Bionic.arc
عضو جدید
باششششششششششه زهرا جان این معاون تازه اومده زیاد وارد نیست یکم بمون جا میوفته مثل من حرفه ای میشه!!!!!!
اشکال نداره همین که معاون شماست ما قبولش داریم
باششششششششششه زهرا جان این معاون تازه اومده زیاد وارد نیست یکم بمون جا میوفته مثل من حرفه ای میشه!!!!!!
چی؟!!!!!!!!!!!
دعوا؟!!!!!!!!!!!
مگه مهدکودکه که سر مسائل به این ساده دعوا کنیم؟!!!!!
نترس عمویی!!!!!! ؟!
راستش اوضاع دانشگامون خیلی داره بی ریخت میشهمن در واقع دارم پناهنده میشم دانشگاتون
پناهنده ی علمی پژوهشی
اوو......
خواهش داریم بابا!!!به به به بچه ها یه عضو جدید داریم
H@MID-IUST به جمع ما خوش اومدیییییی
لطف میکنی خودتو معرفی کنی تا بچه ها بیشتر باهات آشنا شن؟ مرسی
فکر نکنم اینجا دانشجوی صنایع یا راه آهن داشته باشیم... نمیدونم... بچه ها اگه کسی هست به آقا حمید گل خبر بده
در جواب آقا صادق)
آقا صااااااااادق گگگگگگللللللللل چطوره؟؟؟؟ امتحانا ردیفه؟؟؟؟
آقا ما قصد جسارت نداشتیماااا ولی به هر حال مسؤولیته دیگه.... رئیس تاپیک بودن سخته... تجربه نکردی نمیدونی... حق داری.... من بر طبق وظیفه انسانی و شغلی خودم مسؤولیت دارم که رابطه بر و بچ رو کنترل کنم که یهوووو به دعوا و اینا نکشه
راست می گی جون خودت!!
به به به بچه ها یه عضو جدید داریم
H@MID-IUST به جمع ما خوش اومدیییییی
لطف میکنی خودتو معرفی کنی تا بچه ها بیشتر باهات آشنا شن؟ مرسی
فکر نکنم اینجا دانشجوی صنایع یا راه آهن داشته باشیم... نمیدونم... بچه ها اگه کسی هست به آقا حمید گل خبر بده
سلام آقا حمید گل خوبید شما؟سلام دوستان
اینجا کسی مهندسی راه آهن(بهره برداری) یا صنایع نمی خونه؟
چاشکال نداره همین که معاون شماست ما قبولش داریم
عرض آداب و احترامات بعدی!!!!عرض ادب و احترام خدمت همگی دوستان
احوالات چطورن؟
از دست مقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااومت مصالح
سلاااااااام... یه چیزی بگم و برم چون یه ساعت دیگه امتحان دارم...
اینکه من میگم رئیس و اینا دارم شوخی می کنم... به کسی بر نخوره... ما همه اینجا اومدیم دور هم خوش باشیم ، گل بگیم و گل بشنویم نه اینکه یکی برای بقیه تعیین تکلیف کنه...
سلام سلام خوبین همگی؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه امتحانام تمو شد!!!!آخ جون
میگم حسام الدوله اینقدر سر به سر من نزار حسام الدوله چه بهت اومدحسام الدوله
خوب بچه ها چه خبرا خوب درس خوندین یا نه.....
خوب بچه ها بیاین یه کار باحال بکنین حالا که تعطیلی وقت داریم
با صندلی داغ چه طورین یا هر چی خودتون دوست دارین پیشنهاد بدین برسی میشه !!!!زود بیاین بگین آفلین بچه های خوب
خوب حالا که بیاین به این سوال من جواب بدین ببینم چی تو این دانشگاه یاد گرفتین
میدانید چرا ناپلئون همیشه از كمر بند قرمز استفاده میكرده و این كه حكمت كمربند ناپلئون چیست ؟
یه سوال؟؟ چرا نمیشه از پست خودم تشکر کنم؟
چقد بد برخورد مي كني آقا صادقبیشین بابا!
خوب راست میگه حسام چرا این طوری میکنی انگار باید یه کلاس یوگا بزاریم یکم اعصاب بچه ها راحت بشه فکر کنم خیلی امتحانا داره فشار میاره به بچه هاچقد بد برخورد مي كني آقا صادق
خوب راست میگه حسام چرا این طوری میکنی انگار باید یه کلاس یوگا بزاریم یکم اعصاب بچه ها راحت بشه فکر کنم خیلی امتحانا داره فشار میاره به بچه ها
چقد بد برخورد مي كني آقا صادق