از نظر معماری نه سقف بلند و نه سقف کوتاه بهتره ..ارتفاع مناسب و متناسب با در نظر گرفتن مقیاس انسانی مناسبهزنظرمعماري سقف كوتاه بهتره يا بلند ؟
مرسی ازاده جان میشه یه کم درباره ی این توضیح بدی؟یعنی چه جوری؟اگه ارتفاعش از سه متر بیشتر بشه شما باید یک کمربند بتنی به ارتفاع 30 سانت هر سه متر به سه متر در ارتفاع تکرار کنید .
آرچي جان اين تو آيين نامه آومده جزء قوانين كه به ازاي هر سه متر يك كلاف اضافه ميشهمرسی ازاده جان میشه یه کم درباره ی این توضیح بدی؟یعنی چه جوری؟
منظورت از ساختمان بنایی چیه؟؟؟ ساختمان دیوار بار بر؟؟؟؟مرسی بچه ها خوب ازاده جان با این توضیحت پس این یعنی فقط تو ساختمونهای بنایی باید رعایت بشه دیگه اره؟اخه کلاف افقی و عمودی فقط تو همین ساختمونهاست دیگه نه؟
مرسي آرچي جان باعث شد برم و جزوه ام رو بخونم (متاسفانه همه چيزو رها كردم براي كنكور ارشد اصلا سراغشون نميرم )مرسی ازاده جون ولی من یه کم قاطی کردم!مگه کلاف افقی عمودی فقط واسه ساختمونهای بنایی(یا همین دیوارباربری که میگی) نیست؟
منظورت از ساختمان بنایی چیه؟؟؟ ساختمان دیوار بار بر؟؟؟؟
فرقی نمیکنه..دیوار باربر یا اسکلت فلزی و بتنی..بالاخره که دیواراش آجریه..هر جا که دیوار آجری داری باید رعایت بشه
سلام دوستان
دیوار بنایی برای ساختمانی که نهایتا 9 متر ارتفاع دارد مجاز است به شرطی که الزامات لرزه ای را فراهم کند.
یکی از این الزامات به کار بردن شناژهای افقی و قائم است.
اما در مورد سازه های دارای اسکلت(اعم از فلزی و بتنی) بار های لرزه ای توسط المان هایی که به همین منظور تعبیه شده اند (بادبند در سازه های فلزی و دیوار برشی در بتنی)یا طراحی شده اند (اتصالات گیردار در فلزی و قاب خمشی معمولی و ویژه در بتنی) مهار می شود. اصولا در سیستم های ساختمانی و مباحث لرزه ای، دیوار ها را از نظر ریخت شناسی تخریب آنها مطالعه می کنند و سعی میکنند تا اگر دیواری به هر روی در اثر زلزله تخریب شد امکان نجات یا انتقال مصدومین و قربانیان آن به سریع ترین وجه ممکن مقدور باشد. یاد آوری این نکته ضروری است که بسیاری از قربانیان زلزله به خاطر سنگینی آوار ناشی از تخریب و خفگی بر اثر تراکم بیش از حد ذرات و خاک حاصل از آوار جان خود را از دست داده اند در حالی که سازه آن ساختمان ها به راحتی امکان فرار را برای آنان داشته است.
در سازه های مهندسی دیوار بایستی توسط مهار هایی (مثل میلگرد های 10 یا 8)که از سقف و ستون ها به صورت انتظار و آویز بیرون مانده اند کنترل شوند. یا توسط توری مرغی محصور شوند تا شکل تخریب و پرتاب مصالح مزید بر علت نشود.
اگر دتایلی در این زمین داشتم ارایه می کنم.
خيلي ممنون ازاينكه جوابم روداديد من رشته تحصيليم معماري نيست(مكانيك) اماخيلي به اين رشته علاقه دارم دررابطه بااين سوالي هم كه پرسيدم نظر شخصيم اينه كه براي خونه هاي بازيربناي بالاتراز 200يا250مترمربع بدون درنظرگرفتن تعدادافرادي كه قراره اونجا زندگي كنن بايد سقف خونه از 3متربيشترباشه مخصوصا اگرپذيرايي خيلي بزرگ باشه، نمي دونم اين نظر منطقيه يا نه؟البته اگر صرفه اقتصادي رودرنظرنگيريم؟
صدرا جان عالي بود مرسي
دوست عزيز قطعا براي سالني در يك خانه كه مساحت زيادي دارد قطعا سقف بلندتري در نظر ميگيرن حتي شايد تا دو طبقه كه البته بستگي به طراحي داره ولي به لحاظ رواني سالني كه بزرگ باشه با سقف 3 متر بسيار تنگ و خفه كننده خواهد بود
سلام
بچه ها کسی در مورد جزئیات اتصالات نشسته مطلبی داره بهم کمک کنه؟
در ضمن اگر کسی در مورد جزئیات اجرایی پله های چوبی اطلاعاتی داره حتما بهم کمک کنه؟ ممنونم
aya dinamik baraye daneshjoyan omran lazem ast
سلام به همگی
من عسل هستم 21 ساله
ترم 6 کارشناسی معماری _ برای درس استاتیک یه تحقیق می خوام راجع به یه سازه
کسی میتونه کمکم کنه؟
یا حداقل بگه کجا میتونم مطلب پیدا کنم؟کتابخونه؟سایت؟...
ممنون می شم
aya dinamik baraye daneshjoyan omran lazem ast
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |