milad.ebadi
عضو جدید
یونوبتن
یونوبتن
سلام.دوستان عزیز اطلاعاتی راجع به یونوبتن ها میخوام.اگه در اختیارم قرار بدید ممنون میشم
یونوبتن
سلام.دوستان عزیز اطلاعاتی راجع به یونوبتن ها میخوام.اگه در اختیارم قرار بدید ممنون میشم

توی قسمت سایت های معماری یه سایت گذاشتممن شدیدا دنبال مطلب راجع سازه های مدرن میگردم.
اگه مطلبی_ سایتی_رفرنسی_عکسی دارید دریغ نکنید خواهشن!
از دوستهای معمار خودم ممنونم![]()
یلام
من دنبال اطلاعاتی در مورد مصالح جدید ساختمانی ( خیلی هم جدید نباشن مهم نیست) هستم مثل رومالین یا
![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/paperclip.gif جدید ترین و زیباترین پوشش دیواریلام
من دنبال اطلاعاتی در مورد مصالح جدید ساختمانی ( خیلی هم جدید نباشن مهم نیست) هستم مثل رومالین یا
![]()
سلام
سیستم تاسیسات، در آپارتمان 5 طبقه دو واحدی به چه صورت باشه که آب به همه طبقات برسه و افت فشار در آن کم باشد.
با سلامسلام کسی درباره طراحی بیمارستان مطلبی نداره؟ یا یه مطلبیدر مورد بیمارستان که کار معمارای معروف باشهیا حداقل اسمش کمکم کنید
![]()
salam omidvaram khob bashin man ye seri ax mikham dar morede sakhtemoni ke farsodas shore zade avamele javi baese kharabish shode vase darse tamiro negahdari mamnon misham komakam konim nabaram ostadam hazfam mikoneلطفا سئوالات و درخواستهای خودتون رو در مورد سازه و مصالح و ... در این تاپیک مطرح کنید .
سلام
کسی پلان مدرسه نداره به ما بده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |