درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار بسیار عالی بود
خاطرات و تجربه های خیلی خوبی بود من که اصلا فکر چنین چیزایی نمیکردم
دست ALUK خانم درد نکنه با قلم شیواشون خیلی عالی همه چیزو پردازش کردند.:gol::gol::gol:

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از اینکه جریان استخدامیتو برامون تعریف کردی کاش پایانش مثل فیلمای ایرانی و هندی همچیز به خوبی تموم میشد و توهم جز قبول شده ها بود.
بات آرزو میکنم انشالله دفعه بعد قبول بشی.

GNMS

عضو جدید
ببین وقتی جریان از یه سطح مقطع کوچیک وارد بزرگ می شه فشارش کم می شه درسته؟
طبق رابطه U1A1=U2A2 سرعتش هم کم میشه در حالیکه بر طبق برنولی رابطه فشار و سرعت معکوس
حالا بالاخره تو سیالات یا صنعت رابطه این دو کمیت چطوریه؟ممنون

shahram1159 عزیز با سلام

رابطه برنولی براساس قانون بقای انرژی نوشته شده، به این معنی که فرض شده انرژی در سیال یا بصورت فشار هست، یا بصورت سرعت (انرژی جنبشی) و یا افزایش ارتفاع (انرژی پتانسیل). در نتیجه چند تا نکته رو باید در نظر بگیری:
1- سیال باید غیر لزج (Inviscid) باشه. یعنی ویسکوزیته اون صفر باشه تا از اتلاف انرژی براثر اصطکاک بشه صرفنظر کرد.
2- سیال باید غیر قابل تراکم باشه. چون سیال در حین تراکم یه مقدار انرژی جذب میکنه و کار انجام میده. اگه سیالت تراکم پذیر باشه سرعت اون باید کم باشه تا عدد ماخ پایین بیاد.
3- جریان باید پایا (Steady) با شه.
در جریان انبساط یا انقباض ناگهانی، اگه سیالت مایع باشه که بشه فرض تراکم ناپذیری رو در نظر گرفت، با افزایش سرعت، فشار کم میشه. اما اگه سیال گاز باشه، دیگه نمیشه فرض کرد که سیال تراکم ناپذیره و در نتیجه اساساً این شکل از معادله برنولی قابل استفاده نیست. اگه علاقمند باشی من میتونم معادلات برنولی رو برای حالتی که سیال تراکم پذیره و یا جریان پایا نیست رو برات اینجا بزارم.

GNMS

kebrit

عضو جدید
من پارسال آزمون کتبی پتروشیمی رازی ماهشهر و وزارت صنایع رو قبول شدم اصلاً اینجوری نبود
مصاحبه تخصصی داشتیم که با اجازتون تو هر دوش حذف (شدم -
تو ماهشهر با یارو بحثمون شد چون داشت غلط میگفت
یه مورد دیگه هم ازم پرسید راکتور پلاگ رو زودتر میبندیم یا همزندار رو - من اصلً بلد نبودم همینجور پروندم پلاگ - بعدخودش گفت نه همزندار منم دیگه هیچی نگفتم بعد که درسا رو خوندم فهمیدم هر دومون اشتباه گفتیم حالا من یه چیزی اون که ادعاش ....

amir4924

عضو جدید
دوستان امشب آگهی شرکت نفت را اعلام کردن ولی چیزی که توی چشم میخوره یکی اینه که ارشد هم میخوان و دوم که خیلی ظریفه اینه که گرایش پتروشیمی فقط برای شرکت ملی حفاریه و پالایش-پخش نمیگیره

kebrit

عضو جدید
شما مگه ارشد نمیرین میخوایین برین شرکت گاز

به حضور انورتون بگم دیگه!!!! بنده حقیر 26 سال از خدا گرفته ام و هنوز بیکار و آس و پاسم - پس از آنکه قراردادم در مورد متر کردن خیابانها با شهرداری تمام شد!!!! به شغل شریف آژانش (البته از نوع تلفنی) و ... گرویده ام - بسوزد مشکلات مالی - اکنون هم که احتمالاً در امتحان کتبی شرکت گاز قبول بشوم - - - تا خدا چه بخواهد - - - کاش خدا یه گونی پول برایم میفرستاد تا با فراغ بال به ادامه تحصیل (آن هم در دانشگاه تهران) میاندیشیدم

• Like
واکنش ها: ALUK

icegirl

عضو
نه هنوز نیاورده ولی احتمالا تا سالی دیگه میاره.آخه در گیرو دار تکمیل هییت علمیشون هستن.در ضمن ماهشهر ارشد مهندسی شیمی داره.امسال که بچه ها امتحان دادن
ماهشهر رو می دونستم اما دزفول رو نه. مرسی.

GNMS

عضو جدید
راجع به ویسکومتر تحقیق در حد 20 30 صفحه کجا گیر بیارم

صفری احسان عزیز با سلام

چه جور ویسکومتری در نظرت هست؟ فصل 3 کتاب Transport Phenomena راجع به ویسکومترها و محاسباتشون کلی توضیح داده. اونجا میتونی پیدا کنی. این کتاب رو توی تالار کتابهای مهندسی پلیمر آپلود کردم. یه سری کتاب دیگه هم در مورد ویسکومترها و محاسباتشون دارم. اگه میخوای ایمیلت رو بده تا برات آپلود کنم.
در ضمن میتونی یه سر به سایت آنتون پار بزنی. این یه شرکت سازنده ویسکومتر هست که رو سایتش اطلاعات زیادی نوشته.

GNMS

shahram1159

عضو جدید
shahram1159 عزیز با سلام

رابطه برنولی براساس قانون بقای انرژی نوشته شده، به این معنی که فرض شده انرژی در سیال یا بصورت فشار هست، یا بصورت سرعت (انرژی جنبشی) و یا افزایش ارتفاع (انرژی پتانسیل). در نتیجه چند تا نکته رو باید در نظر بگیری:
1- سیال باید غیر لزج (Inviscid) باشه. یعنی ویسکوزیته اون صفر باشه تا از اتلاف انرژی براثر اصطکاک بشه صرفنظر کرد.
2- سیال باید غیر قابل تراکم باشه. چون سیال در حین تراکم یه مقدار انرژی جذب میکنه و کار انجام میده. اگه سیالت تراکم پذیر باشه سرعت اون باید کم باشه تا عدد ماخ پایین بیاد.
3- جریان باید پایا (Steady) با شه.
در جریان انبساط یا انقباض ناگهانی، اگه سیالت مایع باشه که بشه فرض تراکم ناپذیری رو در نظر گرفت، با افزایش سرعت، فشار کم میشه. اما اگه سیال گاز باشه، دیگه نمیشه فرض کرد که سیال تراکم ناپذیره و در نتیجه اساساً این شکل از معادله برنولی قابل استفاده نیست. اگه علاقمند باشی من میتونم معادلات برنولی رو برای حالتی که سیال تراکم پذیره و یا جریان پایا نیست رو برات اینجا بزارم.

GNMS

اقا دستت درد نکنه اگه بذاری ممنون میشم
منظورت اینه رابطه بالا برای سیال تراکم پذیرهua1=ua2 برای مایعات نمیشه استفاده کرد

shahram1159

عضو جدید
به حضور انورتون بگم دیگه!!!! بنده حقیر 26 سال از خدا گرفته ام و هنوز بیکار و آس و پاسم - پس از آنکه قراردادم در مورد متر کردن خیابانها با شهرداری تمام شد!!!! به شغل شریف آژانش (البته از نوع تلفنی) و ... گرویده ام - بسوزد مشکلات مالی - اکنون هم که احتمالاً در امتحان کتبی شرکت گاز قبول بشوم - - - تا خدا چه بخواهد - - - کاش خدا یه گونی پول برایم میفرستاد تا با فراغ بال به ادامه تحصیل (آن هم در دانشگاه تهران) میاندیشیدم

ما هم با 26 سال سن بیکاریم با این تفاوت که همون ماشین هم برای تاکسی تلفنی نداریم
ولی به نظر من حیفه با اون رتبه ات ارشد نخونی

kebrit

عضو جدید
ما نفهمیدیم بالاخره جواب آزمون اومد - نیومد .. یه بار هم که برنامه ریزی کردن این شد!!!!!!!!

amir4924

عضو جدید
آقا ما هم نفهمیدیم.از هرکه می پرسیم میگه یه صفحه میاد که هیچی توش ننوشته و برای صدور کارته.
کسی هست که نوشته باشه قبول شده

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بچه های باشگاه کی در ازمون شرکت گاز قبول شده

از بچه های باشگاه کی در ازمون شرکت گاز قبول شده

سلام دوستان بالاخره بعد از چند روز این طرف و اون طرف شرکت گاز نتایج آزمون استخدامیش رو زده
دوستانی که قبول شدن اینجا اعلام کنن ببینیم واقعا .............

sadeghrenjer

عضو جدید
من دیروز بیش از صد بار به سایت شرکت گاز زدم
دیشب ساعت یک که دیدم اسمم جزء نفرات نیست زدم زیر گریه
حاضر به جون هر کی بگم قصم بخورم باید اسم من جزء قبول شده های اول می بود
من کل سوالات تخصصی رو کامل و درست جواب دادم سوالات کامپیوتر هم فقط یکی علط داشتم سوالات زبان 3 تا غلط و سوالات زبان فارسی فقط 5 تا غلط
این انصافه؟
همین قدر که مطمئنم اسمم صادق هست مطمئن هم بودم که قبول میشم
تازه داشتم خودم رو واسه مصاحبه هم آماده میکردم
ولی چیزی که فهمیدم این بود که این سهمیه ها حتی اگر کل سوالات هم درست زده باشی زحمت شما رو هیچ میکنه
اولا که 2 روز با تاخیر اعلام کردن ( احتمالا اسم چند تا از قوم و خویشاشون جا مونده بوده )
کنکور سراسری با اون همه عضمتش با یک میلیون وسیصد هزار شرکت کننده یک ماه بعدش نتایج رو میزنه ولی این شرکت گاز برای 30 هزار شرکت کننده مشکل داشته؟؟؟
اسم یکی از دوستان من جزء این نفرات هست که شیراز میشینن البته اصلیتشون آبادانی هستن
جلو اسمش رو نگاه کردم دیدم نوشته کد 7( یعنی همون از خانواده ایثارگران آزادگان جانبازان)
من شمردم کلا 181 نفر جلو اسمشون کد 7 خوده ( که اینها کسانی هستند که مدرکشون از بنیاد شهید رو نفرستادن
اون کسانی هم که هیچی جلو اسمشون نزده یعنی تمام مدارکشون کامله ( احتمال 100 درصد همشون جزء همین بند 7 هستند منتها چون مدارکشون کامل بوده هیچی جلوشون نزده)
765+101=865 نفر
رو اعلام قبولی کردن
این سه برابر ظرفیت هست
865/3=288 نفر در
مرحله آخر قبول میشن
ولی اینها اعلام کرده بودند حدود 700 نفر میخوان که با سه برابر ظرفیت میشه 2100 نفر
پس باقیش کو؟؟؟؟؟
بعد دوسال یه استخدامی زدن همش واسه 288 نفر؟؟؟
خب معلومه این 288 نفر هم باید خیلی خاص باشند
من واگذارشون میکنم به خدا
چون صد در صد مطمئن بودم قبولم
حالا چی شده قبول نشدم
1- این سهمیه ها نذاشته
2- پارتی بازی هم کردن
——
حتی آگهی جدید شرکن نفت و پالایش و پخش که از 8 تیر میزنن از همین الان نوشته
خانواده شهید جانباز آزاده ایثارگر 25 درصد امتیاز
یعنی باز هر چی دست و پا بزنی باز اون قبول میشه
من منکر این نیستم که بچه شهید حقشه ولی دیگه برادر شهیدخانواده آزاده جانباز ایثارگر دیگه چیه
حداقل هم میخوان از سهمیه استفاده کنن از هر خانواده یک نفر نه همه اعضا بیان واسه استخدامی از سهمیه استفاده کنن
بقیه پس باد برن بمیرن؟؟
فقط یه 400 میلیونی پول حق استخدامی به جیب زدن
آخه 288 نفر چیه که واسش تو تلوزیون چند روز پشت سر هم اعلام میکنید اونم تو کل کشور
والا کل سهمیه ای ها هم بخوای حساب کنی چند برابر این میشه
فعلا باید دور استخدامی دولتی رو خط کشید مگر اینکه بالای 5000 تا نیرو بگیرن
تازه واسه اون یکی استخدامی جدید شرکت نفت هم که گفتم از 8 تیر میزنن قبلا گفتن 4907 نفر میخوان ولی من دیروز رفتم تو سایت شرکن نفت زده بود 570 نفر
ای خداااااااااااااااااا

سلام دوستان
ميدونم ايام امتحانات هست و من خودم هم درس دارم
اما برا بعدش بلافاصله مي خوام در مورد روش هاي استخراج هيدروژن تحقيق كنم
نياز به كمك هم دارم وبيشتر ترجيح مي دم به صورت گروهي كار بكنم
اگه كسي ميتونه يا ميخواد كمك كنه لطفا" بگه مرسي :gol::gol::gol:

سلام
من چند سال پیش توی زمینه تولید هدروژن از نسل چهارم راکتورهای هسته ای مطالعه کردم و یک سری اطلاعات دارم
اگر توی این زمینه به دردتون خورد در خدمتم.

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم این تایپیک هیچ ربطی به من نداره، فقط اومدم بگم قبول نشدن تو این آزمون چیز محتملی بود، معلومه تا وقتی آقازاده ها و خانواده های شهید و ایثارگر و بسیجی هستن جایی واسه بقیه نمیمونه، منم از پسرای دانشگاهمون استعلام کردم اونام هیچ کدوم قبول نشدن، عجیب نیست از این همه آدم که من میشناسم فقط یه نفر قبول شده، اونم اینجا دیدم تازه.

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم این تایپیک هیچ ربطی به من نداره، فقط اومدم بگم قبول نشدن تو این آزمون چیز محتملی بود، معلومه تا وقتی آقازاده ها و خانواده های شهید و ایثارگر و بسیجی هستن جایی واسه بقیه نمیمونه، منم از پسرای دانشگاهمون استعلام کردم اونام هیچ کدوم قبول نشدن، عجیب نیست از این همه آدم که من میشناسم فقط یه نفر قبول شده، اونم اینجا دیدم تازه.

درود
پس چرا همش حرص اینو میخوردی که ما میریم سرکارو شما بیکار میمونی؟؟؟!!!

sepiiid88

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز...

هرکسی e-bookکتاب انتقال جرم تریبال رو داره لطفا لینکشو واسم بفرسته....

مرسی

kebrit

عضو جدید
من دیروز بیش از صد بار به سایت شرکت گاز زدم
دیشب ساعت یک که دیدم اسمم جزء نفرات نیست زدم زیر گریه
حاضر به جون هر کی بگم قصم بخورم باید اسم من جزء قبول شده های اول می بود
من کل سوالات تخصصی رو کامل و درست جواب دادم سوالات کامپیوتر هم فقط یکی علط داشتم سوالات زبان 3 تا غلط و سوالات زبان فارسی فقط 5 تا غلط
این انصافه؟
همین قدر که مطمئنم اسمم صادق هست مطمئن هم بودم که قبول میشم
تازه داشتم خودم رو واسه مصاحبه هم آماده میکردم
ولی چیزی که فهمیدم این بود که این سهمیه ها حتی اگر کل سوالات هم درست زده باشی زحمت شما رو هیچ میکنه
اولا که 2 روز با تاخیر اعلام کردن ( احتمالا اسم چند تا از قوم و خویشاشون جا مونده بوده )
کنکور سراسری با اون همه عضمتش با یک میلیون وسیصد هزار شرکت کننده یک ماه بعدش نتایج رو میزنه ولی این شرکت گاز برای 30 هزار شرکت کننده مشکل داشته؟؟؟
اسم یکی از دوستان من جزء این نفرات هست که شیراز میشینن البته اصلیتشون آبادانی هستن
جلو اسمش رو نگاه کردم دیدم نوشته کد 7( یعنی همون از خانواده ایثارگران آزادگان جانبازان)
من شمردم کلا 181 نفر جلو اسمشون کد 7 خوده ( که اینها کسانی هستند که مدرکشون از بنیاد شهید رو نفرستادن
ا
خب معلومه این 288 نفر هم باید خیلی خاص باشند
من واگذارشون میکنم به خدا
چون صد در صد مطمئن بودم قبولم
حالا چی شده قبول نشدم
1- این سهمیه ها نذاشته
2- پارتی بازی هم کردن
ای خداااااااااااااااااا

صادق جان چیزی جز این انتظار داشتی!!

دوست / دوستان من کلاً شکست سخته قبول دارم
به خدایی که چهارمین ساله با دل و جون قبولش کردم هیچگونه تبصره ای نداشتم!!
این طیبیعی بود از هر 60 نفر یه نفر قبول میشد پس مهندسها حساب کنید افراد و دوستان شما چند درصد جزئ 59 نفر و چند درصد 1 نفر هستند انتظار نداشته باشید همه بگن قبول شدیم!!!
من 2 ساله بیکارم(4ساله فارغ التحصیل شدم) 3 تا امتحان بیشتر به گرایش من نخورد - 1- وزارت صنایع که همه میگفتن پارتی بازی شده بعد از 8 ماه نتایج اولیه رو زدن ومن قبول شدم 2- پتروشیمی رازی که قبول شدم و هر دوش تو مصاحبه ها رد شدم - اتفاقاً دوستام که قبول نشده بودن خیلی از حرفها رو میزدند -
و سوم آموزش پرورش بود که کلاً از همین تبصره ها بود تابلو بود - همه فهمیدن - تو سایتها هم گندش در اومد - به صحن مجلس هم رفت ولی به دلایلی وزیر استیضاح نشد و مسلماً اصلاً تو کتبیش قبول نشدم - امیدم نداشتم چون نحوه بگزاری رو که دیدم فهمیدم قبول نمیشم -
من هم قبلاً شکست هام همش بدوش دیگران بود اما بعد فهمیدم آنقدر باید خوب باشم که کسی نتونه من رو کنار بذاره
منکر پارتی بازی نیستم چون دیدم ولی ولی ولی بچه ها بیاید تلاش کنیم - من رتبم تو ارشد 72 شد - یه ماه ونیم هم عمومی ها و مرور تخصصی قبل از این امتحان داشتم (از 16 فروردین)- به نظر شما باید قبول میشدم یا نه؟!!!

3 برابر ظرفیت نیست 2 برابر - با احتساب نصف ظرفیت برای بوشهریها تقریباً حساب و کتاب درست در میاد

اینا رو بابت دوستی گفتم - چون دلم میخواد همه برای خدا به همدیگه کمک کنن - امید بدن

ALUK

عضو جدید
دوستان چه کار کردید ؟ متاسفانه برادر من قبول نشد امیدوارم شما قبول شده باشید

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
kebrit جان
منظور من این نیست که همه تقصیرارو بندازم سر رابطه بازی و نمیدونم پارتی بازی اما میگم این اتفاقات کم نمیوفته .
من معتقدم حتماً حکمتی در کار است.
چون بارها و بارها اینجور چیزی برام اتفاق افتاده

بالا