچّه ها می خوام توی فلوئنت پروفایل سرعت توی خروجی یک مدل رو به عنوان سرعت ورودی در یک مدل دیگه استفاده کنم؛ یعنی اون خروجیه به عنوان ورودی بعدی باشه.
چی کار کنم؟
با عرض سلام و خسته نباشید. لطفا بگید جرم مخصوص کربن جامد چقدره؟ و اینکه جرم مخصوص (چگالی) عناصر چطور بدست میاد؟ (فرمول و ...) (من هر چه تو اینترنت گشتم، واسه کربن خالی چیزی پیدا نکردم. همش واسه دی اکسید کربن بود!!!) علت این سوال: میدونم که وزن مخصوص آهن نرمه 7850 کیلوگرم بر متر مترمکعب است. حالا میخوام بدونم تو میلگردهایی که مصرف میکنیم، با سخت تر شدن نوع میلگرد (افزایش کربن) وزن مخصوص میلگرد بیشتر میشه یا کمتر. ممنون.
من یه مقاله در باره نمک زدایی میخوامممممممممممممممم
کمکم کنید وگرنه اخراج میشم
من یه مقاله در باره نمک زدایی میخوامممممممممممممممم
کمکم کنید وگرنه اخراج میشم