yalda63
عضو جدید
مرسیسلام تا اونجا که یادمه ما نداشتیم
به ماها 4 فصل از مقاومت مصالح درس دادن و بقیش هم استاتیک
اما اینا که میگی نبود
حالا اگه جزومو پیدا کردم برات سر فصلها رو مینویسم
منتظر جوابتون هستم
مرسیسلام تا اونجا که یادمه ما نداشتیم
به ماها 4 فصل از مقاومت مصالح درس دادن و بقیش هم استاتیک
اما اینا که میگی نبود
حالا اگه جزومو پیدا کردم برات سر فصلها رو مینویسم
interesting papersسلام، لطفا زحمت آپلود این مقالات را بکشید:
Flow Distribution Concepts for New Type Monolithic Co- or Countercurrent Reactors
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/...)22:12<1012::AID-CEAT1012>3.0.CO;2-E/abstract
Steam reforming of methane and water-gas shift in catalytic wall reactors
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/aic.690490518/abstract
Strategies for size reduction of microreactors by heat transfer enhancement effects
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00986440302086#preview
here those areبا سلام، من این مقاله ها رو می خواستم اگه زحمتی نیست برام دانلود کنین، یکیش از wiley هستش یکی دیگش از springer، پیشاپیش ممنون
THE EFFECT OF BLUE LIGHT ON PLANTS AND MICROORGANISMS
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1751-1097.1982.tb02668.x/abstract
Optimum growth conditions and light utilization efficiency of Spirulina platensis
(= Arthrospira fusiformis) (Cyanophyta) from Lake Chitu, Ethiopia
http://www.springerlink.com/content/n5g61618x8178887/
سلام به همه مهندسین باصفا.
من دنبال مقاله یا ... فارسی یا لاتین درباره انواع هالیدهای فسفر (تهیه ،کاربرد و...) هستم.برای پروژه بهش شدیدا نیاز دارم.اگه کسی می تونه کمک کنه.خیر ببینین.
سلام دوستان
از دوستان کسی مطلبی ، مقاله ای ،پروژه ای،چیزی در مورد روش های تولید اسید سولفوریک وکاربردهای آن نداره؟
ممنون میشم
سلام خدمت دوستان
چند تا مقاله در مورد نم زدایی از گاز طبیعی با استفاده از جداکننده های چرخشی مافوق صوت می خواستم.
ممنون میشم کمکم کنید.
با سلام
کسی راجع به فتیله های سرامیکی (ceramic wicks) و کاربرد اونها تو مهندسی شیمی در برج های فتیله مرطوب و برج های سیمی مرطوب میدونه؟
خواهش می کنم جواب بدید
تا شب باید به استادم میل کنم
با تشکر فراوان
چرا کسی نیست؟؟؟![]()
http://ifile.it/vp97qr2/111.pdfسلام. مقاله زیر رو میخواستم، از ژورنال ACS
P-x and .gamma..infin. Data for the Different Binary Butanol-Water Systems at 50.degree.C
Kai Fischer, Juergen Gmehling
ممنون
سلام بچّه ها خوب هستید؟
این چند تا خیلی ضروریه اگر لطف کنید ممنون میشم:
تاثير دما و كمك كاتاليست بر تعداد مراكز فعال در يك كاتاليستTiCl4/Mg(OEt)2 براي پليمريزاسيون اتيلن
بررسي تاثير متغيرهاي موثر بر وزن مولكولي در ساخت پلي اتيلن به روش پليمريزاسيون كئورديناسيوني باكاتاليست زيگلر - ناتا
تهيه كاتاليست خيلي فعال زيگلر - ناتا: اثر عوامل مختلف بر فعاليت كاتاليست
بررسي سينتيك پليمريزاسيون كاتاليست هاي صنعتي توليد پلي اتيلن
بررسي اثر پيش پليمريزاسيون با مونومرهاي مختلف بر رفتار پليمريزاسيون و خواص پلي اتيلن : پيش پليمريزاسيون با مونومر -1 بوتن و مقايسه آن با پيش اتيلن و پروپيلن(3)
مد لسازي واكنش پليمريزاسيون اتيلن با استفاده از كاتاليزورهاي زيگلر-ناتا: بررسي سينتيك و به دست آوردن رابطه سرعت پليمريزاسيون
شبيه سازي حالت پايدار پليمريزاسيون دوغابي پلي اتيلن سنگين (HDPE)
سلام
به یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین
1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه )
در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن
هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم
2- process
و
3- piping
و
4- mechanical department
و
5- an introduction to machinery department
و
6- برق
و
7- ابزار دقیق
و
8- سازه
در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام
با تشکر
و
9- air coolers
و
10- cooling towers
و
11- reboiler
و
12- exchanger
و
13- shell & Tube heat exchanger
و
14- Packed Tower
و
15- seperators
و
16- Evaporators
و
17- Valves
و
18- Pressure safety valve
و
19- کورهها
و
20- Ejectors
و
21- خوردگی
و
22- خوردگی
و
23- Boiler
و
24- کمپرسور
و
25- Tower trays
و
26- Detectors
و
27- Drayers
و
28- کاتالیست
و
29- غربال کنندهها
ممنون![]()
داداش هر رشته بخوای میتونی بری...بستگی داره خودت بتوی باهاش کنار بیای یا نه
اگه در رابطه با شیمی بخوای باشه یا نزدیک به اون باشه حداقل
نفت ...شیمی فیزیک...متالوژی...صنایع شیمیایی ...یه شاخه از این رشته هارو میتونی بزنی
"سلام.اگه منظورتون گرفتن امریه واسه شرکت نفته,ثبت نامش اینترنتیه،تاو سایت www.nioc.com; قسمت استخدام و کاریابی که وارد بشی توضیحات تکمیلی هست.سلام به همگي
من مدرك كارشناسي ارشد مهندسي شيمي دارم
براي گرفتن امريه خدمت سربازي به چه سازماني بايد مراجعه كنم؟؟؟
هر كسي هر اطلاعاتي كه داره ممنون ميشم اگه بگه ;-) ;-)
عجله هم دارم
سلام شیما خانمممنونم از لطف شما.
من خانم هستم برادر!
و اینکه میخوام ارشد تجزیه بخونم.
راهنمایی در مورد جزوه و کتب تست زنی و آموزشگاه میخوام.
[FONT=&]اسلام دوستان من ترم سه ام تازه واردم هستم گفتن اگه اینجا بپرسم نتیجه میگیرم،منو دوستام میخوایم یه تیم کمیکار برای مسایقات سال 91 تشکیل بدیم شما منابع یا مطالبی رو دارید یاشخصی رو میتونید به ما معرفی کنید راستی راستی راستی استادم این سوال رو که در موردکمیکاره از من خواسته جوابشه پیدا کنم سوال به این شرحه که نقل قول میکنم[/FONT](([FONT=&]جهت طراحی منبع تولید توان برای یک خودروی کوچک به وزن 1کیلوگرمتحقیق بفرمایید چه توانی مورد نیاز میباشد البته به طور حدودی وبا توجه به میزان اصطکاک[/FONT]...))[FONT=&]تورو خدا کمک کنیییییییییید خیلی مطلب خوندم به هر کسی که فکر میکردم گفتم اما هیچ کمکی نکردند یا گفتند فکر میکنیم هنوز ازشون خبری نشده یه ماهه دنبال جوابشم ،دیگه واقعا کلافه شدم ....یه راهنمایی...............[/FONT]
اسلام دوستان من ترم سه ام تازه واردم هستم گفتن اگه اینجا بپرسم نتیجه میگیرم،منو دوستام میخوایم یه تیم کمیکار برای مسایقات سال 91 تشکیل بدیم شما منابع یا مطالبی رو دارید یاشخصی رو میتونید به ما معرفی کنید راستی راستی راستی استادم این سوال رو که در موردکمیکاره از من خواسته جوابشه پیدا کنم سوال به این شرحه که نقل قول میکنم((جهت طراحی منبع تولید توان برای یک خودروی کوچک به وزن 1کیلوگرمتحقیق بفرمایید چه توانی مورد نیاز میباشد البته به طور حدودی وبا توجه به میزان اصطکاک...))تورو خدا کمک کنیییییییییید خیلی مطلب خوندم به هر کسی که فکر میکردم گفتم اما هیچ کمکی نکردند یا گفتند فکر میکنیم هنوز ازشون خبری نشده یه ماهه دنبال جوابشم ،دیگه واقعا کلافه شدم ....یه راهنمایی...............
اسلام دوستان من ترم سه ام تازه واردم هستم گفتن اگه اینجا بپرسم نتیجه میگیرم،منو دوستام میخوایم یه تیم کمیکار برای مسایقات سال 91 تشکیل بدیم شما منابع یا مطالبی رو دارید یاشخصی رو میتونید به ما معرفی کنید راستی راستی راستی استادم این سوال رو که در موردکمیکاره از من خواسته جوابشه پیدا کنم سوال به این شرحه که نقل قول میکنم((جهت طراحی منبع تولید توان برای یک خودروی کوچک به وزن 1کیلوگرمتحقیق بفرمایید چه توانی مورد نیاز میباشد البته به طور حدودی وبا توجه به میزان اصطکاک...))تورو خدا کمک کنیییییییییید خیلی مطلب خوندم به هر کسی که فکر میکردم گفتم اما هیچ کمکی نکردند یا گفتند فکر میکنیم هنوز ازشون خبری نشده یه ماهه دنبال جوابشم ،دیگه واقعا کلافه شدم ....یه راهنمایی...............
چه اطلاعاتی میخوای؟kasi az sanaye shimiaii etelaati dare??????????????