دختران به نظر خودتون با اینها چقدر تغییر میکنید؟پسران بگویید چقدر تغییر می کنند؟

barfo.sarma

عضو جدید

barfo.sarma

عضو جدید
لوازم آرایشی زیاد هست اینا رو گذاشتم متوجه بشید منظور از اینها چیه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
رک باشید و کامل بگویید باطنن؟

هیچی دیگه باطن کسی رو نمیشه با این چیزا عوض کرد درسته میشه ظاهرشو پوشوند و زیبا کرد ولی باطن لوازم ارایشش چیزای دیگست مثل انسانیت ایمان اعتقاد اعتماد و ......................

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه باهاشن خيلي تغيير كرد ولي به نظر هميشه نتيجش زيباتر شدن نيست ... گاهي نتيجه معكوس هم مي ده

ولي الان كه اينا رو ديدم ياد عروس خانما افتادم كه با اين لوازم آرايش انگار شب عروسي يه خانم ديگه تحويل آقا داماد مي دن

nafis...

مدیر بازنشسته
مطمئنن ظاهرو خیلی تغییر میده ولی باطن ادامارو نمیتونه تغییر بده.
و متاسفانه امروزه عقل بعضیا به چششونه. فقط ظاهرو میبینن و به باطن توجه نمیکنند.....

آخرین ویرایش:

barfo.sarma

عضو جدید
ميشه باهاشن خيلي تغيير كرد ولي به نظر هميشه نتيجش زيباتر شدن نيست ... گاهي نتيجه معكوس هم مي ده

ولي الان كه اينا رو ديدم ياد عروس خانما افتادم كه با اين لوازم آرايش انگار شب عروسي يه خانم ديگه تحويل آقا داماد مي دن
;)

مطمئنن ظاهرو خیلی تغییر میده ولی باطن ادامارو نمیتونه تغییر بده.
و متاسفانه امروزه عقل بعضیا به چششونه. فقط ظاهرو میبینن و به باطل توجه نمیکنند.....
;)

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ظاهرشون خیلی خیلی خیلی تغییر میکنه
خیلی
من یه چندتا عکس دارم که قبل و بعد آرایش رو نشون میده
ولی همونجوری که داداشمون گفت، باطنشون رو نمیتونن زیر آرایش پنهان کنن

yare66

عضو جدید
خوب تغییر چهره هر آدمی با این وسایل امکان پذیره اما مهم درون و ذات آدماست که با هیچی تغییر نمیکنه.
دختر و پسر هم فرق نمیکنه فعلا استفاده از اینا مشترکه:smile:

ensan1

عضو جدید
قسمتی از یک نامه
....میشناسمش جایی دیده بودمش انگار، چهره ای که زیبایی اش را مدیون سادگی دخترک بود چشمانی که رنگ دروغ به خود ندیده بودند،چشمانش از همه ی چشمانی که زیبایی دروغین خود را مدیون 70 قلم رنگ هستند هم زیباتر بود... زیبا بود به "معنای واقعی کلمه"چشمانی که به هیچ سرمه ای محتاج نبود و این دختر سرمه ی بی ریایی به چشمانش زده بود این سرمه ایست که در هیچ فروشگاهی نیست...

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کلا خودم تو کارش نیستم...اما در کل ظاهر آدم خیلی میتونه تغییر کنه...اما مهم باطنه آدم....بهتر ظاهر و باطنتو یکی کنی...
اینجوری خیلی بهتره

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگي به چهره طرف داره !!!!!!!!!!!!!ولي چهره مهم نيست باطن طرف مهمه !!!!!!!!!!!!11:confused:

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف از این تاپیک صرفا جواب دادن به این سوال نبود که خب چون جواب معلومه " آره خیلی..."
استفاده از وسایل آرایش همیشه بد نیست به نظرم...اما باید حدودی رو در نظر گرفت : حدود بهداشتی و پزشکی ، دینی و عرفی...
ما ایرانی ها فرهنگ استفاده از خیلی چیزها رو بلد نیستیم از جمله وسایل آرایشی ، اینترنت و...
و اکثر خانواده ها به جای استفاده صحیح از هر چیزی اون رو کامل نهی میکنند که نتیجه اش میشه همین آمارها...

" درمیان کشورهای منطقه ، ایران با ۲/۱ میلیارد دلار درفاصله کمی بعد از عربستان با ۲/۲ میلیارد دلار و در رده هفتم مصرف لوازم آرایشی در دنیا قرار دارد "

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب تغییر چهره هر آدمی با این وسایل امکان پذیره اما مهم درون و ذات آدماست که با هیچی تغییر نمیکنه.
دختر و پسر هم فرق نمیکنه فعلا استفاده از اینا مشترکه:smile:
مجید ابهری، کارشناس علوم رفتاری دانشگاه شهید بهشتی، با مطالعه روی صدها جوان ایرانی، به این نتیجه رسیده که مردان ایرانی، مصرف کننده ۱۲ درصد لوازم آرایشی زنانه هستند.
;)

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران کشوریه که از بیشترین مصرف کننده های لوازم آرایشی در جهانه... چرا؟؟ به خاطر اینکه اونها میخوان عادی باشن و لباسی رو بپوشن که همه دنیا میپوشن اما نمیتونن.. به خاطر همین رو میارن به این چیزها... وقتی نمیتونن زیبایی خودشون رو در جامعه داشته باشند خوب مجبور هستند که با این چیز ها خودشون رو زیبا نشون بدهند... بالاخره حس زیبا بودن جزو طبیعت دخترها در همه جای دنیاست.. اما همه جای دنیا خوب این مسایل مطرح نیست و کسی مجبورشون نمیکنه که زیباییتو کسی نبینه!!! به خاطر همین رفتارشون خیلی عادی تر و معمولی تره.. به جز آدمهای خاص مثل مدل ها و ... که کارشون ایجاب میکنه... به هر حال من به دختر ها در ایران حق میدم که همشون خودشون رو مدل فرض کنند!!

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران کشوریه که از بیشترین مصرف کننده های لوازم آرایشی در جهانه... چرا؟؟ به خاطر اینکه اونها میخوان عادی باشن و لباسی رو بپوشن که همه دنیا میپوشن اما نمیتونن.. به خاطر همین رو میارن به این چیزها... وقتی نمیتونن زیبایی خودشون رو در جامعه داشته باشند خوب مجبور هستند که با این چیز ها خودشون رو زیبا نشون بدهند... بالاخره حس زیبا بودن جزو طبیعت دخترها در همه جای دنیاست.. اما همه جای دنیا خوب این مسایل مطرح نیست و کسی مجبورشون نمیکنه که زیباییتو کسی نبینه!!! به خاطر همین رفتارشون خیلی عادی تر و معمولی تره.. به جز آدمهای خاص مثل مدل ها و ... که کارشون ایجاب میکنه... به هر حال من به دختر ها در ایران حق میدم که همشون خودشون رو مدل فرض کنند!!

من حس ميكنم ريشه توي چيز ديگه اي داره
اينكه هنوز براي ما جا نيفتاده كه هر ادمي زيبايي خودش رو داره و بايد به زيبايي هاش فكر كني
اونور دنيا سياه پوست و سفيد پوست و زرد پوست مشكلي ندارن
حتي يه سياه پوست مسلمون كه حجابش خيلي واقعي تر از ما هست هم مي تونه راحت بره بيرون و كسي به زشت بودن يا زيباتر بودن فكر نمي كنه ... يه خانم كه بدنش پر از كك و مكه خيلي راحت لباس باز مي پوشه و به اين فكر نمي كنه كه با كرم بپوشونه ....ولي اينجا اگه روسريت بياد جلو مثه برداشتي كه شما داري بهش نگاه ميشه ....

Mar mari

عضو جدید
انسان ذاتا دوس داره زیبا باشه!و زیباتر از اونی که هس نشون داده بشه ولی به نظر من دیدن زیبایی خاصه یه نفره ...یادمون باشه
و گرنه به قول بچه ها باطن همو آدم قبلیه..

nafis...

مدیر بازنشسته
اينكه هنوز براي ما جا نيفتاده كه هر ادمي زيبايي خودش رو داره و بايد به زيبايي هاش فكر كني
حتي يه سياه پوست مسلمون كه حجابش خيلي واقعي تر از ما هست هم مي تونه راحت بره بيرون و كسي به زشت بودن يا زيباتر بودن فكر نمي كنه ... يه خانم كه بدنش پر از كك و مكه خيلي راحت لباس باز مي پوشه و به اين فكر نمي كنه كه با كرم بپوشونه ....ولي اينجا اگه روسريت بياد جلو مثه برداشتي كه شما داري بهش نگاه ميشه ....

;) کاملا باهات موافقم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید ولی هر چی فکر کردم متوجه نشدم منظورتون ازین سوال چیه؟یا به چه نتیجه ای میخاین برسین
خوب مشخصه دیگه بالاخره یه تغییری حاصل میشه وگرنه طرف بیکار نیست که چندین ساعت وقت بزاره واسه این کار.خوب حالا که تغییر کرد چه اتفاقی افتاد؟

سایرس

عضو جدید
ياد عروس خانما افتادم كه با اين لوازم آرايش انگار شب عروسي يه خانم ديگه تحويل آقا داماد مي دن[/QUOTE]
تشکر نداشتم خوب گفتی

barfo.sarma

عضو جدید
مجید ابهری، کارشناس علوم رفتاری دانشگاه شهید بهشتی، با مطالعه روی صدها جوان ایرانی، به این نتیجه رسیده که مردان ایرانی، مصرف کننده ۱۲ درصد لوازم آرایشی زنانه هستند.
;)
پس پسرها هم جواب بدن دیگه تغییر میکنید

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا که تغییر میکنن گاهی زشت و گاهی هم قشنگ میشن(گرچه زشتی و زیبایی نسبی هست برای هر کسی تعریفش فرق داره) ولی چیزی که مهمه اینه که درست و به جا استفاده بشن قطعا کسی که برای 70 میلیون ادم ارایش میکنه میاد بیرون از نظر همه نمیتونه قشنگ باشه.
کاش جای هر کاری رو بدونیم!

پسرا رو بهتره نظر ندم.:cool:

تارا پارسا

عضو جدید
بانظرتون موافقم.....

تارا پارسا

عضو جدید
كاش به جا از هرچيزي استفاده ميكردن..كه آرايشم يكي از اون موارده...
نميدونم چرا اينجوري جا افتاده دختره تا سركوچه هم ميخاد بره يه ساعت آرايش ميكنه...درسته زيبايي خوبه اما براي كي؟؟؟؟
براي هرچيزي بايد اعتدال داشت...
من مواردي رو ديدم كه كسي رو كه آرايش نداره وخيلي ساده اومده بيرونو به تمسخر گرفتن... واقعا جاي تاسف داره...
استفاده مكرر و بيش از اندازه وسايل آرايش براي پوست ضرر داره..بعد از چندوقت دچار چروك زود رس افتادگي پوست...ميشه...

glosi

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میدونین لوازم ارایشی ادمو ممکنه زیبا کند اما زیبایی موقت که با این مدل زیبایی زشتی 100 % اینده ی خودمونو خریدیم . استفاده ی مداوم لوازم ارایشی پوست و صورت مارو به هم میریزه و خراب میکنه / حالی یکی زیبایی موقت و دوست داره یکی هم زیبایی دائم و میخواد

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسرا فقط صبح موهاشنو شونه میکنند ............. دخترا هم 2 ساعت پشت ایینه ...... هی میمالند ........... مهم باطن و زات ادم هست .....نه ظاهر ........ الانم متاسفانه تو جامعه همه بیشتر مردم ظاهر بینند.....