سلام.من گرایشم سیالاته.برای درس سوخت و احتراق در مورد یکی از موارد زیر یا به دلخواه میتونیم ارائه داشته باشیم.به نظر شما کدام بهتر است یا اگر موضوع بهتری را سراغ دارید لطفا معرفی فرمایید.
با تشکر
Burners
Flames
Explosives
Green Fuels
Stacks
CombustionChemistry
SpontaneousIgnition
Combustion inGas Turbines
Nuclear Fuels
Biomass &Biogas
Heating Value
Soot
Rocket Propulsion
Fuel Cells
Furnaces
کسی شخصا رو neural network کار کرده؟
من ریاضی سطح متوسط دارم
گاهی هیچ نمیفهمم این چیزا چین![]()
چی بخونم؟
من هنوز در اون حدی نیستم که نظر بدم اما چیزی که از استادام شنیدم این بود که منم نظر اقای پیر جو رو تایید می کنمسلام.من گرایشم سیالاته.برای درس سوخت و احتراق در مورد یکی از موارد زیر یا به دلخواه میتونیم ارائه داشته باشیم.به نظر شما کدام بهتر است یا اگر موضوع بهتری را سراغ دارید لطفا معرفی فرمایید.
با تشکر
Burners
Flames
Explosives
Green Fuels
Stacks
CombustionChemistry
SpontaneousIgnition
Nuclear Fuels
Biomass &Biogas
Heating Value
Soot
Rocket Propulsion
Fuel Cells
Furnaces
این که سوال نداره furnace دنیایی برای خودش بعدشم به کتاب طراحی کوره های صنعتی نوشته "طوبی"اسم کوچکشو یادم نیست فکر کنم حسن بد یا حسین انتشارات دانشگاه اصفهان مراجعه کنید مشکلتون حل میشهسلام.من گرایشم سیالاته.برای درس سوخت و احتراق در مورد یکی از موارد زیر یا به دلخواه میتونیم ارائه داشته باشیم.به نظر شما کدام بهتر است یا اگر موضوع بهتری را سراغ دارید لطفا معرفی فرمایید.
با تشکر
Burners
Flames
Explosives
Green Fuels
Stacks
CombustionChemistry
SpontaneousIgnition
Nuclear Fuels
Biomass &Biogas
Heating Value
Soot
Rocket Propulsion
Fuel Cells
Furnaces
بفرمایید:
با سلام خدمت دوستان چند تا مقاله در رابطه با تقطیر نفت در محیط آزمایشگاهی و نیز تقطیر مجدد پس ماندهای نفتی و یا ویژگی نفت برخی حوزه های نفتی ایران را خواستارم ممنون می شم کسی کمکم منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم
با عرض سلام
اگر امکان دارد به من اطلاعاتی بدهید که بتوانم مقالاتی که در سایتsciencedire و acs هستند رو به صورت full text دانلود کنم.ممنون
سلام حل المسائل دو فصل اول کتاب اصول بنیانی و مبانی محاسبات در مهندسی شیمی رومیخوام هر کی داره لطف کنه
داخل کتاب های رفرنس باید دنبال این جدول ها بگردید.من کتاب پری رو واستون میذارم.حتما داخلش هست.سلام دوستان
ممنون میشم اگه یکی یه جدول فشار بخار آب درست و حسابی قابل چاپ بهم معرفی کنه!
باسلام خدمت دوستان عزیز
اطلاعاتی در مورد سوختهای جامد میخواستم
اگه مطالبی مثل پاورپوینت،فیلم،تحقیق و....دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید
سلام.لطفا کتاب انتقال جرم دکتر بهمنیار روبرام پیدا کنین.
مهندس جون ناراحت نشیا اما تنبلی دیگه در چه حد!ممنونم ولی خودم steam table اسمیت ون نس رو دارم فقط میخوام یه جدول جدا باشه که خوام اونو چاپش کنم و هی این کتابو باز نکنم!!![]()
سلام
بچه ها کسی درباره طراحی sparger اطلاعات داره؟
میزان هوای مورد نیاز جهت تزریق به یک مخزن جهت هم زدن مواد؟