خدمت شما:با سلام یک مقاله در مورد اثر فرآیند تراوش تبخیری در جداسازی مایعات می خوام که اگه کمکم کنید ممنون میشم
Liquid Separation by Membrane Pervaporation: A Review
دانلود
خدمت شما:با سلام یک مقاله در مورد اثر فرآیند تراوش تبخیری در جداسازی مایعات می خوام که اگه کمکم کنید ممنون میشم
سلام دوستان من به یه سری مطلب و مقاله و کتاب به فارسی راجع به فیبر های نوری می خواستم لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید....ممنون
MTBE Production Economicsچند تا مقاله در مورد مکانهای تولید MTBE و میزان تولید آنها در دنیا و اگر هم در ایران تولید میشود با آمار تولید و میزان فروش و صرفه اقتصادی.
ممنون
دو سه تا دیگه هم من اضافه می کنم کاملترش تو ذهنم نیست نگاه میکنم براتون میگم:اقا من فقط 2تا از تفاوتها یادمه
1- از tubeعموما برای مسائل انتقال حرارت استفاده میشه اما از پایپ برای مسائل انتقال مواد و گاهی اوقات برای مسائل انتقال حرارت.
2-در نحوه ساخت بسیار متفاوتند. tubeرا بوسیله عملیات فرجینگ میسازند که که نحوه کار این عملیات بطوری است که باعث میشود tubeیک تیکه باشد اما پایپ را بوسیله جوش دادن دو لبه ورق که لوله در این محل اتصالها دارای نقطه ضعف است که این نقطه ضعف در مسائل انتقال حرارات خود را بخوبی نشان میدهدالبته pipe و tube فرقهای دیگه هم دارند که بهتر هرکدام از دوستان که میدونند به این 2 مورد اضافه کنند
سلام
هفت مقاله از سایت siencedirect هستند
ممنون
Analysis of BTEX, PAHs and metals in the oilfield produced water in the State of Sergipe, Brazil
Desalination of produced water from oil production fields by membrane processes
Influence of water level on oil–water separation by residence time distribution curves investigations
Investigation of the role of viscosity on electrocoalescence of water droplets in oil
Organic matrix in produced water from the Osage-Skiatook Petroleum Environmental Research site, Osage county, Oklahoma
Treatment of oilfield produced water by waste stabilization ponds: Biodegradation of petroleum-derived materials
Cleaning strategies in ceramic microfiltration membranes fouled by oil and particulate matter in produced water
واقعا لطف کردین
دوست عزیز این مورد درخواستی شما 16544kb متاسفانه فعلا سرعت اینترنتم پائینه.کسی نمیتونه این رو برام بگیره
خیلی برام مهمه
Cleaning strategies in ceramic microfiltration membranes fouled by oil and particulate matter in produced water
Treatment of oilfield produced water by waste stabilization ponds: Biodegradation of petroleum-derived materialsواقعا لطف کردین
ولی اون 2 تا مقاله اخری رو نمیگیرین؟
خیلی ممنون
با سلام
دوستان عزیز ، ما قصد داریم تا یک حمام روغن داشته باشیم با حداکثر دمای 200 درجه سلسیوس. روغن مناسب برای این حمام باید در این درجه به جوش نیامده و تبخیر نشود. همچنین داروی بوی نا مطبوع نباشد.
برای مثال من روغن سرخ کردنی را امتحان کردم ، این روغن در 95 درجه به جوش امده و با افزایش دما به 110 درجه ، روغن شروع به تبخیر شدن و سوختن میکند. از گریس نسوز نیز استفاده کردیم. متاسفانه این روغن نیز به محض آنکه به صورت مایع در می آید شروع به دود کردن میکند و بوی بسیار نا مطبوعی دارد.
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند تا روغن مناسب برای این منظور چیست و از کجا قابل تهیه میباشد. در صورتی که از بازه قیمت آن نیز اطلاع دارید ، ممنون میشم اعلام نمایید.
با سپاس و احترام.
سلامسلام عليكم
عزيزان پرتلاش خسته نباشيد
من نرم افزار petro-sim , olefin-sim رو به شدت لازم دارم
اگه كسي لينك دانلودش رو داره ممنون ميشم كه اطلاع بده
خیلی ممنون
ولی این رو یکی از دوستان بهم داد
این اخری رو یه فکری نمیکنین؟
سلام
یه مقاله درباره *****اسیون می خواستم.
مرتبط بامهندسی شیمی نه شیمی
خواهش میکنم فوری جواب بدید