روش نوشته که فامیلی متریک داره دیگه؟؟؟سلاممن که خودم سی دیشو گرفتم و ریختم.درضمن سی دی ای بگیر که توش مجموعه family متریک داشته باشه.البته اگه نداشت هم میتونی دانلود کنی!مشکلی هم با نصبش نداشتم کلا نصب نرم افزارای اتودسک مثل همه.
روش نوشته که فامیلی متریک داره دیگه؟؟؟سلاممن که خودم سی دیشو گرفتم و ریختم.درضمن سی دی ای بگیر که توش مجموعه family متریک داشته باشه.البته اگه نداشت هم میتونی دانلود کنی!مشکلی هم با نصبش نداشتم کلا نصب نرم افزارای اتودسک مثل همه.
مرسی احسان جان...پس سی دی بگیرم؟؟اتفاقا از صبح دارم تو نت میگردم یه چیزی پیدا کنم...پیدا نمیشه لامصب...دیشبم رفتم خیابون..فقط2013بود..اه...
رفتم پارامونت گرفتم 2012...اما اکتیو نمیشهخوب اگه 2013 نسخه ی کامله و family و متریال هم داره بگیرش خوب
ببینید رویت تقریبا همه نوع خرپای استاندارد رو به عنوان پیشفرض داره که با کمی تغییرات روش میتونید به خرپای مورد نظرتون برسید چون اینطور نیست که همون خرپا رو لود کنید و ببینید این به کارتون نمیاد! راه ادیت زیاد داره.سعی کنید میشه.
سلام
توی رویت اگه tag va schetule va room رو بلد باشی یعنی متره رو کامل بلدی؟ یا چیز دیگه ای هم باید یاد بگیری؟
سلام دوست عزیز
شما اگه متره رو بشناسی دیگه سوال نداره که! سوالت یه جوریه!!! تگ ها که برا فاز 2 هست اسکجول هم برا جدول بندی و ... عناصر و روم هم که برا یکی لجنگ گذاری و محاسبه فضاها هم برای معماری و هم حجم برای خروجی به gbxml هست. که همگی در فاز 2 کاربرد دارن!!!
من دو مورد متره صحبت کردم همین اواخر دیگه واردش نمیشم .
راستی متره چه ربطی به خرپا داشت!!!؟؟![]()
به نظرم اول برو مکس خوب یاد بگیر بعد بیا رویت چون اگه اول مثل من رویت یاد بگیری تنبل میشی و حوصله کار با مکسو نداریسلام من الان دارم کلاسای اتوکد رو میرم به نظر شما بعدش باید 3d یاد بگیرم یا revit؟
اگه رویت بلد باشم مکس یاد نگیرم نمیشه چون اینجوری که شنیدم برنامه ی کاملیه رویت یاد میگیریم 3D هم بیخیال میشم,,, نمیشه؟؟به نظرم اول برو مکس خوب یاد بگیر بعد بیا رویت چون اگه اول مثل من رویت یاد بگیری تنبل میشی و حوصله کار با مکسو نداری![]()
سلام خسته نباشید
از ویژگی های تاپ رویت که همه بهش تاکید میکنن متره و برآورده اما توی منابع آموزشی رویت به آموزش متره اشاره ای نشده
شدیدا" نیازمند راهنمایی دوستان گرامی هستم
با سپاس فراوان
بهتره اول مکس رو که سخت تره یاد بگیر چون رویت یاد گرفتنش خیلی سخت نیست به موازات هم می تونی یاد بگیری ولی اگه بری سراغ رویت حس تنبلی بهت دست میده ! (چون خیلی کاراتو سریع تر میکنه )نمیری مکس یاد بگیری مکس هم بیشتر به خاطر یاد گرفتن رندرش توصیه میکنم (وگرنه حجم سازی که با رویت خیلی راحت تره در اکثر مواقع) یاد بگیری چون رویت تو رندر مخصوصا خارجی از مکس خیلی کم میاره و کیفیتاشون قابل مقایسه نیست و همچنین زمانی که مکس رندر میگیره به مراتب از رویت کمتره (البته با کیفیتا )اگه رویت بلد باشم مکس یاد نگیرم نمیشه چون اینجوری که شنیدم برنامه ی کاملیه رویت یاد میگیریم 3D هم بیخیال میشم,,, نمیشه؟؟![]()
سلامسلام به همه رویت کارها.
یه سوال از اونهایی دارم که قبلا که با آرشیکد کار کردن.
من آرشیکد رو کاملا حرفه ای کار میکنم اما هوس کردم رویت هم به عنوان یه نرم افزار آینده دار یاد بگیرم اما یه سوال برام مطرح شده؟
قبلا رویت رو به خاطر رندر ضعیفش یاد نگرفتم اما حالا که میدونم میشه با آرتلانتیس از رویت رندر گرفت دیگه باهاش مشکلی ندارم.
حالا سوال اساسیم اینه : آیا یاد گیری رویت برای یکی مثل من که آرشیکد رو کاملا حرفه ای کار میکنم سودی داره.؟
سلام
نمیخوام واه اینکه خودم رویت کار میکنم ازش طرف داری کنم
ولی اولین چیزی که در مورد رویت باید یاداور بشم اینه که ساخته شرکته اتودسکه.
دومین چیز اینه که تخصصی معماریه.
سومین چیز اینه که مدلینگه خوبی داره.
سرعتش عالیه
و مطمئنا تا چند ساله دیگه محیطش و ارتباطش با مکس و کد خیلی کاملتر میشه.
در کل نرم افزاریه که یاد گیریش برا هر معماری لازمه
ميشه در مورد موتور رندر آرتلانتيس توضيح بدين؟تنظيماتش با رويت متفاوته؟سرعتش؟هر چي ميدونين....
موتور رندر آرتلانتيس بدون شك سريعترين موتور رندر دنياست و كيفيت كار خوبي هم داره. شما براي استفاده بايد فايل رواز رويت اكسپورت كني براي آرتلانتيس.
اين رندريه كه من فقط توي 6 دقيقه گرفتم فكر نكنم هيچ نرم افزاري يك دهم اين سرعت هم داشته باشه.
با تشكر
من اصلا نميدونم اين آرتلانتيس چيه؟خودش ي برنامه جداست؟
قابليت داره از رويت به اون منتقل گرد؟ميشه همه تنظيمات را در رويت انجام داد و فقط با سرعتش رندر گرفت يا تنظيمات بايد در خودش انجام بشه؟؟؟
موتور رندر آرتلانتيس بدون شك سريعترين موتور رندر دنياست و كيفيت كار خوبي هم داره. شما براي استفاده بايد فايل رواز رويت اكسپورت كني براي آرتلانتيس.
اين رندريه كه من فقط توي 6 دقيقه گرفتم فكر نكنم هيچ نرم افزاري يك دهم اين سرعت هم داشته باشه.
با تشكر
من اصلا نميدونم اين آرتلانتيس چيه؟خودش ي برنامه جداست؟
قابليت داره از رويت به اون منتقل گرد؟ميشه همه تنظيمات را در رويت انجام داد و فقط با سرعتش رندر گرفت يا تنظيمات بايد در خودش انجام بشه؟؟؟
آرتلانتیس یک نرم افزار جدید و مستقله و قابلیت دریافت فایل از رویت رو داره. همه تنظیمات رویت رو (بجز نورپردازی) میشناسه .
سلام دوست عزیز
اگه پیدا کردین لطفا به اشتراک بذارین تا منم بفهمم
ممنون
اینجا آموزش و رفع اشکالش اینجا هست فکر کنم برای آشنایی اولیه مناسب باشه. http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/140591-اموزش-و-رفع-اشکال-مربوط-به-ARTLANTIS
سلام
با اینکه میدونم از کسی بخاری در این زمینه بلند نمیشه ولی گفتم یه تیر بزنم بلکه...
کسی اگر موتور رندر درست درمون که روی رویت نصب شده و بهش خوب جواب داده سراغ داره ممنونم معرفی کنه...
سلام دوستان
کسی میتونه کمکم کنه چگونه فایل رویت رو خروجی 3dmax بگیرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT | Revit | 2920 | |
![]() |