دوست عزیز در تاپیک زیر شرح واحد نیتروژن قرار داده شده.(پست نهم)سلام.دنبال مطالبی در مورد واحد تولید ازت و آلاینده های این واحد میگردم.کسی میتونه کمکم کنه
E-Mail:mhn_pgu@yahoo.com
مرسی
شرح فرایند واحدهای پالایشگاهی
دوست عزیز در تاپیک زیر شرح واحد نیتروژن قرار داده شده.(پست نهم)سلام.دنبال مطالبی در مورد واحد تولید ازت و آلاینده های این واحد میگردم.کسی میتونه کمکم کنه
E-Mail:mhn_pgu@yahoo.com
مرسی
خود ماشین حساب میخوام.از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم.مرسی.خود ماشین حساب میخوای؟؟؟ یا برنامه برای گوشی و رایانه؟؟؟؟
البته ایشون سهمیه داشت، از شاگرادی خودم بود.نه پیرجو جان شایعه است من خودم 2000 شدم هیچ جا قبول نشدم
پیشنهاد میکنم به ادرسهای زیر سر بزنی خیلی مفید و کامله(ماهیو هر وقت از اب بگیری تازس)من می خوام واسه کنکور شروع کنم,اما نمی دونم چه جوری و بهم گفتن دیره,کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن لطفا![]()
aslan nemidoonam porosash che joorie? manzooram ine sarf e nazar az ravesh e kar asan che joori amal mikonan?سلام دوست عزیز"
بنده در زمینه های دیگری بهینه سازی انجام داده ام سوال خودتون رو مطرح کنید شاید بتونم بهتون کمکی کنم.
موفق باشید
من این مقاله رو نیاز دارم اگه پیداش کردین لطف کنید برام بذاریدش.
http://www.onepetro.org/mslib/servlet/onepetropreview?id=00015398&soc=SPE
<br><br>خدا هیچ وقت راه در اوردن نان حلال را نمیبنده و یا محدود نمیکنه!<br>همیشه نان حلال بیشتر و بهتر از نان حلال به دست میاد<br>اما مشکل سر اینکه که انسان ناخود اگاه فکر میکنه که نان حلال سخته و یا کمه!<br><br>بله البته پر درآمدترین شغل فکر کنم کلاه برداری باشه، که میتونه گاهی روزی چندین میلیون درآمد داشته باشه، اما تو کارای درست و نون حلال ،اینکه واسه خودت کار کنی معمولا در آمد خوبی داری که اونم یه سرمایه اولیه میخواد. <br>
اما درس خوندن شاید مطمئن ترین راه باشه.
<br><br>تاسیس پالایشگاه تنها شغلیه که دولت ایران بهش نفت میفروشه ان هم زیر قیمت!<br>در غیر این صورت بشکه ای یک میلیارد هم بدی دولتهای ایران عراق عربستان کویت و غیره یک پاپاسی نفت خام بهت نمیفروشند!<br>این نتیجه بیست سال پرس و جو است که متاسفانه یخلی دیر فهمیدم! <br><font size="6">به نظر شما پر درامدترین شغل در ایران چیه؟ </font>
بچّه ها هیچ کدوم از مقاله های بالا پیدا نشد؟؟
سلام بچّه ها خوب هستید؟
این چند تا خیلی ضروریه اگر لطف کنید ممنون میشم:
تاثير دما و كمك كاتاليست بر تعداد مراكز فعال در يك كاتاليستTiCl4/Mg(OEt)2 براي پليمريزاسيون اتيلن
بررسي تاثير متغيرهاي موثر بر وزن مولكولي در ساخت پلي اتيلن به روش پليمريزاسيون كئورديناسيوني باكاتاليست زيگلر - ناتا
تهيه كاتاليست خيلي فعال زيگلر - ناتا: اثر عوامل مختلف بر فعاليت كاتاليست
بررسي سينتيك پليمريزاسيون كاتاليست هاي صنعتي توليد پلي اتيلن
بررسي اثر پيش پليمريزاسيون با مونومرهاي مختلف بر رفتار پليمريزاسيون و خواص پلي اتيلن : پيش پليمريزاسيون با مونومر -1 بوتن و مقايسه آن با پيش اتيلن و پروپيلن(3)
مد لسازي واكنش پليمريزاسيون اتيلن با استفاده از كاتاليزورهاي زيگلر-ناتا: بررسي سينتيك و به دست آوردن رابطه سرعت پليمريزاسيون
شبيه سازي حالت پايدار پليمريزاسيون دوغابي پلي اتيلن سنگين (HDPE)
برو تاپیک زیر مطرح کن اینجا جواب نمیگیریلطفا به من راهنمایی کنید ارشد در علوم و فنون بابل با گرایش مهندسی شیمی بهتر است یا در دانشگاه آزاد شاهرود با گرایش مهندسی فرایند؟