خوب این بستگی به خود دخترا داره. ولی به نظر من چون دخترای جامعه ی ما خیلی خوبن و یکمی ساده بیشتر به خاطر علاقه. 

آخرین ویرایش:
ببخشید بحث سر چیه ندا خانم....میشه ماهم در جریان باشیم؟؟؟!
حالا نمیشه خلاصه اشو بگی؟؟؟؟ خیلی زیاده!!! راستی حال کردین پسره چقدر صادقند....آمار گزینه 4 ترکونده ها!!!
من میگم دخترا زود وابسته میشن اما پسرا نه...این دوستمون میگه مخالفم..میگه آدم احساساتی هستش....آره واقعا ترکوندن...بیچاره دخترا که اینگده ساده بیدن![]()
اینم حرفیه!!!!!!به نظر من كه يه پسرم همه گزينه ها درسته
چون اگه اينطور نباشه تعادلي در روابط بين دختر پسر برقرار نميشه...
وبرا هيچ كدوم از دو طرف فايده نداره...![]()
نه عزيز ايشون كتاب روانشناسي نميخونه ....اگه تو جامعه به روابط دخترپسرا نگاه كني برات يه سوال ميشه....کتاب روانشناسی زیاد میخونی؟؟؟
اینم حرفیه!!!!!!
با هم بریم دختر بازیهدف شما از دوستی با یه پسر چیه؟؟!
به نظر من كه يه پسرم همه گزينه ها درسته
چون اگه اينطور نباشه تعادلي در روابط بين دختر پسر برقرار نميشه...
وبرا هيچ كدوم از دو طرف اين رابطه فايده نداره...![]()
با نظرتون موافقم .
چه براي پسرها و چه براي دخترها نميشه فقط يكي از اين گزينه ها رو انتخاب كرد .
اي كاش استارتر تاپيك يك گزينه هم به عنوان ( تمام موارد بالا ) هم اضافه ميكرد .![]()
داشتم به این فکر می کردم که من و امثال من چطوری باید یه نفرو برای ازدواج انتخاب کنیم و بش تکیه کنیم!؟ وقتی فکر تحصیل کرده های جامعه ی ما اینه!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
خاک به سرم..امیرعلی تو که اینجوری نبودی...این حرفا چیه؟؟؟...بی ادب...با هم بریم دختر بازی
من به روابط نگاه می کنم...زیاااادد...و واسمم سوال شده...ایشونم جواب سوالو منطقی و اصولی دادن...اینجور جوابا تو کتابای روانشناسی زیاده...نه عزيز ايشون كتاب روانشناسي نميخونه ....اگه تو جامعه به روابط دخترپسرا نگاه كني برات يه سوال ميشه....
با هم بریم دختر بازی
نه من کتاب روانشناسی نخوندم جامعه اینو بهم گفته واقعن اینطور نیست؟خاک به سرم..امیرعلی تو که اینجوری نبودی...این حرفا چیه؟؟؟...بی ادب...
من به روابط نگاه می کنم...زیاااادد...و واسمم سوال شده...ایشونم جواب سوالو منطقی و اصولی دادن...اینجور جوابا تو کتابای روانشناسی زیاده...
بالاخره الان احساس نیاز کردم تهنایی هم خجالت میکشم :یخاک به سرم..امیرعلی تو که اینجوری نبودی...این حرفا چیه؟؟؟...بی ادب...
من به روابط نگاه می کنم...زیاااادد...و واسمم سوال شده...ایشونم جواب سوالو منطقی و اصولی دادن...اینجور جوابا تو کتابای روانشناسی زیاده...
باور کن همشون اینطور نیستن باور نداری رو من امتحان کنبه نظر من فقط برا نیاز عاطفی و از روی علاقه!!
اما دخترا مواظب باشین به هیچ پسری حتی اونی که فکر میکنین بابقیه فرق داره ابرلز علاقه نکنین!!
چون پسرا بخدا قسم ظرفیت شنیدن(دوستت دارم) رو ندارن!!!![]()
یه دلیل برای مخالف بودنت میاری ؟
کلا با دوستی دختر و پسر مخالفم
ولی در جواب نظرسنجی دوستمون باید بگم
بستگی به دختر و اعتقاداتش داره
یکی برای پیچوندن و سرکار گذاشتن میخواد
یکی دوست داره همرنگ جماعت باشه
یکی احساس نیاز به دوست داشته شدن و دوست داشتن داره
یکی برای تیغ زدن میخواد
اما گزینه آخرکمتر در مورد دخترا صدق می کنه
در تاپیکای مربوطه دراین مورد زیاد بحث کردمبالاخره الان احساس نیاز کردم تهنایی هم خجالت میکشم :ی
باور کن همشون اینطور نیستن باور نداری رو من امتحان کن
یه دلیل برای مخالف بودنت میاری ؟
به نظر من فقط برا نیاز عاطفی و از روی علاقه!!
اما دخترا مواظب باشین به هیچ پسری حتی اونی که فکر میکنین بابقیه فرق داره ابرلز علاقه نکنین!!
چون پسرا بخدا قسم ظرفیت شنیدن(دوستت دارم) رو ندارن!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرا,دخترا همگی بیاین......... نظرتون رو...... | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
پسرا دخترا رو برای چی می خوان؟! | گفتگوی آزاد | 76 | |
![]() |
وقتی که دخترا باهم و پسرا با هم خلوت می کنند...!!! طنز | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
دخترا پسرا بفرمایین تو..... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
دخترا عبرت بگيريد...پسرا دست از ؟؟؟ برداريد | گفتگوی آزاد | 381 |