دختران حاضرید برید سربازی و از کشور دفاع کنید؟

ali_haker

عضو جدید
من که پسر هستم نمیخام واسه ایران شما بجنگم. اونایی هم که میجنگن واسه تفریحه ولی میرن میبینن تفریح نیس و کار از کار گذشته.......

barfo.sarma

عضو جدید
من كلا براي هر كسي كه بخواد از ايران دفاع كنه ارزوي موفقيت و سلامتي مي كنم ..چه زن،‌چه مرد ...ولي حالا كجا اثبات كردن كه خانم ها توي جنگ به اون معني كه شما قبول داري ضعيف تر از مردا عمل مي كنن ؟:Dاز قديم گفتن فلفل نبين چه ريزه ....
آره فلفل نبین چه ریزه درشتاشو جدا کن

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که پسر هستم نمیخام واسه ایران شما بجنگم. اونایی هم که میجنگن واسه تفریحه ولی میرن میبینن تفریح نیس و کار از کار گذشته.......

ايران شما ؟؟؟:surprised:
والا ما فك نميكنيم تفريح باشه
فكر نكنم شهيداي 8 سال دفاع مقدس هم اينجور فكر كرده باشن

ali_haker

عضو جدید
اون موقع با الان فرق داشت.اگه ایران همون ایران 40 سال پیش بود ........ یه اوضاع دیگه ایه.

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس دختراي نينجا كار ايراني رو نديدي:razz:
چند تا از پسراي اين باشگاه جرات دارن با اونا مبارزه كنن ؟
http://www.aparat.com/v/956a6ecbc08f75fb95714bc8f010d847134795

فیلم گزارش پرس تی وی از دختران نینجا کار ایرانی
http://ali70.com/15519

http://momoj.blogfa.com/tag/دانلود-کلیپ-دختران-نینجای-ایرانی

مرسی خیلی باحال بودن.:)

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بهللللللهههههههههههههههه

دیگه جور پسرا رو ما باید بکشییییییییییم!!!

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت
خيلي دلم ميخواد ياد بگيرم ولي نميدونم كجا ياد ميدن ؟

فکر کنم نوشته بود این تمریناتو اطراف کرج انجام میدن ولی خیلی خطری هستن من خودم کونگ فو کار کردم ولی بدون لباس مبارزه تا حالا مبارزه نکردم یعنی فقط یه بار اونم تا یه هفته مجروح بودم اینا نمیدونم چطوری کار میکنن:surprised:

barfo.sarma

عضو جدید
فکر کنم نوشته بود این تمریناتو اطراف کرج انجام میدن ولی خیلی خطری هستن من خودم کونگ فو کار کردم ولی بدون لباس مبارزه تا حالا مبارزه نکردم یعنی فقط یه بار اونم تا یه هفته مجروح بودم اینا نمیدونم چطوری کار میکنن:surprised:
ماشالا خانومای باشگاه

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
.....

.....

كاش همه جاي ايران كلاساش بود
منم كاراته كار مي كردم ولي زود بي خيالش شدم متاسفانه

mandana_f

عضو جدید
ما که پایه ایم ! مخصوصا اگر همراهمون هم باهامون باشه ... !

آقایونی که عرضه ندارن یه فشفشه در کنن لطف کنن برن بمیرن !!!!!!!

زمانی که مادرای ما پدرامون رو راهیه جبهه میکردن به ما هم یاد دادن وقتی مردایی مثه باباهامون قحط شد توی مملکت باید چیکار کنیم ! حالا اگر مرد نیست ما هستیم ...

ali_haker

عضو جدید
ماشا الله . چه خوب میشد همه ی جوونا ورزشکار بودند. ولی نمیدونم چرا بعضیا پیک نیک کارند این موضوع منو ناراحت می کنه.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
پس دختراي نينجا كار ايراني رو نديدي:razz:
چند تا از پسراي اين باشگاه جرات دارن با اونا مبارزه كنن ؟
http://www.aparat.com/v/956a6ecbc08f75fb95714bc8f010d847134795

فیلم گزارش پرس تی وی از دختران نینجا کار ایرانی
http://ali70.com/15519

http://momoj.blogfa.com/tag/دانلود-کلیپ-دختران-نینجای-ایرانی
یه سوال ! فکر میکنین اینا با وجود نینجا بودنشون بازم میتونن در برابر سلاح های گرم کاری انجام بدن !؟
دیگه فکر نمیکنم اون موقع نینجا بودن فایده ای داشته باشه !

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش همه جاي ايران كلاساش بود
منم كاراته كار مي كردم ولي زود بي خيالش شدم متاسفانه

اره کاش بود من میرفتم نگاه میکردم .:D اخه من کونگ فو رو ترجیح میدم ولی نه همه سبک هاشو.

کلا خیلی ورزشای رزمی قشنگ هستن مخصوصا احتراماشون همه فکر میکنن ورزش رزمی مخصوص ادمای خشنه ولی من اصلا موافق نیستم.

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال ! فکر میکنین اینا با وجود نینجا بودنشون بازم میتونن در برابر سلاح های گرم کاری انجام بدن !؟
دیگه فکر نمیکنم اون موقع نینجا بودن فایده ای داشته باشه !

قضيه تجاوز 12 تا از امريكايي ها به يه زن ويتنامي رو يادت مياد ؟يا پاره كردن شكم زناي باردار....اونا اگه اين كارا رو بلد بودن يا يكي پيششون بود كه اين كارا رو انجام بده اين مشكلا نبود
اين خانم ها هم حداقلش اينه كه از خودشون دفاع ميكنن ، از مردمي كه اطرافشون هستن دفاع ميكنن ، امريكايي ها كه هميشه ازون بالا نمي زدن تو سر عراق و افغانستان ،
اومدن توي شهراشون و هزار تا كار كردن ....اينايي كه من ديدم اسلحه و ... هم نمي ترسونشون...

حالا ايران يه چشمه از كاراي خانم ها رو نشون داده
از كجا معلوم توي اون قسمت هاي دفاع هم فعال نباشن :cool:

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جودو تمرین نمیکنی؟
علمی ترین ورزش دنیاست
بهترین ورزش دفاعی (البته با ایکیدو تفاوت داره ها، ایکیدو هم بد نیست ولی جودو 1 چیز دیگست)

ممنون
بهش فكر ميكنم
اين ورزشي كه اين نينجا كار ها مي كنن اسم خاصي داره ؟

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز

من میخواستم بگم حاضرم با یه گلوله بمیرم ولی کسی نتونه بهم دست بزنه برا همین ورزش رزمی رو دوست دارم دفاع از کشور وظیفه خانوما نیست ولی باید بتونن از خودشون دفاع کنن.

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خارج از تعصب به ورزش مورد علاقه خودم، کنگفو، کاراته، جیت کاندو و ... واقعا کاربردی نیستن
جودو و بوکس بهترن ورزش ها هستن که دومی مناسب خانوما نیست
پلیس ژاپن با بلد بودن جودو تنها پلیس بدون سلاح گرم در جهانه
محافظین شخصی همگی جودو و یا بوکس تمرین میکنن
مبارزی قفس (کلا MMA) که بحث مرگ و زندگیه و مثل کشتی کج فیلم نیست،همگی جودو بلد هستن

چقدر خوبه كه شما اطلاعات دارين
من شديدا نياز به راهنمايي داشتم
جودو سخته ؟
دفاع شخصي هم يه رشته ورزشيه ؟

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخواستم بگم حاضرم با یه گلوله بمیرم ولی کسی نتونه بهم دست بزنه برا همین ورزش رزمی رو دوست دارم دفاع از کشور وظیفه خانوما نیست ولی باید بتونن از خودشون دفاع کنن.

دقيقا
هيچي بدتر از اين نيست كه يه سري بيگانه بتونن توي اين كشور هر كاري بكنن
خدا اون روز رو نياره ..
وقاعا خوبه كه هر زني خداقل دفاع از خودش رو بلد باشه

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
خارج از تعصب به ورزش مورد علاقه خودم، کنگفو، کاراته، جیت کاندو و ... واقعا کاربردی نیستن
جودو و بوکس بهترن ورزش ها هستن که دومی مناسب خانوما نیست
پلیس ژاپن با بلد بودن جودو تنها پلیس بدون سلاح گرم در جهانه
محافظین شخصی همگی جودو و یا بوکس تمرین میکنن
مبارزی قفس (کلا MMA) که بحث مرگ و زندگیه و مثل کشتی کج فیلم نیست،همگی جودو بلد هستن

ممنون من در مورد جودو اطلاعات زیادی نداشتم.

کلا من تو ورزش خیلی از این شاخه به اون شاخه رفتم جودو هم شاید رفتم.:redface:

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم این ورزش ژاپونی نینجوسو
مخصوص ولگردای ژاپون بوده (مخصوص ادم کشا و تروریستای ژاپن)
بهتره ورزش سامورایی های ژاپن که ادم حسابی بودن رو یاد بگیرید : جوجیتسو، جودو (بخشی از جوجیتسو) کاراته و ایکیدو و کندو هم جدا شده از جوجیتسو اصلی ژاپنی ها است
البته جوجیتسویی که الان اموزش داده میشه فرق داره

خيلي خيلي خيلي ممنون

B@control

کاربر بیش فعال
عمرا النگوهام میشکنه.........
همه ازادیا( بهترین امکاناتو ..............) که مال پسراست سربازیم باید واسه اونا باشه.....دنتون نرم برین سربازی از کشور دفاع کنید

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من یه چیزی بگم؟
آقا معین جواب داد ! :D شما دوتا بگو !
قضيه تجاوز 12 تا از امريكايي ها به يه زن ويتنامي رو يادت مياد ؟يا پاره كردن شكم زناي باردار....اونا اگه اين كارا رو بلد بودن يا يكي پيششون بود كه اين كارا رو انجام بده اين مشكلا نبود
اين خانم ها هم حداقلش اينه كه از خودشون دفاع ميكنن ، از مردمي كه اطرافشون هستن دفاع ميكنن ، امريكايي ها كه هميشه ازون بالا نمي زدن تو سر عراق و افغانستان ،
اومدن توي شهراشون و هزار تا كار كردن ....اينايي كه من ديدم اسلحه و ... هم نمي ترسونشون...

حالا ايران يه چشمه از كاراي خانم ها رو نشون داده
از كجا معلوم توي اون قسمت هاي دفاع هم فعال نباشن :cool:
نه دیگه شما پست منو درست نخوندین . گفتم یه نفر این حرکات رو هم بلد باشه در برابر یه سلاح گرم نمیتونه کاری انجام بده . به نظر شما این حرفی که میزنم خلاف عقله ؟!

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا معین جواب داد ! :D شما دوتا بگو !

نه دیگه شما پست منو درست نخوندین . گفتم یه نفر این حرکات رو هم بلد باشه در برابر یه سلاح گرم نمیتونه کاری انجام بده . به نظر شما این حرفی که میزنم خلاف عقله ؟!

خب منم جواب دادم :D

30yamak

عضو جدید
البته دختراتوجه کنن گوشی نمیتونید ببرید. بازم نظرتون +؟

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجوری باشه آره با چادر باشه نه:biggrin:
ولی در کل دوست ندارم