nino جون و زاها جون دست هر دوتون درد نکنه. ولی انگار من مشکل خودمو بد توضیح دادم .
می دونید مشکل من تو کشیدن برش a_a هستش .
وقتی که نقشه رو می گرفتم گفتن مثل ساختمان بتونی پوتر دیده نمی شه .
تو ساختمان بتونی تو برش آ آ یا ب ب پوتر ها رومی کشیم ولی اینجا به من گفت سقف رو صاف می بینیم
من اشکالم اینجا که آیا شما ساختمان فلزی کار کردین که برا ساختمون برش آآ یا ب ب بکشین
متاسفانه اره دوباره هم بدتوضیح دادی آخه تاپروژه رانبینیم که نمی شه فهمید منظورت ازبرش آ و ب چیه حداقل یه عکس می ذاشتی شایدم منظورت تیرچه بلوکهاست آره؟nino جون و زاها جون دست هر دوتون درد نکنه. ولی انگار من مشکل خودمو بد توضیح دادم .
می دونید مشکل من تو کشیدن برش a_a هستش .
وقتی که نقشه رو می گرفتم گفتن مثل ساختمان بتونی پوتر دیده نمی شه .
تو ساختمان بتونی تو برش آ آ یا ب ب پوتر ها رومی کشیم ولی اینجا به من گفت سقف رو صاف می بینیم
من اشکالم اینجا که آیا شما ساختمان فلزی کار کردین که برا ساختمون برش آآ یا ب ب بکشین
سلام عطيه هستم اطلاعاتي در مورد سازه هاي فضا كار مي خواستم.ممنونلطفا سئوالات و درخواستهای خودتون رو در مورد سازه و مصالح و ... در این تاپیک مطرح کنید .
با سلامبابا یکییییییییییییییییییییییییییییییییییی لطفا کمکم کنه من وال سیکشن ساختمان فلزی می خوام
من چطوری می تونم فایل اتوکدم رو بزارم اینجا تا شما ببینین درست کشیدم یا نه؟
تو این سایتم که فقط عکس لود میشهhttp://tinypic.com که عکس از طرح هام گرتم لود نمیشه.
اگه میشه لاقل ایمیلتونو بدین تا نقشه رو بفرستم ببینین ایرادش تو چیه.
یا چطوری تو سایت بزارم تا دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/131180595/a.rar.html
از دوستان کسی هست که برا من یه زحمتی بکشه و برا این ساختمان فلزی یه وال سیکشنی بکشه که از
تراس رد شده باشه من برا فردا طرف های ظهر لازممه.پای آبروم در میونه.
یکی بزرگی کنه و کمکم کنه
رها جون، فونتت چی بود؟!یکییییییییییییییییییییییییییییییی کمکم کنه![]()
سلام ،
من 3 تا عكس از ساختمانهايي كه System Structure:Folded Plate در ايران رو مي خوام ، نمونه خارجي براش پيدا كردم ولي به شدت نيازمند 3 نمونه در ايران هستم .
پيشاپيش ممنونم.
فونتم فکر کنم کاتبه
دیشب بالاخره وال سیکشن کشیدم خدا کنه درست از آب در بیاد
sepehrkhosrowdadدوست عزیز دستت درد نکنه که فایلمو دانلود کردی .
به نظرتون نقشم چطوریه ایرادی داره بهم بگین تا دفعه بعد تکرار نکنم.![]()
سلام.سلام عطيه هستم اطلاعاتي در مورد سازه هاي فضا كار مي خواستم.ممنون
به مجله معماری و فرهنگ شماره 23 مراجعه کندر مورد معماریه اقلیمی و روشهای نوینی که برای این نوع معماری ارایه شده مطلب جمع آوری میکنم...مثلا سولار ویندو یا سقف آبی یا... ممنون میشم اگه شما هم کمکم کنید![]()
و اما نکته اصلی، دستمزد؟!سلام
من براي نماي آپارتماني كه داريم مي سازيم دنبال يك شركت يا يكي از بچه هاي معماري خوش فكر و خوش سليقه كه برامون يك نماي مناسب و شيك طراحي كنه مي گردم. خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد. زير بناي منزلي كه داريم احداث مي كنيم 120 متر‘ دو تا پخ 7 و 4 متر خورده و سه نبشم هست.
بسيار ممنون![]()
سلام
من براي نماي آپارتماني كه داريم مي سازيم دنبال يك شركت يا يكي از بچه هاي معماري خوش فكر و خوش سليقه كه برامون يك نماي مناسب و شيك طراحي كنه مي گردم. خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد. زير بناي منزلي كه داريم احداث مي كنيم 120 متر‘ دو تا پخ 7 و 4 متر خورده و سه نبشم هست.
بسيار ممنون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |