سلام به همه ی بچه های گل
فرایند تولید امونیوم سولفات را و یه سری مطلب مرتبط میخواستم
اهن فروشی هم پر درامده اما دست کم 300-400 میلیون سرمایه میخوادوجالب اینجاست اکثر شغل های پر درامد نیازی به سواد انچنانی نداره باید از فکر استفاده کرد
اما سرمایه ای که واسه درس باید گذاشت عمر ادمه که واقعا گرونهبله البته پر درآمدترین شغل فکر کنم کلاه برداری باشه، که میتونه گاهی روزی چندین میلیون درآمد داشته باشه، اما تو کارای درست و نون حلال ،اینکه واسه خودت کار کنی معمولا در آمد خوبی داری که اونم یه سرمایه اولیه میخواد.
اما درس خوندن شاید مطمئن ترین راه باشه.
دو سوال در مورد ترمودینامیک 1:
1-یک نفر برای افزایش بازده یک نیروگاه،پیشنهاد می کند که با کمک یک پمپ حرارتی،حرارت را از منبع انرژی بگیریم وبا افزایش دمای ان توسط پمپ،به نیروگاه وارد نماییم.نظر شما در مورد این پیشنهاد چیست؟
2-سه موتور کارنورا در نظر بگیرید که اولی بین درجه حرارت Th و Ti،دومی بین Ti و Tc و سومی بین Th و Tc کار میکند.رابطه بین راندمان حرارتی بین این سه موتور را بیابید.؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.![]()
سلام کسی میتونه بطور کامل تفاوت کندانسورهای عمودی و افقی رو با هم بهم بگه ممنونم.
سلام عزیزم من یک برنامه دارم مربوط به معادله حالت میشه خواستی آدرس میلت رو بدهسلام دوستان من به يك برنامه ي نوشته شده در نرم افزار مطلب احتياج دارم كه در رابطه با رشته ي مهندسي شيمي در درس موازنه انرژي و مواد و يا ترموديناميك يك باشه ممنون ميشم كمكم كنيد![]()
من از تجربیات افراد نزدیک خانوادم به این نتیجه رسیدم اولین شرط موفقیت هر کار اینه که رو کاری سرمایه گذاری کنید که توش تخصص دارین و اگه تخصصی ندارین حتما از افراد با تجربه کمک بگیرید.من کسی رو میشناسم که یک کارخونه بزرگ آجر دارن ولی به دلیل نداشتن همین موارد ورشکسته شدن.پس حتما تحقیق کنید.
دوستان میخوایم به نتیجه ی مثبتی برسیم ,پس اینقدر نگیم فلان شغل دزدیه یا اینکه کلاه برداریه...همون شغلایی که میدونید پر درامده رو بگید .شاید کسی بتونه شغل مناسبشو پیدا کنه
ببین هیچ وقت نمیشه یه نسخه کلی پیچید، من همیشه میگم تو هرکاری که باشی اگر نوآوری داشته باشی به موفقیت و پول میرسی.
همین آقاهه که آیس پک رو اختراع کرد مگه نبود! از همین بستنی که هیچکس روش حساب نمیکنه پولدار و معروف شد.
امار گرفتم کارخونه ی جعبه سازی درا مدش عالیه .البته از اونجایی که همه ی اجناس باید بسته بندی بشهبا عقل هم جور در میاد
بنظرت شغل خوب باید چطور باشه؟آره تو نمایشگاههایی هم که واسه صنایع مختلف میزارن تبلیغات روی پاکت و تقویم و اینا و بسته بندی ها همیشه هستن.
بنظرت شغل خوب باید چطور باشه؟