درخواست های مرتبط با: سازه,دیتیل و جزئیات ساختمان

اورنگ

عضو جدید
من یه زمین 3400 متری تو شمال دارم و میخوام یه خونه دوپلکس با زیر بنای 120 متر و نیمه چوبی بسازم.به نظر شما اسکلت ساختمان از چه جنسی باشه ارزونتر در میاد.

يلدا

عضو جدید
من يه پلان فاز 2 با جدول نازك كاري مي خوام اگه داريد لطفا كمكم كنيد.

atepte_poloos

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان
من تحقیق درباره ی چوب می خوام
اگه کمکم کنید ممنون میشم:cry:

vahid1900

عضو جدید
سلام.کتاب نیوفرت اطلاعات خوبی راجب به این نوع کلنیک ها داده می توانید استفاده کنید.دیاگرام های اصلی این جور پلان ها را خوب توضیح داده.فکر کنم صفحات 580 باشه.

nanaz

عضو جدید
سلام سازمان مدیریت وبرنامه ریزی یه سری نشریه داره درمورد طراحی بیمارستان و(کلینیک قلب )که میتونی ازش استفاده کنی برای مطالعات .کلیه ضوابط وفضاها رو داره

ferdos

عضو جدید
سازه ی سبک

سازه ی سبک

سلام.می خوام راجع به سازه های سبک تحقیق کنم.منبع یا سایت سراغ دارید؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چ مثل چوب

چ مثل چوب

این ترم من درس مصالح ساختمانی دارم خیلی ام تجربه ندارم
تحقیقم در مورد چوب هست کی حاضر کمکم کنه؟
خودم دارم میگردم هر چی هم که دیدم به درد میخوره میزارم اینجا
ممنون

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
چوب

M D F

تخته فيبرنيمه سخت(MDF):
ام.دي.افبراي اولينبار در در سال 1965 در امريكا ساخته شد هم اكنون به نام تخته بارابورد به بازار عرضه مي شود .ام.دي.اف داراي بافتي بسيار متراكم مي باشد . روكشهايي از چوبو مصنوعات روكشي بر روي اين محصول چسبانده مي شودمانند: روكش آلدر، روكش فرميكا كهنوع فرميكا مقاوم نسبت به آب مي باشد. نوع الدر آن نسبت به آب و سايرعوامل مقاوم ميباشد .تخته فيبر سخت: در سال 1926 اولين كارخانه توليداچ.پي.ال در شهرلورل تاسيس شدكه اين واحد در حال حاضر بزرگترين كارخانه توليد كننده اچ پي .الدردنيا به شمار مي رود دو نوعاز اين تخته ها عبارتند از:
روكوبگونيايي: اين صفحات دارايرنگهاي مختلفي مانند: مرمري روشن و تيره هستند و گاهي رنگ آنها رابه صورت موج چوب در مي آورند. اين صفحات قابل شستشو با آب سرد و گرم است وبراي پوشش ديوار ها به كار مي رود
روكوب مربعي:گاهي صفحات روكوب را به شكل (مربع يامستطيل ) در مي آورند و براي پوشش كف آشپزخانه، حمام، و سرويسها استفاده مي شود.

-----------------------------------------------------

H P L

فرميكا با اسماختصاري HPL كه مخفف HIGH PRESSUS LAMINATE مي باشد يك كلمهاسپانيايي و معرف ورقه اي است مركب كه از چندين لايهساخته شده از الياف (مثلكاغذ)آغشته به رزين هاي عمل كننده در گرما (گرما سخت)كه تحت تاثيرحرارت و فشار 5مگا پاسگال به هم چسبيده باشد. يك يا دو سطح فرميكامي تواند از ورقه هاي رينگي ياتزييني آغشته به رزين ملامين پوشيده شود .در ايرانبه توليد ورقه هاي فرميكاي ضدحرارت و رطوبت پرداخته مي شود و در حال حاضر از كشورهايي نظير هند،تركيه،سوريه،... نيز وارد ميشود. مواد اوليه معمولي جهت ساخت فرميكايا HPL عبارتند از: كاغذ كرافتك،كاغذ دكورتيو ، رزين فنليك ، و رزين ملامين مي باشد.
خصوصيتروكشفرميكا :
مقاومتهايرطوبتي :مقاوم در برابر آب و بخار بدون ترك خوردگي و ورقه ورقه شدن . جذبرطوبت در حال غوطه وري در آب كمتر از 6درصد و افزايش ضخامت ناشي از جذب آب آن كمتر از 10درصد مي باشد.
مقاومت حرارتي : تحمل دماي خشك و شوك حرارتي تا 180درجه سانتيگراد. مقاومت در برابر حرارت سيگار بدون باقي ماندن اثر آن . تغييراتابعادي در دماي بالا كمتر از 3درصد مي باشد .

ساير مقاومتها : به دليل استفاده از چسب رزين فنو ليك در توليد فرميكا در مقابل جريانالكتريسيته مقاومبوده به دليلاستفاده از جسب رزين ملامين در سطح لايه باعث مقاومت رويه دربرابراسيدهاي ضعيف شدهاست .

---------------------------------------------

H D F

تخته فيبرسخت: در سال 1962 اولين كارخانه توليد اچ.پي.ال در شهرلورلتاسيس شد كه اين واحد درحال حاضر بزرگترين كارخانه توليد كننده اچ پي .ال در دنيابه شمار مي رود دو نوع از اين تخته ها عبارتنداز:
روكوب گونيايي :اين صفحات داراي رنگهاي مختلفي مانند: مرمري روشن و تيره هستند و گاهي رنگ آنهارابه صورت موج چوب در مي آورند. اين صفحات قابل شستشو با آب سرد و گرم است وبراي پوشش ديوار ها به كار مي رود .
روكوب مربعي: گاهي صفحات روكوب را بهشكل (مربع يا مستطيل ) در مي آورند و براي پوشش كف آشپزخانه، حمام، و سرويسها استفاده مي شود .
كفپوشهاي h d f
لايه اين پاركتهابه صورت زير است
_1سطح خارجي ازلمينت سخت و مقاوم_2ورقفلم طرح چوب _3فيبر ضد رطوبت H.D.F
_4سيستم اتصالتاپ لاك_5 (TOP LOOK ) ورق ملامين ضد رطوبت
ابعاد اينكفپوش توسط شركت هاي مختلف متفاوت است.

atepte_poloos

عضو جدید
الف-تعریف گیاه شناسی:
چوب عبارت است از مجموعه ای ازبا فتهای ثانو یه لینینی شده گیاهان آوندی كه در بین مغز و لایه زاینده(كامبیوم) ساقه و ریشه و شا خه ها قرار می گیرد نظیر چوب درختان راش ، صنوبر، گلابی، انار و چنار وغیره.
ب-تعریف تجارتی:
چوب عبارت است از قسمت داخلی ساقه، ریشه و شاخه درختان و در خچه ها كه قابل تبدیل برای استفاده در مصارف گوناگون می باشد و می توان با كار كردن بر روی آن به ارزش و مر غوبیت آن افزود نظیر تهیه تخته چند لایه از چوب راش.
ج-تعریف صنعتی:
چوب عبارت است از ماده جامد متخلخل فیبری شكل ، كه دارای ساختمان یاخته ای سازمان یافته ، هرسونا یكسان و ناهمگن می باشد و با توجه به این مو ضوع و اینكه این ماده حاصل زندگی درخت و دائما دستخوش تغییرات محیط است، در یك گونه بخصوص هم خواصش در زمان و مكان تغییر می یابد .

atepte_poloos

عضو جدید
توليد ام - دي -اف از ضايعات هرس تنه درخت نخل امكان پذير شد

توليد ام - دي -اف از ضايعات هرس تنه درخت نخل با انجام تحقيقات مشترك بين بخش تحقيقات علوم چوب موسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع كشور و دانشگاه گوتينگن آلمان امكان پذير شد.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت موسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع، نتايج بدست آمده كه بر روي نمونه درختان ايران در آزمايشگاههاي آلمان انجام شده كاملا رضايت بخش توصيف شده است و بر پايه اين تحقيق ضايعات هرس نخل را مي‌توان در توليد تخته ام- دي- اف به كار برد.
در حال حاضر از ضايعات هرس نخل استفاده صنعتي صورت نمي‌گيرد و در صورت احداث كارخانه توليد ام- دي- اف علاوه بر جلوگيري از خروج ارز، اشتغالزايي و حفظ منابع جنگلي را شاهد خواهيم بود.
ايران كشوري است وسيع كه حدود هفت درصد آن توسط جنگل پوشيده شده و به اين خاطر ايران در زمره كشورهايي با پوشش جنگلي كم قرار دارد ، ايران در طي دهه ‪ ۱۹۹۰‬ميلادي مبادرت به واردات انواع تخته‌هاي فشرده (نئوپان، تخته چند لا و ام- دي -اف ) كرده كه ارزبري در حدود ‪ ۳۵‬ميليون دلار داشته است.
وسعت نخلستان‌هاي كشور بين ‪ ۱۸۵‬تا‪ ۲۲۰‬هزار هكتار برآورد مي‌شود كه چيزي در حدود ‪ ۲۰‬تا ‪ ۲۲‬درصد وسعت نخلستان‌هاي دنيا را به خود اختصاص داده است.
براي برداشت خرما (محصول درخت نخل ‪ ( Phoenix dectylifera‬با كيفيت مناسب، نخل‌ها بايد همه ساله هرس شوند ، هر نخل به طور متوسط در حدود ‪۳۴‬ كيلو ضايعات حاصل از هرس توليد مي‌كند كه با احتساب ‪ ۲۰‬الي ‪ ۲۷‬ميليون تنه نخل موجود در كشور و با احتساب ضريب اطمينان، حداقل ‪ ۲۰۰‬هزار تن ماده ليگنوسلولزي همه ساله در كشور قابل دسترسي مي‌باشد.
اين ضايعات قابليت استفاده از صنايع تبديلي از جمله نئوپان و ام-دي-اف را دارند كه در حال حاضر امكان استفاده صنعتي از اين ضايعات (مواد) وجود ندارد.
امكان استفاده از اين مواد اوليه در توليد كالاي وارداتي ام- دي-اف به صورت يك تحقيق مشترك و در مقياس نيمه صنعتي بين بخش تحقيقات علوم چوب و فرآورده‌هاي آن و يكي از دانشگاه‌هاي كشور آلمان انجام و نتايج بدست آمده بيانگر آن است كه محصول ساخته شده ام- دي -اف ، استانداردهاي بين‌المللي و كشور آلمان را داراد.
بر پايه نتايج اين تحقيق مي‌توان استقرار حداقل دو كارخانه در مناطق جنوبي كشور (استان‌هاي خوزستان، هرمزگان و يا كرمان ) را توصيه كرد.
استقرار كارخانه‌هاي پيشنهادي دركشور، اشتغالزايي و جلوگيري از خروج ارز و همچنين استفاده از موادي را به همراه خواهد داشت كه تاكنون توجهي به آن نشده و همچنين كاهش فشار بر جنگل‌ها را در پي خواهد داشت.
نتايج اين تحقيق علاوه بر ايران براي تمام كشورهاي خاورميانه و كشورهاي شمال آفريقا كه همانند ايران نخلستان‌هاي مناسب دارند نيز قابل توصيه است.

gol_bahar

عضو جدید
چوب

چوب

چوب

چوب یک بافت سلولزی آلی است که از ساقه و ریشه درختان بدست ما اید.کربن حدود 50% اکسیژن حدود 40% هیدروژن در حدود6% و کانی ها حدود1%
ساختمان درخت:
مغز درخت که نمی توان بر ان بار گذاشت.
پوست درخت که مصرف ساختمانی ندارد.
چوب درخت با قابلیت بارگذلری که مصرف زیادی دارد.
انواع ترک های چوب:
اول از بیرون به درون؛این نوع ترک هنگامی است که یک طرف تنه اش خشک شود.دوم از درون به بیرون؛این نوع ترک به چشم نمیاید و برای جلوگیری از ان می توان تنه درخت را گل مالی کرد یا با کیسه پلاستیکی پوشانید.نوع ترکی دیگر که بر اثر تندبادها ایجاد می شود درخت از درون ترک می خورد.
معایب چوب:
کاهش منابع سبز جنگلی چوب را به فراورده ای گران قیمت تبدیل کرده است.
سهولت اتش گیری و تداوم احتراق ان
تغییر خواص و ویژگی های چوب در ارتباط با رطوبت
قارچ ها و حشرات عوامل مهم تخریب چوب به شمار می ایند.
هم کشیدگی و واکشیدگی چوب(مهم ترین عیب)
محاسن چوب:
کار کردن با ان اسان است.
نسبت به وزن فضایی اندک تاب زیادی دارد.
عایق حرارتی و صوتی مناسبی است.
چوب نقش و رنگ گوناگون دارد و برای ساختن مبل چوبی ،اراستن دیوار داخلی،قاب عکس و دیگر تزئیات کاربرد دارد.
در برابر بسیاری از مخرب های مصالح،دوام زیادی دارد.

gol_bahar

عضو جدید
چوب

چوب

چوب
خواص فیزیکی چوب:
وزن مخصوص:عبارت است از نسبت وزن نمونه به حجم نمونه.وزن مخصوص چوب به میزان زیادی به رطوبت چوب بستگی دارد.وزن فضایی چوب نشان دهنده تاب،برجهندگی(فنریت) و سختی چوب است.
رنگ:رنگ چوب حاصل خاصیت جذب نور ان است و به وجود مواد شیمیایی،مواد رنگی،سایر مواد متفرقه بستگی دارد.در نتیجه رنگ مغز چوب با قسمت زیر چوب متفاوت است .رنگ چوب تشکیل شده در بهار روشن تر از رنگ چوب تشکیل شده در پاییز است.رنگ تعدادی از گونه های مهم چوب عبارت است از:
صنوبر:سفید مایل به کرم شمشاد:زرد لیمویی راش:سفید تا قهوه ای مایل به قرمز اوکالیپتوس:قهوه ای مایل به زرد گردو:خاکستری تا قهوه ای تیره آبنوس:سیاه
رطوبت چوب:مقدار آبی که در واحد وزن چوب موجود است را گویند.با افزایش میزان رطوبت،وزن مخصوص چوب افزایش می یابد.مقاومت مکانیکی چوب کاهش می یابد.سختی چوب کاهش می یابد.
هم کشیدگی و واکشیدگی چوب:هر گاه به قطعه چوبی حرارت داده شود،ابتدا آب درون حفره های چوب تبخیر می شود که تا این مرحله تغییر ابعادی نکرده اما با افزایش مدت حرارت دهی رطوبت غشاء سلولزی سلول های چوب نیز تبخیر شده حجم قطعه چوبی کاهش می یابد اما اگر همین قطعه چوب را در معرض رطوبت قرار دهیم غشاء سلولزی دوبارهبه جذب رطوبت می پردازد و افزایش حجم پیدا می کند که به این دو عمل فیزیکی به ترتیب هم کشیدگی و واکشیدگی چوب می گویند.هم کشیدگی مهم ترین عیب چوب می باشد.مثلا در خانه های روستایی در فصل بارش پنجره های چوبی رطوبت خذب کرده و ئاکشیده می شوند و به خوبی در چهار چوب چفت نمی شوند.برای این منظور لبه های باز شوی پنجره را سمباده می زنند اما در فصل گرما که چوب هم کشیده می شود بین چهار چوب و باز شوی پنجره درز به وجود می اید برای جلوگیری از این پدیده پنجره های چوبی را قابلمه کوبی می کنند.هم چنین برای پیشگیری و کاهش هم کشیدگی در چوب می توان علاوه بر انتخاب گونه ای مناسب نظیر گردو و توسکا که کمتر هم کشیده می شوند چوب را در برابر تغییرات رطوبت به وسیله پارافین،رنگ و....تا حدی عایق کرد.
مقاومت و هدایت حرارتی چوب:هدایت حرارتی چوب نسبت به سایر اجسام بسیار کم است و می توان از ان به عنوان عایق حرارتی استفاده نمود.هدایت حرارتی چوب به ساختمان و وزن مخصوص گونه چوبی بسیار بستگی دارد و هر قدر چوب سبک تر باشد هدایت حرارتی ان کمتر است.
مقاومت چوب در برابر اتش:چوب به راحتی اتش می گیرد و احتراق ان تا حد خاکستر شدن ادامه می باید
هدایت الکتریکی چوب: مقاومت الکتریکی چوب به عوامل متعددی از جمله درصد رطوبت، حرارت،گونه چوب،جهت الیاف و وزن مخصوص ان بستگی دارد.
مقاومت و هدایت صوت در چوب: چوب عایق صوتی خوبی به شمار می اید و در موقع برخورد انرژی با چوب مقداری از ان را جذب کرده و مقداری از ان را منعکس می کند.
خواص مکانیکی چوب:
سختی چوب:مقاومت چوب در برابر نفوذ یک جسم جامد که متناسب با سستی و یا سفتی چوب است را گویند.هر چه قدر وزن مخصوص بیشتر باشد سختی ان نیز هم افزایش می یابد و بر عکس ، با افزایش رطوبت چوب سختی چوب کاهش می یابد.هر چه قدر سختی چوب بیشتر باشد مقاومت در برابر سایش چوب نیز افزایش می یابد.سختی چوب در مقطع عرضی بیش از مقدار ان در سطح شعاعی و مماسی است.
تاب و بر جهندگی چوب:تاب درون چوب به اب درون ان بستگی دارد.هر چه قدر وزن فضایی چوب بیشتر باشد تاب ان زیادتر است.هر چه قدر چوب نمناک تر شود تاب ان کاهش می یابد.تاب برشی چوب در امتداد تارهایش بیشتر از تاب برشی چوب عمود بر تارهایش است.تاب فشاری چوب به مقدار زیادی به جهت الیاف چوب بستگی دارد.چوب های سخت و سنگین در برابر کشش تحمل بیشتری دارند.تحمل به کشش در جهت عمود بر الیاف چوب،چگونگی چسبندگی جانبی الیاف چوب را به یکدیگر نشان می دهد. مقدار تحمل چوب در این حالت کم است.چوب درختان نارون،گردو،راش؛دارای چسبندگی جانبی بهتری هستند.مقاومت کششی چوب در خهت تار های ان بیشتر از عمود بر تارهای ان است نیز تاب کششی درختان سوزنی برگ در جهت تارهایش بیشتر از درختان پهن برگ است.
انواع درختان:
سوزنی برگ:معمولا خزان نمی کنند مثل کاج و سرو
پهن برگ:خزان می کنند مثل بلوط،راش،افرا،گردو
انواع درختان مهم:
راش-افرا-بلوط-ممرز-ازاد-انجیلی-صبوبر و تبریزی –شمشاد- گردو – ملچ – ون(زبان گنجشک)-سوزنی برگ
فراورده های چوبی:
تخته چند لا و روکش – تخته خرده چوب یا نئوپان – تخته پوک – فرمیکا – پارکت

pariaa_na

عضو جدید
سلام

من كمك ميخواستم براي درس تنظيم شرايط راجع به تاسيسات آب رساني ساختمان

لطف ميكنيد اگه كمكم كنيد

اينم ايميلم paria_n2001@yahoo.com

sahar.arch

عضو جدید
سلام دوستان ....... می شه راجبه نظام های ساختمانی توده ای خاص : پوسته ای .و

لوله ای و چادری و کابلی توضیح کاملی بدید ...........

archi_arch

مدیر بازنشسته
:gol:سلام من در مورد متریالی به نام "etfe" تحقیق دارم کسی اطلاعات داره ؟؟؟ کمکم کنید ممنون...
اینو ببین به دردت میخوره؟
متریال معماری "معجزه پلیمر برای هزاره جدید "
من به مديريت اين بخش امتياز 1000nرو ميدم!!!!!:razz:
عزیز مدیریت بخش وظیفه ای برای پاسخگویی به این سوالات نداره! ولی اگه بدونن و بتونن دریغ نمیکنن.
این تاپیکم واسه این قرار داده شده تا اعضا سوالاتشونو مطرح کنن و اگه کسی میدونه کمکشون کنه..

دتايل اتصال ستون به فنداسيون به صورت مفصلي پيچ و مهره خيلي فوري لازم دارم
اینجارو ببین
دتایل فونداسیون زیاد هست
دتایل های معماری

موفق باشی

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز
من ترم 3 هستم 3 تا تحقیق داریم اگه مطلبی دارید ممنون میشم کمکم کنید.
1- انواع نورپردازی ( تنظیم شرایط محیطی 2)
2- آشپزخانه (عناصر و جزییات 2) (جزییات و کف سازی و عایق کاری و از این اطلاعات)
3- در (عناصر و جزییات 2) ( جزییات انواع در , جزییات اجرا و نحوه ی اتصال به چهارچوب و دیوار و از این جور اطلاعات)

ممنون

cnn_144

عضو جدید
salam azizan
avvalan ozr khahi mikonam ke be dalayeli fingilish minevisam:redface:
sanian man term4 kardanie memari hastam
baraye tarrahi fanni mataleb kamel va akshaye jozeiat daghigh mikhastam darbareye saghfhaye :kampozit-kormit-rufix-niazit-bolukhaye gachi va inke dar harkodam az raveshha hade aksare faseleye sotunha cheghadr mitune bashe.
mamnun misham agar zudtar be man komak konid va dar surate emkan mataleb ya .
rahnamaeitun ro be adress CNN1441@GMAIL.COm befrestin.
bazham ozr khahi mikonam

mesaran

عضو جدید
یک سوال

یک سوال

اطلاعاتی در مورد سازه و تأسیسات اتاقک پست برق و همچنین نحوه طراحی معماری اون رو می خوام لطفاً کمکم کنید موردش ضروریه این جلسه باید اون رو ارائه کنم و چیزی که مهمه دتایل اونه از پی تا سقفش.

archi_arch

مدیر بازنشسته
درخواست تاسیسات مکانیکی در ساختمان .

اطلاعاتی در مورد سازه و تأسیسات اتاقک پست برق و همچنین نحوه طراحی معماری اون رو می خوام لطفاً کمکم کنید موردش ضروریه این جلسه باید اون رو ارائه کنم و چیزی که مهمه دتایل اونه از پی تا سقفش.
فکر میکنم شما اگه این درخواستتون رو تو تالار عمران مطرح کنید بهتر جواب بگیرین.

archi_arch

مدیر بازنشسته
salam azizan
avvalan ozr khahi mikonam ke be dalayeli fingilish minevisam:redface:
sanian man term4 kardanie memari hastam
baraye tarrahi fanni mataleb kamel va akshaye jozeiat daghigh mikhastam darbareye saghfhaye :kampozit-kormit-rufix-niazit-bolukhaye gachi va inke dar harkodam az raveshha hade aksare faseleye sotunha cheghadr mitune bashe.
mamnun misham agar zudtar be man komak konid va dar surate emkan mataleb ya .
rahnamaeitun ro be adress CNN1441@GMAIL.COm befrestin.
bazham ozr khahi mikonam
درباره ی انواع سقف مطلب تو سایت زیاد هست اگه جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
یه سر به قسمت آموزش های معماری هم بزنی بد نیست

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
دوستان عزیز
من ترم 3 هستم 3 تا تحقیق داریم اگه مطلبی دارید ممنون میشم کمکم کنید.
1- انواع نورپردازی ( تنظیم شرایط محیطی 2)
2- آشپزخانه (عناصر و جزییات 2) (جزییات و کف سازی و عایق کاری و از این اطلاعات)
3- در (عناصر و جزییات 2) ( جزییات انواع در , جزییات اجرا و نحوه ی اتصال به چهارچوب و دیوار و از این جور اطلاعات)

ممنون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=21705

اینجا در مورد نور مطلب زیاده فیاض خان

بالا