سلام دوستان .فکر کنم باید فارسی مینوشتم که جواب بدین.مقاله در مورد واحد مراکس میخواستم.البته غیر از اون 3 صفحه ای که تو باشگاه بود.واسه سمیناره.فارسی هم که باشه عالی میشه.درود و سپاس
سلام من رتبم تو ارشد مهندسی شیمی 175 شده میخواستم ببینم گرایش پیشرفته امیر کبیر بالاتر بزنم یا 3تا گرایش تربیت مدرس رو؟اگه کسی اطلاعی از گرایش پیشرفته داره هم ممنون میشم یه توضیحی بده![]()
سلام من رتبم تو ارشد مهندسی شیمی 175 شده میخواستم ببینم گرایش پیشرفته امیر کبیر بالاتر بزنم یا 3تا گرایش تربیت مدرس رو؟اگه کسی اطلاعی از گرایش پیشرفته داره هم ممنون میشم یه توضیحی بده![]()
به نظر شما پر درامدترین شغل در ایران چیه؟
به نظر شما پر درامدترین شغل در ایران چیه؟
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من اینو پرسیدم که به جواب برسم.منم چند تا شغل سراغ دارم البته ایناییرو که دیدمو میگم,مثلا واردات صنایع نفتی,کار خونه های بزرگ مثل کار خونه ی سیمان یا لوله,پیمانکاری رتبه 1و...
جالبه................
اگه اینا پردرامد ترین شغل های سال باشن............... تو دوره آمورشی شون چی رو میخوان آموزش بدند؟
جالب اینجاست خیلی از این سرمایه دارا سطح سوادشون دیپلم یا کمتره مثلا همین پیمانکارا
سلامسلام دوستان
یه شغل نسبتا" پر درآمد که فقط برای تحصیل کرده ها هست استاد دانشگاهیه
البته نه تو هر دانشگاهی.
شنیدم (فقط شنیدم) اگه کسی بتونه عضو هیات علمی دانشگاه تهران بشه فقط واسه هیات علمی بودنش ماهی تا 6.5 میلیون بهش میدن
درآمد کمی نیست.
با سلام من به مقالات زیر احتیاج دارم ، ممنون میشم برام بزارین.
1. Fe(II/III) adsorption onto styrene/divinyl benzene based polymers
G. Ahmetli1,*, E. Tarlan2 Journal of Applied Polymer Science
Volume 104, Issue 4, pages 2696–2703, 15 May 2007
2. Highly efficient removal of heavy metals by polymer-supported nanosized hydrated Fe(III) oxides: behavior and XPS study.
Pan B, Qiu H, Pan B, Nie G, Xiao L, Lv L, Zhang W, Zhang Q, Zheng S.
2010 Feb;44(3):815-24. Epub 2009 Oct 28.
3. Batch and fixed-bed column techniques for removal of Cu(II) and Fe(III) using carbohydrate natural polymer modified complexing agents
AHMAD Salwa A (1)
Carbohydrate polymers ,2011, vol. 83, no4, pp. 1470-1478 [9 page(s) (article)] (3/4 p.)
4. Polymer-Enhanced Crossflow Filtration for Removal of Fe(III), Cu(II), and Cd(II) Ions from Dilute Aqueous Solutions
Cemal Çifci; Oya Şanlı
Separation Science and Technology, 1520-5754, Volume 44, Issue 8, 2009, Pages 1722 – 1736
با سلام
اگه ممكن به مقاله اينجانب دسترسي بدهيد از springer link
Journal of Mathematical Chemistry
Volume 38, Number 4, 541-564, DOI: 10.1007/s10910-005-6907-1
On Transfer Function Formalism for Chemical Reactor Monitoring by Continuous Flow Techniques
A. Abad, S. C. Cardona, J. I. Torregrosa, F. López and