وای من که گیج شدم دیگه و از اون طرف یکی دیگه که رتبش 70 میگه روزی باید فیکس 6 ساعت بخونی. آخه فقط 3 ساعت؟(
بچه ها درگیر درسان وقت نمیکنن بیان.چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟![]()
دوست من داشت .به نظر من که برای رشته های فنی مفید نیستن..خیلی خلاصه ومختصر هستن...!کسی کتاب یا جزوات ماهان رو داشته ؟ نظرتون رو بگید...
سلام یه جزوه پاورپونت هست به صورت پی دی اف.مربوط به بازرسی جوش هست.توسط مهندس رفیعی.مربوط به یکی از موسسات تهران هم هست.سیصد و خورده ای صفحه هست.پشت زمینه ی ابی داره.یه بار دانلود کردم گمش کردم کسی می تونه پیدا کنه؟؟کس فایلشو داره؟؟؟؟
اگه منظورتون مبحث تبخیرکننده هاست، فصل آخر مک کیب جلد1بچه ها کسی میدونه مبحث تبخیر توی کدوم فصل کتاب تریبال یا مک کیب؟
ممنون
بچه ها درگیر درسان وقت نمیکنن بیان.![]()
سلام من واسه سیالات راهیان میخونم به نظرم از پوران بهتره،البته تستاشون که اکثراً مشابه هستش چون تستای کنکورای سالهای قبل دیگه، درسنامه هاشون فرق میکنه یه کم ،که به نظرم راهیان واسه سیالات کاملترهبا سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید
سیالات وحرارت و راکتور به قول دوستمون راهیان خوبه ولی ترمو پوران بهترهبا سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید
سلام، احیانا منظورت این تاپیکی نیست که خودتون گذاشتید؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/374118-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AC%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%B4_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AC%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%B4
واسه بیو 5تا درس میاد1-زبان عمومی و تخصصی2-ترمودینامیک3-پدیده های انتقال(سیالت و جرم و حرارت)4-سینتیک5-بیوشیمی و میکروبیولوژی و ضریب همشون 1 هستش برای داروسازی هم علاوه بر اینها شیمی عمومی-ریاضی مهندسی -شیمی تجزیه هم هست که ضریب اینها هم 1 برای بیوشیمی و میکروبیولوژی راهیان یه کتاب داره که بد نیست شیمی عمومی هم مک موری خوبهسلام بچه ها لطف میکنید هرکی اطلاعات کاملی در مورد بیو داره اینجا بذاره ما هم استفاده کنیم مثلاً درساشو و ضرایبشون، کتابایی که بهتره بخونیم و ...
مرسی
با سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید
با سلام خواهش میکنم بگیت که چه کتاب هایی برای ارشد بهتره مثلا سیالات راهیان یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف لطف میکنید اگه کمک کنید
من پارسه دارم.توی جواباش توضیحات خوبی داره و حتی گفته مثلا این سوال صورتش اشکال داره.من راضیم.البته من زیاد تست حل نکردم ازش.بچه ها من برا عملیات از راهیان تست حل میکنم. اما خیلی غلط داره پاسخ نامه اش.کسی کتاب بهتری میتونه پیشنهاد بده؟
بچه ها من برا عملیات از راهیان تست حل میکنم. اما خیلی غلط داره پاسخ نامه اش.کسی کتاب بهتری میتونه پیشنهاد بده؟
آره همه کتابهای پارسه آماده شده میتونید بگیریدسلام .ببخشید مگه پارسه کتاب عملیاتش اومده؟منظورم مثل انتقال جرم که جلدش مشکیه؟چون تا سال پیش فقط جرم بود.من یه کتاب برای انتقال جرم و عملیات دارم که مال انتشارات هرمزگان تالیف دکتر میرزازاده
آره همه کتابهای پارسه آماده شده میتونید بگیرید
جلد مشکی که فقط جرم ولی یه جلد دیگه همونی که گفتید آبی هم جرم و هم عملیاتمیشه بگید این کتاب عملیات پارسه که میگین کدومه؟ همون جلد آبی اس که اسمش جرم و عملیات واحده؟یا جدید اومده و جلد مشکیه؟