درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست فوری...فیبر نوری

درخواست فوری...فیبر نوری

سلام دوستان من به یه سری مطلب و مقاله و کتاب به فارسی راجع به فیبر های نوری می خواستم لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید....ممنون

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا مقاله در مورد mtbe و کاربردهای آن و اطلاعات اقتصادی در موردفرایند تولید و مصرف آن صرفه اقتصادی و خصوصیات بالقوه و بالفعل آن میخواستم
بفرما
امیدوارم بدرد بخوره :
مقایسه متانول و MTBE و کاربرد آنها به عنوان افزدنی بنزین.
دانلود
PROCESS FOR THE PRODUCTION OF MTBE

دانلود

آخرین ویرایش:

Amin9595

عضو جدید
پيش بيني رفتار فازي سيستم دوتايي منوكسيد دي نيتروژن و پروپان

پيش بيني رفتار فازي سيستم دوتايي منوكسيد دي نيتروژن و پروپان

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
اقا من فقط 2تا از تفاوتها یادمه​

1- از tubeعموما برای مسائل انتقال حرارت استفاده میشه اما از پایپ برای مسائل انتقال مواد و گاهی اوقات برای مسائل انتقال حرارت.
2-در نحوه ساخت بسیار متفاوتند. tubeرا بوسیله عملیات فرجینگ میسازند که که نحوه کار این عملیات بطوری است که باعث میشود tubeیک تیکه باشد اما پایپ را بوسیله جوش دادن دو لبه ورق که لوله در این محل اتصالها دارای نقطه ضعف است که این نقطه ضعف در مسائل انتقال حرارات خود را بخوبی نشان میدهد
البته pipe و tube فرقهای دیگه هم دارند که بهتر هرکدام از دوستان که میدونند به این 2 مورد اضافه کنند
دو سه تا دیگه هم من اضافه می کنم کاملترش تو ذهنم نیست نگاه میکنم براتون میگم:
ضخامت پایپ بر اساس اسکجوال sch و ضخامت تیوب بر اساس BWG مشخص می شود.
از نظر سایز وقتی می گوییم پایپ 2" od پایپ متفاوت از سایز nominal آن است ولی در مورد تیوب این طور نیست یعنی اگر خواستید تشخیص دهید که وسیله ای که در دست دارید پایپ است یا تیوب کافیست آن را سایز کنید اگر همان اندازه ای بود که برای شما مشخص کرده اند تیوب است.
از نظر سفارش خرید به خاطر حساسیتی که ضخامت تیوب در محاسبات انتقال حرارت دارد شما می توانید سفارش هر سایز و ضخامتی را بدهید ولی در مورد پایپ سایز و ضخامت شرکت های سازنده بر اساس استاندارد است

khajeh1

عضو جدید
سلام عليكم
عزيزان پرتلاش خسته نباشيد
من نرم افزار petro-sim , olefin-sim رو به شدت لازم دارم
اگه كسي لينك دانلودش رو داره ممنون ميشم كه اطلاع بده

DELTASADRA

عضو
کمک:مسئله8-فصل3-ترمودینامیک پرازنیتز

کمک:مسئله8-فصل3-ترمودینامیک پرازنیتز

سلام دوستان
کسی هست که جواب "مسئله8-فصل3-ترمودینامیک پرازنیتز" را بلد باشه.
ایمیل من:
rafigh@mail.com

saeed4055

عضو جدید
سلام
هفت مقاله از سایت siencedirect هستند
ممنون

Analysis of BTEX, PAHs and metals in the oilfield produced water in the State of Sergipe, Brazil
Desalination of produced water from oil production fields by membrane processes

Influence of water level on oil–water separation by residence time distribution curves investigations
Investigation of the role of viscosity on electrocoalescence of water droplets in oil
Organic matrix in produced water from the Osage-Skiatook Petroleum Environmental Research site, Osage county, Oklahoma
Treatment of oilfield produced water by waste stabilization ponds: Biodegradation of petroleum-derived materials
Cleaning strategies in ceramic microfiltration membranes fouled by oil and particulate matter in produced water

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
هفت مقاله از سایت siencedirect هستند
ممنون

Analysis of BTEX, PAHs and metals in the oilfield produced water in the State of Sergipe, Brazil
Desalination of produced water from oil production fields by membrane processes

Influence of water level on oil–water separation by residence time distribution curves investigations
Investigation of the role of viscosity on electrocoalescence of water droplets in oil
Organic matrix in produced water from the Osage-Skiatook Petroleum Environmental Research site, Osage county, Oklahoma
Treatment of oilfield produced water by waste stabilization ponds: Biodegradation of petroleum-derived materials
Cleaning strategies in ceramic microfiltration membranes fouled by oil and particulate matter in produced water

http://ifile.it/eums01h
http://ifile.it/eltjcyp
http://ifile.it/enpm721
http://ifile.it/o41n0fx
http://ifile.it/jo4w36a

saeed4055

عضو جدید
کسی نمیتونه این رو برام بگیره
خیلی برام مهمه

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کسی نمیتونه این رو برام بگیره
خیلی برام مهمه
دوست عزیز این مورد درخواستی شما 16544kb متاسفانه فعلا سرعت اینترنتم پائینه.

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام

دوستان عزیز ، ما قصد داریم تا یک حمام روغن داشته باشیم با حداکثر دمای 200 درجه سلسیوس. روغن مناسب برای این حمام باید در این درجه به جوش نیامده و تبخیر نشود. همچنین داروی بوی نا مطبوع نباشد.

برای مثال من روغن سرخ کردنی را امتحان کردم ، این روغن در 95 درجه به جوش امده و با افزایش دما به 110 درجه ، روغن شروع به تبخیر شدن و سوختن میکند. از گریس نسوز نیز استفاده کردیم. متاسفانه این روغن نیز به محض آنکه به صورت مایع در می آید شروع به دود کردن میکند و بوی بسیار نا مطبوعی دارد.

ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند تا روغن مناسب برای این منظور چیست و از کجا قابل تهیه میباشد. در صورتی که از بازه قیمت آن نیز اطلاع دارید ، ممنون میشم اعلام نمایید.

با سپاس و احترام.

ببینید شما باید از روغنهای صنعتی برای این کار استفاده کنید
میدونید که شاخص معیار روغن Society of Automotive Engineers (SAE هست به عنوان مثال:
SAE 30، 40 - SAE 15 W 40
هر چه مقدار SAE کمتر باشه روغن ویسکوز تر و تحمل کار در دما و فشار بیشتری رو داراست
فکر میکنم برای کار شما که در دمای خیلی بالایی نیست روغن 30 یا 46 ایرانول جوابگو باشه

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته

رضا5457

عضو جدید
پوشرنگ

پوشرنگ

سلام- کسی می دونه پوشرنگ به چی می گن ؟ آیا منظور همان رنگ های پوششی است؟
با تشکر - رضا

Amin9595

عضو جدید
بررسي اثر كاتاليست دهيدروژناسيون اتيل بنزن بر فرآيند گازيسازي كك در حضور اكسيژن

بررسي اثر كاتاليست دهيدروژناسيون اتيل بنزن بر فرآيند گازيسازي كك در حضور اكسيژن

shahr ghods

عضو جدید
سلام
یه مقاله درباره *****اسیون می خواستم.
مرتبط بامهندسی شیمی نه شیمی:warn:
خواهش میکنم فوری جواب بدید:(
باتشکر

engineer84

عضو جدید
اجسام ایزوتروپیک و غیر ایزوتروپیک

اجسام ایزوتروپیک و غیر ایزوتروپیک

من در مورد مواد هموژن، غیر هموژن ، ایزوتروپیک و غیر ایزوتروپیک و همچنین نحوه ی تغییر خواص مخصوصا خواص حرارتی در این مواد مصلب می خواهم.لطفا مرا راهنمایی کنید

snow berry

مدیر بازنشسته

Majid.na

عضو جدید
کمک در مورد کوره آفتابی و اجاق

کمک در مورد کوره آفتابی و اجاق

با سلام خدمت دوستان عزیز در حال ساخت یک اجاق و کوره آفتابی:w28: هستیم ممنون می شم کسی ما رو کمک کنه منتظرم.........
ایمیلم iran_kho@yahoo.com

تو رو خدا به ما کمک کنید!!!!!!!!!!!!!:cry:

وقت هم نداریم:crying2:

Amin9595

عضو جدید
بررسي تعادلات فازي مخلوط هيدروكربن ها با استفاده از نظريه ترموديناميك نيمه پيوسته

بررسي تعادلات فازي مخلوط هيدروكربن ها با استفاده از نظريه ترموديناميك نيمه پيوسته

engineer84

عضو جدید
سلام دوستان
من در مورد مواد همسانگرد و غیر همسانگرد و همگن و ناهمگن و نحوه تغییر خواص در آن ها مطلی لازم دارم و خیلی فوری است

بالا