منم ۲ ترم دیگه دارم.از این گریه میکنم
که نمیدونم باید چیکار کنم
من 2ترم دیگه دارم
تابستون پروژه و کارآموزی دارم
هیچ نرم افزاری مرتبط با رشته مون هم بلد نیستم!
نمیدونم باید چی کار کنم
ارشد بخونم با این تفاسیر یا نه!
اصلا ارزش خوندن داره ب نظر شما؟؟؟؟
راهنماییم کنید ممنون میشم
پروژه الآن ندارم اما در طول ۲ترم پیش ۶تا پروژه داشتم.هر ترم هم ۱۹ واحد.بنظرتون آسون بود برام؟تنها چیزی که من میدونستم این بود:باید تصمیم بگیرم و انجام بدم. اگه همش ب این فکر باشین که چقدر کاراتون زیاده چقدر وقتتونو میگیره از این فکرا دیوونه میشید.
فک میکنید چند نفر از کارشناسی ها یه نرم افزار رو بلدن؟بخدا توی باهنر که منم یه نفر از کارشناسی ها نیس که بدونه متلب واقعاً به چه دردی میخوره.
اینقدر نگران نباشین.یاد میگیرین ارشد جای همین یادگیری هاست. تازه از باشگاه کمک میگیرید از بچه ها مطمئن باشین تنها نمیمونین.
یه حرف میزنم تصمیم گیری با خودتون. اگه به فکر آیندتون هستین، اگه میخواین کسی باشین که از خودش اثر مفیدی به جای بذاره، اگه میخواین شروع کننده ی یک انقلاب باشین ، اگه میخواین زندگیی داشته باشین پر از شور و هیجان و تلاش، اگه میخواین زندگیتونو با دست های خودتون آجر به آجر بسازین و به آیندگانتون، کشورتون، ایرانیان کمک کنید تصمیم بگیرید که تلاش کنید و برای رسیدن به هدفتون از هیچ چیز نترسین و نگذارید موانع سطحی آینده ی فرزندانتون، ملتتون و کشورتون رو تغییر بده. ایمان داشته باشین که شما زندگی آیندگانتون رو در دست دارید. اونا به شما اعتماد دارن. کافیه خودتون به خودتون اعتماد داشته باشین.
به عنوان یه دوست میگم که برای ارشد از همین امروز با شور و انرژی و عشق بخونین و بدونین که توانایی شما نامحدوده . کارآموزیتونو برین.پروژتونو تحقیق کنین و برای ارشد هم بخونین بدونین اگه بخواین چیزی نیست که جلوی شمارو بگیره. شاد باشید.