درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

ch-eng

عضو جدید
جداسازی فلزات گرانبها با روش غشا مایع امولسیونی

جداسازی فلزات گرانبها با روش غشا مایع امولسیونی

سلام مقاله راجع به جداسازی فلزات گرانبها با روش غشا مایع امولسیونی میخوام اگه کسی داره ممنون میشم

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام یه جزوه پاورپونت هست به صورت پی دی اف.مربوط به بازرسی جوش هست.توسط مهندس رفیعی.مربوط به یکی از موسسات تهران هم هست.سیصد و خورده ای صفحه هست.پشت زمینه ی ابی داره.یه بار دانلود کردم گمش کردم کسی می تونه پیدا کنه؟؟کسی فایلشو داره؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

ihih_jimbo

عضو جدید
بچه ها کسی مطلبی چیزی راجب Hot Spot توی کوره ها یا راکتور ها داره..........و این که چجوری میشه این موضوع و کنترلش کرد;)

esmaili-kami

عضو جدید
وای من که گیج شدم دیگه و از اون طرف یکی دیگه که رتبش 70 میگه روزی باید فیکس 6 ساعت بخونی. آخه فقط 3 ساعت؟:((

دوست من بایدی در کار نیست...به نظر من هر کسی یه جوره و شاید من باید 2 ساعت بخونم تا بازدهیم برسه به همون مقداری که شما تو 15 دقیقه میخونی... اون دوستی که گفته باید 6 ساعت بخونی شایدم درست میگن اما به نظر من برای کسی درست مثل خوشون باید از کلمه باید استفاده کنند... من بر اساس این منطق میگم "تا قبل از مهر روزی 3 ساعت بیشتر نخونین " که امکان داره با خوندن روزی 6 ساعت اونم از الان به دی نرسیده واقعا خسته بشین... کنکور مثل مسابقه دو ماراتونه. دیدی اولشو آروم میرن؟ دو سرعت 100 متر نیست که از اولش بزاری رو دور تند. ( با الهام از مسابقات المپیک :)) )

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام یه جزوه پاورپونت هست به صورت پی دی اف.مربوط به بازرسی جوش هست.توسط مهندس رفیعی.مربوط به یکی از موسسات تهران هم هست.سیصد و خورده ای صفحه هست.پشت زمینه ی ابی داره.یه بار دانلود کردم گمش کردم کسی می تونه پیدا کنه؟؟کس فایلشو داره؟؟؟؟

سلام، احیانا منظورت این تاپیکی نیست که خودتون گذاشتید؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مهندسی-بین-المللی-جوش_دانلود-جزوات-بازرسی-جوش

alirezam

عضو جدید
سوال در مورد فیبر نوری؟

سوال در مورد فیبر نوری؟

سلام به دوستان
سوالاتی در مورد تکنولوژی فیبر نوری داشتم.
و اینکه چه نوعیش در بازار میشه فراهم کرد و آیا براساس فرکانس نور عبوری دسته بندی میشه یا نه؟
سوال اصلی اینه که میتونیم با فیبر نوری یک طیف مشخصی از نور رو انتقال بدیم؟
کسی هست در این موارد اطلاع داشته باشه یا مرجعی رو معرفی کنه؟ ممنون میشم

با سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید

mahtab_chem

عضو جدید
با سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید
سلام من واسه سیالات راهیان میخونم به نظرم از پوران بهتره،البته تستاشون که اکثراً مشابه هستش چون تستای کنکورای سالهای قبل دیگه، درسنامه هاشون فرق میکنه یه کم ،که به نظرم راهیان واسه سیالات کاملتره

معتمدد

عضو جدید
سیالات وحرارت و راکتور به قول دوستمون راهیان خوبه ولی ترمو پوران بهتره
جرم و عملیات مرجع بخون
برای ریاضی بعضی جاها کتاب پارسه خوبه بعضی جاها راهیان

man69

عضو جدید
سلام بچه ها لطف میکنید هرکی اطلاعات کاملی در مورد بیو داره اینجا بذاره ما هم استفاده کنیم مثلاً درساشو و ضرایبشون، کتابایی که بهتره بخونیم و ...
مرسی
واسه بیو 5تا درس میاد1-زبان عمومی و تخصصی2-ترمودینامیک3-پدیده های انتقال(سیالت و جرم و حرارت)4-سینتیک5-بیوشیمی و میکروبیولوژی و ضریب همشون 1 هستش برای داروسازی هم علاوه بر اینها شیمی عمومی-ریاضی مهندسی -شیمی تجزیه هم هست که ضریب اینها هم 1 برای بیوشیمی و میکروبیولوژی راهیان یه کتاب داره که بد نیست شیمی عمومی هم مک موری خوبه
این رشته ها تو ایران بازار کاز خوبی ندارن و بیشتر تحقیقاتی ان اما تو خارج از ایران فوق العاده رو بورس هستن برای کسی که قصد ادامه تحصیل تا دکترا رو داره یا میخواد بره اونور خیلی عالیه ولی کسی که اینجا میخواد کار کنه حداقل تا چند سال آینده نباید به این رشته امید داشته باشه

man69

عضو جدید

من به شمایی که تازه میخواین شروع کنید برای همه درسها به خصوص جرم و حرارت و ریاضیات کتاب های مدرسا ن شریف رو پیشنهاد میکنم

nasrinavm

عضو جدید
بچه ها من برا عملیات از راهیان تست حل میکنم. اما خیلی غلط داره پاسخ نامه اش.کسی کتاب بهتری میتونه پیشنهاد بده؟

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برا عملیات از راهیان تست حل میکنم. اما خیلی غلط داره پاسخ نامه اش.کسی کتاب بهتری میتونه پیشنهاد بده؟
من پارسه دارم.توی جواباش توضیحات خوبی داره و حتی گفته مثلا این سوال صورتش اشکال داره.من راضیم.البته من زیاد تست حل نکردم ازش.

nasimv

عضو جدید
سلام .ببخشید مگه پارسه کتاب عملیاتش اومده؟منظورم مثل انتقال جرم که جلدش مشکیه؟چون تا سال پیش فقط جرم بود.من یه کتاب برای انتقال جرم و عملیات دارم که مال انتشارات هرمزگان تالیف دکتر میرزازاده

معتمدد

عضو جدید
سلام .ببخشید مگه پارسه کتاب عملیاتش اومده؟منظورم مثل انتقال جرم که جلدش مشکیه؟چون تا سال پیش فقط جرم بود.من یه کتاب برای انتقال جرم و عملیات دارم که مال انتشارات هرمزگان تالیف دکتر میرزازاده
آره همه کتابهای پارسه آماده شده میتونید بگیرید

ario chelsea

عضو جدید
رتبه مهندسی گاز شیراز واسه ارشد چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رتبه مهندسی گاز شیراز واسه ارشد چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من مهندسی شیمی ساکن قزوینم .میخام ارشد گاز شیراز بخونم...میخام بدونم چه رتبه ای میخاد و بازار کار واسه یه دختر چه جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این ایمیلم ario_4030@yahoo.com

ftm_rzn

عضو جدید
ba salam
in 3ta marja'o mikhastam
mishe komak konid

8. ASTM D 1298 method. “Standard test method for density, relative

density (specific gravity), or API gravity of crude petroleum

and liquid petroleum products by hydrometer method”,

1986.

9. ASTM D 445 method. “Standard test method for kinematic viscosity

of transparent and opaque liquids (and calculation of

dynamic viscosity)”,

1988.

10. ASTM D 3230 method. “Standard test method for salts in crude

oil (electrometric method)”,

1997.

nasrinavm

عضو جدید
راستی کسی جواب تشریحی کنکور 91 رو داره؟ اخه همه کتاب تستام مال 90 هستش. کنکور 91 رو ندارم
ممنون میشم اگه کسی داره فایلشو بذاره

بالا