تارا پارسا
عضو جدید
ما كه روزي 20تادراز نشست ميريم...............شما 20 تا دراز نشست برو .......واست کافیه .....اگه بتونی بری......

در ضمن اگه ما بريم سربازي كي براي شما دعا كنه؟؟؟؟

ما كه روزي 20تادراز نشست ميريم...............شما 20 تا دراز نشست برو .......واست کافیه .....اگه بتونی بری......
شما برو...............من دعا می کنمما كه روزي 20تادراز نشست ميريم...............
در ضمن اگه ما بريم سربازي كي براي شما دعا كنه؟؟؟؟![]()
حیف که شما هارو نمیبرن سربازی وگرنه میدیدیمتون که چه طوری میدوین دنبال کسری و معافیت و ...![]()
من خودم با سربازی مشکلی ندارم . ولی با این جملتون کاملا مخالفم . کی گفته اگه نری سربازی مرد نمیشی ؟!؟!؟!؟!![]()
نه اصلا راه نداره....خدا به شما زورو بازو داده به ماهم تا دلت بخاد زبون داده... اينقد دعا ميكنيم.............شما برو...............من دعا می کنم
چشم..........چون شمایینه اصلا راه نداره....خدا به شما زورو بازو داده به ماهم تا دلت بخاد زبون داده... اينقد دعا ميكنيم.............![]()
کوچیکتیم................چش ماييييييييييي داداش معين![]()
بله من حاضرم برم سربازی با اینکه تمام سخیاشو میدونم
من هم موافقم
سربازی ماله ما پسراست
دخترا نباید همچین کاره خشک و خشنی رو انجام بدن
دختر باید خوشگل باشه
خوردنی باشه
تو دل برو باشه
مثل مهتاب کرامتی
مثل ازاده نامداری
نه!!! یعنی این پسرا یه سربازی هم نمیتونن برن؟؟؟ یه کار درست نمیخوان تو زندگیشون انجام بدن؟؟؟!!
زیااااادشما خیلی کارای درست و حسابی انجام دادید......
اره بابا ........... اونایی که مخصوصا اسمشون فائزه هست......... اصلا دنیا میلنگه....زیااااادکلا اگه نباشم کار خیلی ها لنگه
![]()
اره واقعا گل گفتیزیااااادکلا اگه نباشم کار خیلی ها لنگه
![]()
هرچیه.وطنتهنه. کشوری که حق مظلومو میخوره نباید ازش دفاع کرد.
اسم همشهری منو نیار که غیرتی میشم.من هم موافقم
سربازی ماله ما پسراست
دخترا نباید همچین کاره خشک و خشنی رو انجام بدن
دختر باید خوشگل باشه
خوردنی باشه
تو دل برو باشه
مثل مهتاب کرامتی
مثل ازاده نامداری
اینجور.............
![]()
یعنی نظمشونو بخورم کفش پاشنه بلند قهوای پوتین و.......
لباسا هر کدوم یه رنگ کلاه همه مدلی توش داره کمر بندا رنگا وارنگ انگار با رنگ موهاشون ست کردن
اوهوممم... خوشم میاذ میدونیاره بابا ........... اونایی که مخصوصا اسمشون فائزه هست......... اصلا دنیا میلنگه....
اینجور.............
![]()
یعنی نظمشونو بخورم کفش پاشنه بلند قهوای پوتین و.......
لباسا هر کدوم یه رنگ کلاه همه مدلی توش داره کمر بندا رنگا وارنگ انگار با رنگ موهاشون ست کردن
اینا رفتند پیک نیک......
100% ،از بچگي دوست داشتم برم سربازي البته سربازيه خيلي حرفه اي نه فقط ياد گرفتن گردش به چپ وراست !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تصاویر قلیان کشیدن دختران و پسران جوان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
۱۷ درصد دختران در ایران زیر ۱۸ سال ازدواج می کنند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
افزایش ۲ برابری مصرف قلیان در دختران | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سلفی برای دختران خطرناک است | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
مزاحمت های خیابانی دختران در آمریکا | گفتگوی آزاد | 102 |