سلام دوستای عزیزم.من دنبال یه پروزه کامل از اجرای عملیات خاکبرداری و یا فونداسیون ساختمان و یا سقف و یا هر عملیات اجرایی ساختمان که به طور کامل و با توضیح و عکس باشه می خوام.واسه درس عناصر و جرئیات ساختمانی می خوامش.اگه از بچه ها کسی داره خیلی ممنون میشم بهم بده.![]()
اینجارو دیدی؟ مارال یه فایل درباره ی ام دی اف گذاشته.سلام بچه ها.من برای درس مصالح باید درمورد ام دی اف ها تحقیق ارائه کنم.لطفا اگه مطلبی در این زمینه یا منبع خوبی سراغ دارین معرفی کنین.مرسی![]()
فقط پارکینگ ؟ یعنی سقفش باربر باشه یا نه ؟سلام به مهندساي عزيز.ميخواستم بدونم براي ساخت سقف مكاني مثل پاركينگ چه نوع مصالحي بايد استفاده بشه؟وبهترين سازه براي اون چه سازه اي هست؟
یه سری جزئیات سقف شیبدار دارم که خدمتتون ارائه می کنم. شاید بدردتون بخوره.سلام دوستان
اگه کسی درباره پوشش سقف های شیبدار عکسی مطلبی داره تو این تاپیک بزاره ممنون میشم
مرسی
من یه سری دارم سقف شیبدارم توشه ولی زیاده باید بگردی پیدا کنی اگه خواستی بگو بزارممرسی اگه مطلب یا توضیحات یا شرکت های ارایه دهنده در ایران مشخصات و ...
بود ممنون میشم بزارید
موفق باشید![]()
من یه سری دارم سقف شیبدارم توشه ولی زیاده باید بگردی پیدا کنی اگه خواستی بگو بزارم
تاپیک من نبود وگرنه رو چشمراستی بچه ها ممنون که به تذکرم توجه کردین و این فایلها رو تو همون تاپیک مرجع قرار دادین!![]()
عزیزم اگه تو بخش تصاویر گوگل landscape رو سرچ کنی ایده های خوبی رو میتونی پیدا کنین نياز فوري به طراحي سايت دارم كمكم كنيد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |