من دیروز بیش از صد بار به سایت شرکت گاز زدم
دیشب ساعت یک که دیدم اسمم جزء نفرات نیست زدم زیر گریه
حاضر به جون هر کی بگم قصم بخورم باید اسم من جزء قبول شده های اول می بود
من کل سوالات تخصصی رو کامل و درست جواب دادم سوالات کامپیوتر هم فقط یکی علط داشتم سوالات زبان 3 تا غلط و سوالات زبان فارسی فقط 5 تا غلط
این انصافه؟
همین قدر که مطمئنم اسمم صادق هست مطمئن هم بودم که قبول میشم
تازه داشتم خودم رو واسه مصاحبه هم آماده میکردم
ولی چیزی که فهمیدم این بود که این سهمیه ها حتی اگر کل سوالات هم درست زده باشی زحمت شما رو هیچ میکنه
اولا که 2 روز با تاخیر اعلام کردن ( احتمالا اسم چند تا از قوم و خویشاشون جا مونده بوده )
کنکور سراسری با اون همه عضمتش با یک میلیون وسیصد هزار شرکت کننده یک ماه بعدش نتایج رو میزنه ولی این شرکت گاز برای 30 هزار شرکت کننده مشکل داشته؟؟؟
اسم یکی از دوستان من جزء این نفرات هست که شیراز میشینن البته اصلیتشون آبادانی هستن
جلو اسمش رو نگاه کردم دیدم نوشته کد 7( یعنی همون از خانواده ایثارگران آزادگان جانبازان)
من شمردم کلا 181 نفر جلو اسمشون کد 7 خوده ( که اینها کسانی هستند که مدرکشون از بنیاد شهید رو نفرستادن
ا
خب معلومه این 288 نفر هم باید خیلی خاص باشند
من واگذارشون میکنم به خدا
چون صد در صد مطمئن بودم قبولم
حالا چی شده قبول نشدم
1- این سهمیه ها نذاشته
2- پارتی بازی هم کردن
ای خداااااااااااااااااا
صادق جان چیزی جز این انتظار داشتی!!
میدونم این تایپیک هیچ ربطی به من نداره، فقط اومدم بگم قبول نشدن تو این آزمون چیز محتملی بود، معلومه تا وقتی آقازاده ها و خانواده های شهید و ایثارگر و بسیجی هستن جایی واسه بقیه نمیمونه، منم از پسرای دانشگاهمون استعلام کردم اونام هیچ کدوم قبول نشدن، عجیب نیست از این همه آدم که من میشناسم فقط یه نفر قبول شده، اونم اینجا دیدم تازه.
دوست / دوستان من کلاً شکست سخته قبول دارم
به خدایی که چهارمین ساله با دل و جون قبولش کردم هیچگونه تبصره ای نداشتم!!
این طیبیعی بود از هر 60 نفر یه نفر قبول میشد پس مهندسها حساب کنید افراد و دوستان شما چند درصد جزئ 59 نفر و چند درصد 1 نفر هستند انتظار نداشته باشید همه بگن قبول شدیم!!!
من 2 ساله بیکارم(4ساله فارغ التحصیل شدم) 3 تا امتحان بیشتر به گرایش من نخورد - 1- وزارت صنایع که همه میگفتن پارتی بازی شده بعد از 8 ماه نتایج اولیه رو زدن ومن قبول شدم 2- پتروشیمی رازی که قبول شدم و هر دوش تو مصاحبه ها رد شدم - اتفاقاً دوستام که قبول نشده بودن خیلی از حرفها رو میزدند -
و سوم آموزش پرورش بود که کلاً از همین تبصره ها بود تابلو بود - همه فهمیدن - تو سایتها هم گندش در اومد - به صحن مجلس هم رفت ولی به دلایلی وزیر استیضاح نشد و مسلماً اصلاً تو کتبیش قبول نشدم - امیدم نداشتم چون نحوه بگزاری رو که دیدم فهمیدم قبول نمیشم -
من هم قبلاً شکست هام همش بدوش دیگران بود اما بعد فهمیدم آنقدر باید خوب باشم که کسی نتونه من رو کنار بذاره
منکر پارتی بازی نیستم چون دیدم ولی ولی ولی بچه ها بیاید تلاش کنیم - من رتبم تو ارشد 72 شد - یه ماه ونیم هم عمومی ها و مرور تخصصی قبل از این امتحان داشتم (از 16 فروردین)-
به نظر شما باید قبول میشدم یا نه؟!!!
3 برابر ظرفیت نیست 2 برابر - با احتساب نصف ظرفیت برای بوشهریها
تقریباً حساب و کتاب درست در میاد
اینا رو بابت دوستی گفتم - چون دلم میخواد همه برای خدا به همدیگه کمک کنن - امید بدن