به این تاپیک یه سر بزنhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/361053-تاپیک-جامع-درس-روستادوستان کسی میتونه مقاله معتبر خوب در مورد روستا معرفی کنه؟ انگلیسی یا فارسی
سلام پس فردا اخرین مهلت تحویل پروژه های روستاس همش کامله بجز فصل2!هیچ اطلاعاتی درموردش ندارم بیشتر از 10 تا پاورو نگاه کردم تو هیچکدوم درمورد اقلیم حرفی نزده تو سایتا هم به نتیجه ای نرسیدم!کسی هست که درمورد بارندگی،نور خورشید،باد،تاثیر اقلیم بر معماری و... در روستاهای کویری پاور داشته باشه؟؟؟؟دگ هم حوصلم سر رفت هم خسته شدم هم از بفیه ی کارام عقب موندم
اگه کسی مطلبی داره که بم کمک کنه اگه امکانش هست برام ایمیل کنید لطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفالطفا لطفا
سلام دوستان:طرح هادی روستا چیه؟و چه طور می شه پیداش کرد؟کسی هست طرح هادی هیچ روستایی رو که اطراف تهران باشه داشته باشه ؟لطفا اگر دارید بگذارید.رفتن دنبال نقشه فقط زمان می بره و کلی دوندگی داره بی اینکه چیزی یاد بگیریم(خودتون تجربه شو داشتید می دونید که چه مصیبتیه).کلی دعاتون می کنم اگر بهم کمک کنید.
سلام دوستان ...
من این ترم روستا 1 دارم ...
روستارو خودم باید انتخاب کنم ؟؟؟
و اینکه اگه میشه چند نمونه کار بزارید من آشنا بشم ... آخه نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چیکار کنم ...
یه سرچی تو این قسمت بزنید قطعا به جواب میرسیدبچه ها کسی یه نمونه پلان قدیمی از خانه های خشتی موجود در روستاهایی با اقلیم سرد و کوهستانی نداره؟
یا کلا یه پلان از خانه های خشتی قدیمی
منم دارم روی روستای سربندان کار میکنم![]()
از این تاپیک میتونید استفاده کنید و ایده بگیریدسلام
چندتا نمونه شیت میخواستم ازشون کمک بگیرم واسه ارائه پروژه روستام
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
بچه ها کسی یه نمونه پلان قدیمی از خانه های خشتی موجود در روستاهایی با اقلیم سرد و کوهستانی نداره؟
یا کلا یه پلان از خانه های خشتی قدیمی
منم دارم روی روستای سربندان کار میکنم![]()
به كتاب ابنيه سنتي وحيد قباديان مراجعه كنينfarchitect چی میخوای؟؟
یعنی چه جور عکسی؟
من کلی عکس از روستاهای اطراف تهران دارم ولی نمیدونم به دردت میخوره یا نه
دوستان کسی چند نمونه پلان روستایی نداره؟
واسه اقلیم کوهستانی میخوام ببینم و ایده بگیرم
چرا اینجا کسی نمونه کار روستا نمیذاره
از این تاپیک میتونید استفاده کنید و ایده بگیرید
کارگاه پرزانته وشيت بندي
سلام
ببخشید اگه اطلاعاتی که بنیاد مسکن در مورد روستا میده از سال 82 باشه
مشکل برام پیش نمیاد اخرای ترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()