از ضایعات لاستیکی و پلاستیکی میشه کربن فعال تهیه کرد.سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی هست راجع به استفاده از ضایعات لاستیک به عنوان جاذب چه به صورت تنها چه به صورت کامپوزیت با دیگر جاذبها اطلاعاتی داشته باشه؟یا اینکه مقاله ای راجع به فراوری و آماده سازی جاذبهایی از جنس لاستیک داشته باشه؟ممنون میشم کمکم کنیَد...َ
سلام. نماز روزه هاتون قبول باشه
یه سوال داشتم اگه یه وقت توی صنعت یکی از شیرهای کنترلی ایراد پیدا کنه و مجبور بشن اونو بفرستند واسه تعمیرات. حالا تا وقتی که رفع عیب بشه و از تعمیرات برگرده مقدار مورد نظرو چطور کنترل میکنند؟ مثلا اگه یه Flow C.V. از سرویس خارج بشه مقدار فلوی عبوری را چگونه تنظیم میکنند؟
خیلی ممنونم از لطفتوندوست عزیز لطفا مطلبتونو در این تاپیک مطرح کنید تا زودتر به جواب برسین.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/69614-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C
راستش کار من حذف لکه های نفتی از سطح آب دریاست. تو یه مقاله ای خونده بودم که از پودر ضایعات لاستیک بهمراه پلی پروپیلن استفاده کرده بود که این کار هم ظرفیت جذب رو بالا برد و هم دفعات استفاده از جاذب رو به بیش از 100 بار رسوند،حالا سوال من اینجاست که چطور میشه این 2 جاذب رو با هم به صورت کامپوزیت در آورد و ازش استفاده کرد(یعنی طرز تهیه ش)،که تو مقاله توضیحی نداده بود؟ و اینکه آیا میشه پودر لاستیک رو با جاذبهای دیگه مثل ضایعات کشاورزی و مواد دیگه بصورت ترکیبی استفاده کرد؟از ضایعات لاستیکی و پلاستیکی میشه کربن فعال تهیه کرد.
میخواین چه نوع جاذبی تهیه کنید؟ و برا چه کاری؟ چون تو تهیه جاذب نوع کاربردش تاثیر زیاد داره ...در بحث جذب اندازه تخلخل و مساحت سطح عامل مهم هست که با توجه به فرایند مورد نظر روش تهیه تفاوت میکنه . به طور مثال برا تهیه کربن فعال از این پریکرسورها به طور معمول فرایند فعال سازی با عوامل فعال ساز مثل پتاسیم هیدروکسید ، کلرید روی و .. و به دنبال ان کربونیزاسیون و شستشو هست . اما بازهم میگم اندازه تخلخل و نو جدب شونده عوامل اصلی هست چون ماهیت جذب شونده و اندازه اون در مهندسی تحخلخل جاذب موردنطرتون اثر داره
حالا اگر بخواین جذب شیمیایی هم داشته باشید که خب بازهم تفاوت وجود داره
سلام
لطفا کسی میتونه نمونه هایی از پاورپوینت پایان نامه نشونم بده آخه باید پاورپوینت کنم نمیدونم چه شکلیه
با تشکر
سلامراستش کار من حذف لکه های نفتی از سطح آب دریاست. تو یه مقاله ای خونده بودم که از پودر ضایعات لاستیک بهمراه پلی پروپیلن استفاده کرده بود که این کار هم ظرفیت جذب رو بالا برد و هم دفعات استفاده از جاذب رو به بیش از 100 بار رسوند،حالا سوال من اینجاست که چطور میشه این 2 جاذب رو با هم به صورت کامپوزیت در آورد و ازش استفاده کرد(یعنی طرز تهیه ش)،که تو مقاله توضیحی نداده بود؟ و اینکه آیا میشه پودر لاستیک رو با جاذبهای دیگه مثل ضایعات کشاورزی و مواد دیگه بصورت ترکیبی استفاده کرد؟
شکل خاصی نداره ولی برای پاور پوینت شما باید تتیر مطالبت رو توی پاورپوینت بذاری و توضیح هم نهایت یک خط بدی.
زمان ارائه هم فقط تیترها رو میخونی و توضیح میدی.
فقط میمونه ظاهرش که دیگه به سلیقه خودت برمیگرده
سلام، در بخش کارشناسی اگه منظورتون باشه که فرقی نداره، شما فقط کافیه یک دیپلم داشته باشید در هر رشته ای میتونید شرکت کنید. ولی تجربی ارتباطی با مهندسی ها نداره بجز مهندسی کشاورزی اگر اشتباه نکرده باشم. برای رشته مهندسی شیمی حتما در زیر گروه ریاضی باید شرکت کنید.
ببخشید پسر عموی من که امسال در رسته تجربی کنکور داده بودن میگفتن تو دفترچه انتخاب رشته شیمی بود...
نه کربن فعال تهیه نکرده بود، هیچ توضیحی هم نداده بود...میشه در مورد هیبرید کردن هم یه توضیحی بدید؟مشاهده پیوست 1.pdfسلام
توی مقاله که فرمودید از دو ماده کربن فعال تهیه کرده یا جاذب پلیمری هستن؟؟؟؟؟؟ خب اینها با هم فرق دارن. روش های هیبرید کردن میتونه فیزیکی یا شیمیایی باشه اما در نهایت باید ترکیب دو ماده مورفولوژی و خاصیت جاذب نهایی رو بهبود بده
من روش و نوع جاذبتون رو نمیدونم
بهتره مقاله قرار بدید تا مطالعه کنم
نه کربن فعال تهیه نکرده بود، هیچ توضیحی هم نداده بود...میشه در مورد هیبرید کردن هم یه توضیحی بدید؟مشاهده پیوست 109316سلام
توی مقاله که فرمودید از دو ماده کربن فعال تهیه کرده یا جاذب پلیمری هستن؟؟؟؟؟؟ خب اینها با هم فرق دارن. روش های هیبرید کردن میتونه فیزیکی یا شیمیایی باشه اما در نهایت باید ترکیب دو ماده مورفولوژی و خاصیت جاذب نهایی رو بهبود بده
من روش و نوع جاذبتون رو نمیدونم
بهتره مقاله قرار بدید تا مطالعه کنم
نه کربن فعال تهیه نکرده بود، هیچ توضیحی هم نداده بود...میشه در مورد هیبرید کردن هم یه توضیحی بدید؟مشاهده پیوست 109316
سلام خدمت دوستان خوب شیمی...!!!!
من یک سری مطلب درباره موضوع های زیر که بتونه یه جورایی خود آموز باشه نیاز دارم، ممنون میشم اگر بتونین برام اینجا بذارین، یا اینکه پیغام خصوصی کنید:
۱-محلول سازی
۲- رقیق سازی Dilution
۳- ایجاد نسبت های استوکیومتری
۴-مولار
۵-مولاریته
۶-نرمالیته
ممنون میشم اگر لطف کنید این مطالب رو در اختیار من بذارین...!!!
شماها هم اگر تو زمینه مهندسی مواد کاری داشته باشین ما هم در خدمتیم، جبران میکنیم...!!!!!
متاسفانه این برای بار دوم هست که من به تالار شما دوستان عزیز شیمی میام و درخواست اطلاعات علمی می کنم و با عدم توجه دوستان محترم مواجه میشم...
توقع من از تالار شیمی خیلی بالاتر از این چیزا بود...
بابا ما چیزی نمیخواستیم که...
هر مهندس شیمی میتونست به من کمک کنه...
موفق باشید همگی...
دوست عزيز اين سوالاتي كه شما پرسيدين مربوط به شيمي ميشه نه مهندسي شيمي.
سوالتون رو از بچه هاي شيمي بپرسيد.حتما به جواب ميرسين